Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park Airport Hotel

Familiedrevet hotell ved Arlanda lufthavn

Velkommen til Best Western Plus Park Airport Hotel – et innbydende og familiedrevet hotell som ligger rett ved Arlanda flyplass. Her kan du som skal ut og reise få en myk start eller en rolig avslutning på turen. Takket være beliggenheten ved flyplassen er det også et perfekt hotell for internasjonale konferanser og møter.

Hyggelige rom

Hotellet tilbyr 124 rom i ulike kategorier for alle typer reisende – turister, par, barnefamilier, forretningsreisende og konferansedeltakere. Rommene har en koselig og varm atmosfære med tekstiler i en forfriskende lilla tone.


Restaurant og konferanselokaler

Best Western Plus Park Airport Hotel har stort fokus på mat og drikke, med litt ekstra kjærlighet for det franske kjøkkenet. Hotellets restaurant serverer middag à la carte. Lunsj kan bookes for større grupper og konferanser. Her kan du også nyte en tidlig frokost allerede fra klokken 04:00. I loungen kan du også lene deg tilbake foran et knitrende peisbål med en god bok og noe godt i glasset. Loungen er også et supert sted å få unna litt arbeid i, siden hvert bord har sitt eget strømuttak.  


For konferanser og møter kan hotellet tilby fem velutstyrte og fleksible lokaler med kapasitet på opptil 125 deltakere. I kombinasjon med beliggenheten rett ved Arlanda flyplass og den gratis skyttelbussen hotellet tilbyr, er dette et supert sted for konferanser med deltakere som flyr inn fra andre deler av landet eller verden.  


Gratis skyttelbuss

Her tilbys alle hotell- og konferansegjester gratis transport til og fra Arlanda flyplass – døgnet rundt. Skyttelbussen går mellom hotellinngangen og holdeplass 16 ved terminal 4 og holdeplass 7 og 8 ved terminal 2 og 3. Bussen går hver hele og halve time, unntatt mellom klokken 23:45–04:00, da henting må bookes av hotellresepsjonen.  


Arlanda - 30 minutter fra Stockholm

Overnatting ved Arlanda flyplass er ikke bare praktisk for flyreisende, men også for deg som skal besøke Stockholm. Du reiser kjapt og sømløst inn til byen på bare 18 minutter med toget Arlanda Express. Med bil tar det omtrent en halvtime.


I nærheten av flyplassen finner du en rekke golfbaner og andre naturopplevelser.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 824 anmeldelser)
Best Western Plus Park Airport Hotel

Bristagatan 16, 190 60 Arlandastad

Telefon: +46 859111100

E-post: info@parkairporthotel.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Plus Park Airport Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Park Airport Hotel

Restaurant

Hotellets restaurant serverer middag med svenske og franske smaker og nøye utvalgt drikke. Råvarene er i stor grad lokalproduserte og økologiske. For konferansedeltakere og større grupper er det også mulig å forhåndsbestille lunsj.

Bar BW Plus Park Airport Hotel

Bar

Hvis du er i humør for en drink, et glass vin, en øl eller noe alkoholfritt som slukker tørsten, er du hjertelig velkommen til hotellets bar, som ligger i salongen. Her kan du slappe av foran et knitrende peisbål i komfortable loungemøbler.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr avgiftsfri parkering for hotellets gjester og langtidsparkering for SEK 395/uke. Gratis transport til og fra Arlanda lufthavn.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Ismaskin
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
Gym BW Plus Park Airport Hotel

Treningsstudio

Når man reiser med fly, kan det være ekstra deilig å få innen god treningsøkt. Derfor tilbyr Best Western Plus Park Airport Hotel et velutstyrt treningsstudio som er åpent døgnet rundt for hotellets gjester. Her finner du kondisjons- og styrketreningsapparater fra Träningsspecialisten.

Møte & konferanse

124

Hotellrom

5

Møterom

125

Teater

Hotellet tilbyr fem fleksible lokaler for møter og konferanser, der det største lokalet ligger i gangavstand fra hotellets hovedbygning. Takket være den nære beliggenheten til Arlanda og gratis transport til og fra flyplassen er det veldig smidig å holde internasjonale konferanser på Best Western Plus Park Airport Hotel.

Konferansebooking

E-post: info@parkairporthotel.se

Telefon: +46 8 591 111 00

 • Stora oktagonen

  Number of personsMaks 125 gjester

  Et romslig og lyst lokale for store konferanser og møter med mange deltakere. Det er også mulig å bruke en overheadprojektor.

 • Gamla Stan

  Number of personsMaks 56 gjester

  Gamla stan er et fleksibelt lokale som passer til mellomstore møter og konferanser. Det er også mulig å bruke en overheadprojektor.

 • Skeppsbron

  Number of personsMaks 40 gjester

  Skeppsbron passer til møter og konferanser for mellom 20–40 personer. Det er også mulig å bruke en overheadprojektor.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.