Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell Ett

Fint hotell i Östersund

I et rolig område like utenfor Östersund sentrum ønskes du hjertelig velkommen til Best Western Hotel One. Her møtes du av et innbydende hotell med moderne rom, lobbybar, treningsrom, en herlig relaxavdeling og gratis parkering. Hotellet har en utmerket beliggenhet med kort vei til både folkerike bygater og naturopplevelser året rundt.

Moderne rom

Best Western Hotell Ett har 66 rom i ulike størrelser og med varierende sengeoppsett. Rommene er innredet i nøytrale og varme farger som gjør det enkelt å koble av og falle til ro. for deg som kommer med barn, anbefales det å bestille et rom med sovesofa der hele familien får plass. Noen av rommene har badekar.


Middagsalternativer, relaxavdeling og treningsstudio

Som gjest på dette hotellet har du flere ulike alternativer å velge mellom når det gjelder middag. Mandag til torsdag serverer hotellet en kveldsbuffet bestående av varierte retter og en fristende salatbuffet. I tillegg finnes det alltid en enklere à la carte-meny i lobbybaren. Som gjest har du også fri entré til hotellets treningsstudio og relaxavdeling, med et herlig varmt basseng og badstue.


Utforsk Östersund

Östersund er en fantastisk by på mange måter. Her har du kort vei til både naturens ro og byens butikker, restauranter og arrangementer. Om vinteren kan du velge og vrake i morsomme vinteraktiviteter – skiturer, skøyter, vinterbading og mye mer – både i Östersund og lengre unna, som i for eksempel Årefjällen. Om sommeren blomstrer byen med frodige parker, camping, bademuligheter, festivaler og mye mer, eller hva med en tur på flotte tur- og sykkelstier i sommerfjellet?

Kundevurderinger: 4,1/5 (601 anmeldelser)
Best Western Hotell Ett

Körfältsvägen 4, 831 38 Östersund

Telefon: +46 63 12 76 60

E-post: info@hotellett.com

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Hotell Ett

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby Hotell Ett

Kveldsbuffet og lobbybar

Mandag til torsdag serverer hotellet en deilig kveldsbuffet bestående av varierte retter og en fristende salatbuffet. Du kan også bestille mat og drikke fra menyen i lobbybaren – perfekt når du vil avslutte dagen med et rolig måltid på hotellet.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil femten år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 100 SEK per besøk.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering med tilgang til motorvarmer. Parkeringsplassen har også plass til lastebiler og busser.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Gratis parkering
 • Ismaskin
 • Jacuzzi
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Badstue
Spa Hotell Ett

Relaxavdeling

Hotellets relaxavdeling har et varmt basseng og en herlig badstue. Her kan du lene deg tilbake og slappe av etter en lang dag. I tillegg er det en hyggelig loungedel der du kan hvile og fylle på væske mellom badene. 


Spaområdet er tilgjengelig i resepsjonens åpningstider, kontakt hotellet for mer informasjon.

Gym Hotell Ett

Treningsstudio

Hvis du vil trene under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio. Her finer du maskiner for både styrke- og kondisjonstrening, i tillegg til frivekter og annet utstyr, som TRX-bånd.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr ingen tradisjonelle konferanselokaler, men det går helt fint å ta et uformelt møte eller jobbe en stund i hotellets lobby og restaurant.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.