Gå til hovedinnhold
Best Western logo

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted

Unikt hotell med stor lidenskap for vin

Hvis du er interessert i vin, eller bare liker å omgås med venner og familie i en hyggelig vingårdsatmosfære, kommer du garantert til å trives på The Winery Hotel, WorldHotels Crafted i Solna utenfor Stockholm. På dette spennende hotellet med egen vinproduksjon får du så mye mer enn bare en overnatting – her får du en komplett opplevelse. Velkommen til et dypdykk i vinens verden!

Rom i industriell stil

Til tross for at hotellet har et utpreget vingårdstema, er det også hentet inspirasjon fra andre deler av verden i bygningen. Innredningen i hotellrommene er inspirert av industrilokaler i Brooklyn, og preges av teglkledde vegger, betongtak, korkgulv og vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Her kan du velge blant tre ulike romtyper som varierer både med hensyn til romstørrelse, planløsning, sengestørrelse og bekvemmeligheter. I resepsjonen er det en liten butikk med det aller nødvendigste og litt annet smått og godt.


Vinproduksjon, restaurant og konferanse

Bak glassveggen i lobbyen ligger det et fullt utstyrt «vineri» med både tanker og eikefat. Her er det mulig å melde seg på guidede turer, kurs, vinsmaking med mer. I tillegg finnes det to restauranter, en vinbar og en bar på taket, som åpner opp i sommermånedene. Det er også en rekke lokaler med god kapasitet til både store konferanser og private arrangementer som bryllup og selskaper.


Ting å gjøre i Solna

Hvis du mot formodning vil forlate den italienske vingårdsfølelsen på hotellet for å utforske omgivelsene rundt, finnes det blant annet tre flotte hager i nærheten som er vel verdt et besøk. Den nærmeste parken er den vakre Hagaparken, med flotte turstier. I tillegg ligger både Bergianska trädgården og Ulriksdals handelsträdgård bare 15 minutter unna på sykkel. For deg som vil kikke i butikker, gå på kino eller skal på konsert eller andre arrangementer, ligger Mall of Scandinavia og Friends Arena bare et kvarters spasertur unna.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 anmeldelser)
The Winery Hotel, WorldHotels Crafted

Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna

Telefon: +46 8146000

E-post: info@thewineryhotel.se

Winery at The Winery Hotel

Egenprodusert vin

Ettersom hotellet produserer sin egen vin, lurer du kanskje på hva resultatet fra lagringen bak lobbyen skal bli? Og det er intet mindre enn vinene Winery Red og Black Bottle Rosé. Disse vinene er laget av druer fra hotellets egen vingård, nemlig Terreno i Toscana. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å smake på hotellets viner! Terrenos viner og Winery Red finnes i bestillingssortimentet til Systembolaget, og Winery Red finnes også i hyllene på Systembolaget i Mall of Scandinavia.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area The Winery Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Terreno Kitchen The Winery Hotel

Terreno Kitchen

I restauranten Terreno Kitchen er det vinen som bestemmer – maten blir tilberedt i henhold til vinens struktur og karakter. Det betyr at uansett hva du bestiller fra menyen, kan du alltid forvente et måltid der alle smaker er i komplett harmoni. Her serveres både lunsj og middag.

Restaurant Gallo Nero The Winery Hotel

Gallo Nero

Gallo Nero er en italiensk trattoria som serverer det beste av toskansk mat. Her kan du smake på hotellets egenproduserte vin i kombinasjon med ulike småretter. Hvis du heller vil ha et solid måltid, serveres det også andre italienske klassikere som pasta, pizza og risotto.

Winemakers bar The Winery Hotel

Winemakers Bar

Winemakers bar er en vinbar laget av vinelskere – for vinelskere. La hotellets vinkelnere ta deg med på en reise til nye favorittviner fra hele verden – eller hvorfor ikke smake på hotellets selvlagrede varianter? Baren har også vinomater hvor du kan smake og utforske eksklusive viner ved å kjøpe og legge inn penger på et eget vinomatkort.

Rooftop pool at The Winery Hotel

Winery Rooftop Terrace

Høyst oppe i hotellet finner du takbaren Winery Rooftop Terrace, som er åpen i sommerhalvåret. Her serveres det viner, cocktails, italiensk øl og naturligvis også alkoholfrie alternativer, som kan nytes mens du lar blikket vandre over hustakene i vest der solen går ned.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 350 SEK per besøk og hund.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr 128 parkeringsplasser mot avgift i samarbeid med Easypark, både utendørs og i en garasje. Det er også fire ladepunkter for el- og hybridbiler. Prisen varierer etter ukedag og tid på dagen.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Accessible parking
 • Bankettfaciliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Hjelpemidler for hørselshemmede
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Utendørs parkering
 • Utendørs svømmebasseng
 • Restaurant
 • Safe
fotografannaejemo thewineryhotel

Rooftop pool

Ved siden av takbaren Winery Rooftop Terrace finnes det et stort og herlig basseng som er åpent året rundt (unntatt på virkelig kalde dager). I vinterhalvåret er bassenget oppvarmet til 37 grader, og om sommeren kan du ta deg en avkjølende dukkert. Barn er velkomne i bassenget sammen med en voksen frem til klokken 12 om formiddagen – etter dette er det 16 års aldersgrense.

Gym The Winery Hotel

Treningsstudio

I kjelleren finnes det et lite treningsstudio med frivekter og ulike maskiner for trening av både styrke og kondisjon. Kombiner gjerne treningen med en herlig spasertur eller joggetur utendørs!

Møte & konferanse

184

Hotellrom

7

Møterom

180

Teater

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted har flere fleksible lokaler som er utstyrt med den nyeste teknologien. Hotellet har syv konferanselokaler, og tre av møterommene kan slås sammen til ett stort lokale (Winery Market). Kombiner gjerne konferansen med spennende vinaktiviteter for en ekstra minneverdig opplevelse!

Konferansebooking

E-post: reservations@thewineryhotel.se

Telefon: +468 14 60 00

 • Winery Market

  Number of personsMaks 180 gjester
  Area210 m2

  Winery Market er hotellets største konferanselokale. Den spesielle utforminen gjør at rommet også er veldig godt egnet som bankettsal med opptil 130 sittende gjester.

 • Chianti

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area76 m2

  Et mellomstort lokale med vinduer i industriell stil fra gulv til tak. Lokalet har fleksibel møblering, men er optimalt for konferanser med rundt 50 deltakere.

 • Toscana

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area67 m2

  Et litt mindre lokale enn Chianti, men med samme design og store vinduer i industriell stil.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.