Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Malmö Arena Hotel

Forretnings- og eventhotell i Malmö, med kort avstand til alt

Malmö Arena Hotel er et familieeid og fargerikt destinasjonshotell med den beste beliggenheten i Malmö Hyllie, bare tolv minutter fra København lufthavn. Med sine 395 rom er det Malmös nest største hotell. Her kan du nyte en god natts søvn, kjøkkenets genuine håndverk og en unik utsikt fra Skybaren.

Lyse og trivelige rom

Som et av Malmös største hoteller tilbyr Best Western Malmö Arena Hotel 395 rom fordelt på 16 etasjer. Hotellets elegante rom har høy komfort, mye naturlig lys og komfortable senger, uansett hvilken romkategori du bestiller. I rommene som ligger høyt oppe i bygningen, våkner du til en fantastisk utsikt, men uansett etasje kan du nyte en koselig utsikt.   


Restaurant, skybar og konferanse

Når det gjelder mat og drikke, tilbyr hotellet to restauranter, bar og skybar. Nilssons Restaurang & Bar serverer både lunsj og middag. I tillegg tilbyr skybaren Skybar @ Malmö Arena Hotel i 16. etasje både gode drinker, pizza og enklere småretter. For konferanser og møter tilbyr hotellet fleksible lokaler med plass til opptil 360 personer. I tillegg kan det organiseres arrangementer for opptil 12 000 personer i Malmö Arena.


Utforsk Malmö og København

Best Western Malmö Arena Hotel ligger i Hyllie, som er Malmös mest bærekraftige bydel. I tillegg er dette et av Sveriges og Nordens mest ekspansive og dynamiske møte- og arrangementsområder. Her blir du en del av den internasjonale stemningen, og du kan gå på oppdagelsesferd i de spennende bydelene. Rett over gaten fra hotellet finner du Emporia, et av regionens største kjøpesentre, med 150 butikker, kafeer og restauranter. I tillegg har kjøpesenteret en stor park på taket, som definitivt er verdt et besøk.  


For å dra til Malmö sentrum er det en togstasjon 300 meter fra hotellet, og toget tar deg inn til sentrum på bare tre minutter. I Malmö er det mye å se og utforske, for eksempel restauranter, markedshall, museer, butikker og til og med en fantastisk strandpromenade med sandstrand hvis du får lyst til å svømme. Fra den samme togstasjonen kan du også dra til København lufthavn på bare 12 minutter og til København C på bare 25 minutter. Hotellet har perfekt beliggenhet for deg som vil ha en shopping- eller byhelg.

Kundevurderinger: 4,2/5 (4 273 anmeldelser)
Best Western Malmö Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmø

Telefon: +46 40 642 04 00

E-post: info@malmoarenahotel.com

Skybaren

Malmös største skybar

Øverst i Best Western Malmö Arena Hotel ønskes du velkommen til Malmös største skybar med 360 graders utsikt over Øresund og Malmö. Skybaren ligger 85 meter over havet og er en favoritt blant innbyggere i alle aldre. Her finner du en innbydende atmosfære, magiske solnedganger, sprø pizzaer og kreative drinker!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Malmo Arena

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Nilssons Restaurang och bar Malmo Arena

Nilssons Restaurang & Bar

På hotellet finner du Nilssons Restaurang & Bar, der dere kan unne dere en deilig lunsj eller middag. Her står de nordiske og lokale råvarene i fokus. Kokkene tilbyr spennende smakskombinasjoner med innslag fra hele verden. Her finner du alltid en barnemeny eller mulighet til å bestille en halv porsjon til de minste. Nyt ekstra god mat på en enkel måte.

Pizza Skybaren

Skybar @ Malmö Arena Hotel

I hotellets skybar kan du nyte gode drinker, nøye utvalgte viner eller en iskald øl sammen med sprø pizza og velkomponerte småretter. Velkommen til 16. etasje, der du kan nyte den unike utsikten over Öresundsbron og Malmö!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/opphold.


ISO

Hotellet er miljømerket i henhold til ISO 14001, en internasjonal sertifisering med høye miljøkrav.


Parkering

Gjester som ankommer med bil, kan parkere i garasje eller på parkeringsplass fra 225 SEK per natt, i eller i nærheten av hotellet. I Malmö Arena Towers garasje er det ladestasjoner for elbiler, som betales med Eways ladekort eller via Parksters app (sonekode 80906, velg stasjon i listen).


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Accessible parking
 • Bankettfaciliteter
 • Barnas aktiviteter
 • Vaskeritjenester
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Treningsstudio
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Badstue

Trening og badstue

Treningsstudioet innendørs har tredemølle og annet utstyr som hjelper deg med å holde treningen i gang. Etter treningen kan du slappe av i hotellets badstue. Hvis du vil kombinere innetreningen med frisk luft, er det gode treningsløyper i nærområdet, og du kan for eksempel gå en tur i den koselige Hyllievångsparken. 500 meter unna finner du også det moderne Hylliebadet, der du kan ta en svømmetur.

Childrens playroom Malmo Arena

Lekerom for barna

For hotellets yngre hotellgjester tilbys et koselig og kreativt lekerom som er innredet av Funnys Äventyr, og som er en liten smakebit av Funnys verden. I dette fantasifulle lekerommet kan barna tegne, leke og lese.

Møte & konferanse

Best Western Malmö Arena Hotel har ekstremt god beliggenhet for konferanser og møter, enten du kommer med fly, tog, buss, bil eller sykkel. Hotellet har lyse og moderne konferanselokaler med fargerikt interiør, høy fleksibilitet og god akustikk. Takket være direkteforbindelsen til Malmö Arena kan hotellet i tillegg tilby lokaler for ekstra store arrangementer, for eksempel messer, kongresser og produktshow, for opptil 12 000 personer, eller middager for 3200 sittende gjester.

Konferansebooking

E-post: meeting@malmoarenahotel.com

Telefon: +4640 642 04 70

 • Terrassen 1-6

  Number of personsMaks 360 gjester
  Area385 m2

  Terrassen er hotellets største lokale. Her kan du for eksempel arrangere en konferanse, en utstilling, en minimesse, et kurs eller spise bankettmiddag. Rommet er svært fleksibelt, og det kan deles opp i seks mindre lokaler på 55 kvadratmeter og oppover.

 • Skybar 1

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area108 m2

  Skybaren er det perfekte lokalet for mingling, forelesninger og nettverksarrangementer i kombinasjon med mat og drikke. Her er dere omgitt av store panoramavinduer og en fantastisk utsikt som garantert skaper den riktige stemningen. En inspirerende møteplass med fast møblering. Hvis dere skal sitte, anbefales det maksimalt 40 personer, og hvis dere skal mingle, er det plass til opptil 100 personer.

 • Skybar 2

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area50 m2

  Skybarens indre del er det perfekte lokalet for mer private forelesninger og nettverksarrangementer. Her er dere omgitt av store panoramavinduer og en fantastisk utsikt som garantert skaper den riktige stemningen. Hvis dere sitter, anbefales det ikke mer enn 20 personer, og hvis dere mingler, anbefales det ikke mer enn 50 personer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.