Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Plaza

25 etasjer til møter i sentrale Västerås

Best Western Plus Hotel Plaza ligger sentralt i Västerås og tilbyr både feriegjester og forretningsreisende en komplett hotellopplevelse. Her kan du bo, spise, møte og gå til spa sammen med venner, familie eller kolleger, og nyte en fantastisk utsikt over byen.

Hyggelige rom med utsikt

Hotellet tilbyr 202 moderne og pent innredede rom fordelt på tolv etasjer. Mange av rommene har romslige senger og en fantastisk utsikt over innsjøen Mälaren eller Västerås by. I tillegg til enkelt- og dobbeltrom, finnes det også en rekke herlige juniorsuiter og noen romslige suiter øverst på hotellet.


Restaurant, skybar og spa

I Restaurant Lobbybaren kan du nyte en god frokostbuffet, en luksuriøs brunch, dagens lunsj eller en treretters middag, sammen med et nøye utvalgt utvalg av vin fra hotellets vinkjeller. Hvis du foretrekker velkomponerte cocktails på en av Västmanlands høyest beliggende barer, er du velkommen til 24. etasje og hotellets koselige skybar.


På hotellets øverste etasjer finner du et spa med fire behandlingsrom, romslige garderober og en glassdekket badstue på 25. etasje som gir en helt unik opplevelse. I spaavdelingen kan du også bestille deilige kropps- eller ansiktsbehandlinger, samt massasje. I tillegg til spaen, er det også et velutstyrt treningsrom for deg som ønsker å trene under oppholdet ditt.


Sentral beliggenhet i Västerås

Hotellet har en utmerket beliggenhet i Västerås, kun fem minutter fra hovedbanestasjonen. Det finnes et godt utvalg av butikker, restauranter, barer og kafeer innen gangavstand. I tillegg er det flere attraksjoner, som for eksempel Västerås slott og Botanisk hage, som du kan besøke hvis det er første gang du er i byen.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 497 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Plaza

Kopparbergsvägen 10, 721 09 Västerås

Telefon: +46 21101010

E-post: info@plazavasteras.se

Västerås sitt tredje høyeste bygning

Skyskraperen som Best Western Plus Hotel Plaza ligger i, ble bygget i 1990 i forbindelse med Västerås' feiring av sitt 1000-års byjubileum. I begynnelsen mente mange at en 81 meter høy skyskraper ville ødelegge bybildet. Heldigvis skjedde ikke det, og i dag er bygningen en svært populær del av byen.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurang

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Lobbybar

I lobbybaren serveres det både en frokostbuffet, dagens lunsj og middag a la carte. I helgen kan du også nyte en luksuriøs brunsj. Restauranten serverer mat med svenske smaker og lokale råvarer. Til maten kan du velge i et rikholdig utvalg vin, øl, cider, musserende og alkoholfritt.

Skybar

Velkommen til en av Sveriges høyest beliggende barer! Her får du virkelig storbyfølelsen og en fantastisk stemning, takket være den storslåtte utsikten kombinert med barens velkomponerte cocktails. Hver fredag og lørdag sørger DJ-en for å holde stemningen oppe, og i tillegg er det ofte spennende arrangementer som ølsmaking og livemusikk.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kjæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. værelse og nat.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

I hotelbygningen er der et opvarmet parkeringshus med betalingsparkering, som Aimo Park står for.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Utstilling/konferanseavdeling
 • Pakketjenester
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Parkering ved hotellet
Skyspa

Skyspa

Som gjest på Best Western Plus Hotel Plaza har du tilgang til et fantastisk spa i etasje 23 og 25 mot et gebyr. Her slapper du av til storslått utsikt over Västerås by og Mälaren. Spaet har fire behandlingsrom og to ulike typer badstue. Den ene badstuen er innglassert og ligger i 25. etasje.

Skygym

For deg som vil holde treningen ved like under oppholdet er det vel verdt med et besøk på hotellets romslige treningsstudio i 22. etasje. Her finner du både kondisjons- og styrketreningsapparater og annet treningsutstyr.

Møte & konferanse

202

Hotellrom

8

Møterom

200

Teater

Hotellet tilbyr åtte moderne og fleksible konferanselokaler og ytterligere 12 møterom i B26, som ligger i nærheten av hotellet. Lokalene passer til både store arrangementer, mindre møter og digitale produksjoner.

Konferansebooking

E-post: boka@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 10 11 20

 • Explore Hub

  Number of personsMaks 200 gjester
  Area310 m2

  Explore Hub er hotellets største lokale, og passer perfekt til foredrag, kurs og konferanser av større omfang. Lokalet kan enkelt tilpasses etter ønsker og behov.

 • The Hub

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area230 m2

  Et stort lokale som er svært fleksibelt med gode tilpasningsmuligheter, takket være glidende glasseksjoner, gardiner og justerbare møbler. Passer for alle typer møter, både på stedet, digitalt eller i hybridform.

 • Corner

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area100 m2

  Et moderne studio som passer til både større og mindre digitale produksjoner, kurs og møter. Her er også studiolys, studiomøbler og lerret tilgjengelig.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.