icon

Best Western Plus Grow Hotel

BW Grow hotel studio deluxe

Designhotell med spennende restaurant

Velkommen til et moderne hotell med stort fokus på design og bærekraft! På Best Western Plus Grow Hotel bor du like utenfor Stockholm sentrum i hyggelige Solna Strand. Her vrimler det av restauranter og kafeer, og du trenger ikke å gå langt for å finne en av de beste – den ligger nemlig i selve hotellet.

Skandinavisk design

Hotellrommene er lyse og moderne, og de har vinduer fra gulv til tak. Her finner du både enkeltrom for forretningsreisende og større studioleiligheter for deg som planlegger et lengre opphold. I tillegg har hotellet komfortable dobbeltrom med gode senger, som passer både for deg som reiser alene og ønsker en ekstra stor seng, og for dere som reiser sammen.


Restaurant og relaxavdeling
På hotellets restaurant Norobata inviteres du inn i en verden av spennende smaker og tilberedningsmetoder i form av en nordisk kullgrill med inspirasjon fra Japan og Peru. Hjørnesteinen i restaurantens konsept er bærekraft, noe som blant annet betyr at det brukes råvarer med lang tilberedningstid, og at overskuddsprodukter fra bønder foredles. I tillegg til en fantastisk restaurant tilbyr hotellet en relaxavdeling med treningsstudio og badstue, som hotellets gjester kan bruke fritt.


Perfekt beliggenhet i nærheten av Stockholm

Best Western Plus Grow Hotel ligger nordvest for Stockholm, på grensen mellom Sundbyberg og Solna. I nærområdet finner du både butikker og restauranter, og det er bare 15 minutter inn til Stockholm sentrum med offentlig transport. Hvis du heller vil utforske Sundbyberg og Solna med sykkel, kan du låne det gratis av hotellet. I nærområdet er det mange vakre grøntområder og innsjøer som du kan utforske, samtidig som du får frisk luft og mosjon på kjøpet.

Kundbetyg: 4,3/5 (2 852 omdömen)
Best Western Plus Grow Hotel

Landsvägen 30, 171 54 Solna

Telefon: +46 8 55760700

E-post: info@growhotel.se

icon
King Standard

Eksklusiv design av Note Design Studio

Interiøret i Best Western Plus Grow Hotel er designet av svenske Note Design Studio, som har fått en rekke unike utmerkelser. Designen kjennetegnes først og fremst av en resepsjonsdisk av mursteinsrød marmor, kobberlamper og ferskenfargede møbler i lobbyen samt minimalistisk innredede rom.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Grow hotel frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Grow hotel frukostmatsal

Norobata

Restauranten Norobata serverer grillede godsaker med inspirasjon fra Norden, Japan og Peru. Restaurantens navn betyr nordisk (no) og varm kullgrill (robata). På Norobata handler det om å oppleve nye smaker, gjerne i samspill med restaurantens kokker og servitører.

BW Plus Grow hotel uteservering

Uteservering

Om sommeren åpner hotellet den hyggelige uteserveringen, som ligger i tilknytning til restauranten. Her kan du nyte en velsmakende drink eller noe annet godt i glasset sammen med lettere mat og snacks.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Husdjur

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Ved hotellet ligger det et parkeringshus med 870 parkeringsplasser, som eies av Humlegården Fastigheter. Du kan dessverre ikke betale for parkeringen på hotellet.


Övriga tjänster

  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Parkering ved hotellet
Gym

Treningsstudio og badstue

I hotellets velutstyrte treningsstudio finner du et stort utvalg av apparater, frivekter, benk, vektstang og annet utstyr for en god styrketreningsøkt. I tillegg finner du kardiomaskiner som tredemølle og romaskin. Etter treningen kan du restituere med et avslappende badstuebad.

Möten & Konferens

Hotellet tilbyr ingen tradisjonelle konferanserom, men du kan bestille et av hotellets studioleiligheter for mindre møter med opptil fire personer. Du kan også både jobbe og gjennomføre uformelle møter i hotellets lobby.

    icon

    Varför Best Western Plus?

    Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.