V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Boutiquehotell i hjertet av Helsingborg

Midt i byens yrende liv finner du V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection, et hotell for deg som setter pris på design, komfortable rom, avslappet sosialt samvær og ikke minst god mat og drikke. Her er det ikke vanskelig å trives!

En blanding av antikt og moderne interiør 

Alle hotellets rom har unik design og fargepalett med en fin kombinasjon av klassisk og nytt. Her kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom i forskjellige størrelser og en romslig suite som faktisk er den største i Helsingborg. For et enda rimeligere alternativ er det også tre dobbeltrom i kjelleren, med litt mindre vinduer, men med det samme fine interiøret og de samme fasilitetene som resten av rommene.   


Mat og Drikke

Om morgenen er det duket opp til frokostbuffet, som er inkludert for hotellets overnattingsgjester.


Konseptet Saturday Bubbles tilbys på lørdager, når hotellgjester og byens innbyggere møtes rundt bobler og snacks.


Turist i Helsingborg 

Et steinkast fra hotellet finner du Sveriges eldste gågate Kullagatan, der du kan besøke både lokale småbutikker og velkjente kjeder. Helsingborg har også flere populære turistattraksjoner, for eksempel «Kärnan», som består av et mer enn 700 år gammelt tårn som en gang var byens festning. I tillegg finner du mange museer, historiske slott, frodige hager, strender og vakre torg. Takket være den korte avstanden til Danmark kan du også ta en dagstur til Helsingør ved å ta fergen over sundet.

Kundbetyg: 4,5/5 (731 omdömen)
V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg

Telefon: +46 42144420

E-post: info@vhotel.se

Reception V Hotel

Betydningen av bokstaven V

Hotellet har en lang historie som trekker seg helt tilbake til 1850. Dagens hotellbygning ble bygd i 1929, og da het hotellet Hotel Vega. I 1979 ble virksomheten utviklet,  og hotellet byttet navn til Hotell Viking. For å hylle hotellets historie valgte familien Jacobsson, som overtok virksomheten i 2014, å videreføre V-sporet i en betydelig kortere versjon.

Välj rum

Mat & Dryck

Frokost inkludert

Frokost er et av høydepunktene ved å bo på hotell. Derfor inkludert det er alltid inkludert i prisen når du bor på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Frokost er også en høyst personlig ting og alle ønsker å nyte det på sin egen måte. Best Breakfast-konseptet betyr at du kan mikse og velge selv fra en fantastisk utvalg av vakre ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start dagen!

Saturday Bubbles V Hotel

Saturday Bubbles

På lørdager passer det ekstra bra å ta en pause på V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection. Bestill litt bobler sammen med et ostefat, og synk ned i bistroens deilige lenestoler.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Husdjur

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 350 SEK/natt.


Parkering

Det er tolv parkeringsplasser på baksiden av hotellet. For å sikre deg en plass bør du kontakte hotellet for å bestille på forhånd. Portene er låst mellom 23.00 og 07.00. Prisen er 255 SEK per natt.


Övriga tjänster

 • Frokostbuffet inkludert
 • Sen utsjekk
 • Utendørs parkering
 • Restaurant

Möten & Konferens

49

Hotellrum

1

Mötesrum

0

Biosittning

På V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection finner du et møterom som kan leies for møter eller private middager. 

Konferensbokning

E-post: info@vhotel.se

Telefon: +46 42 14 44 20

 • The moon

  Number of personsMax 10 gäster
  Area15 m2

  Lokalet The moon har fast møblering i styreoppsett og passer for mindre konferanser, for eksempel styremøter eller møter i ledergruppen.

Varför BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.