Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Åby Hotel

Fargerikt og lekent hotell

Velkommen til dette tivoliinspirerte hotellet med en atmosfære som er full av muligheter! Her får du raskt følelsen av å som barn stå som neste personen i køen til den spennende karusellen du har lengtet etter hele året. Lukk øynene og forestill deg lukten av nypoppet popkorn kombinert med hysteriske gledesrop, for nå setter vi i gang!

Tivolirom

Som resten av hotellet er rommene på Best Western Plus Åby Hotel innredet med buede møbler, avrundede lamper og detaljer samt lekne symboler og illustrasjoner i fine farger. Alle rommene er dobbeltrom for en til to personer, men takket være en rekke dører kan hotellet også tilby store femsengsrom for hele familien.


Hotellets attraksjoner

For å ta en drink i dette deilige tivolimiljøet trenger du ikke dra lenger enn til hotellets resepsjon – som også er en bar! I lobbyen finner du morsomme aktivitetsspill, biljard og forskjellige selskapsspill for hele familien. Hotellet ligger i direkte tilknytning til Åbytravet, som tilbyr en hyggelig restaurant og et enda hyggeligere oransjeri. Videre har hotellet hele 17 konferanserom, 25 padelbaner og et Friskis & Svettis-treningsstudio i samme bygning.


Mölndal og Göteborg

Hotellet ligger en kort spasertur fra Mölndal sentrum, som igjen ligger like utenfor Göteborg. Hvis du vil ha en kopp kaffe eller en bedre middag på restaurant, trenger du ikke å dra lenger enn til Mölndals torg. Hvis du foretrekker den spennende følelsen fra hotellet, kan du enkelt dra til Göteborg og fornøyelsesparken Liseberg. Der kan du også gå på safari i Universeums regnskog, besøke de eldre bydelene Haga eller kanskje ta en tur til Göteborgs skjærgård.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 352 anmeldelser)
Best Western Plus Åby Hotel

Åby Arenaväg 8 B, 431 62 Molndal

Telefon: +46 31 384 02 00

E-post: info@abyhotel.se

Best Western Åby Lobby Detail

En spennende opplevelse

Best Western Plus Åby Hotel er en del av Åby Arena som har et unikt konsept for møter og opplevelser. Tanken bak hotellets interiør er å fange følelsen av oppstemthet, spenning og forventning som man kan oppleve i forkant av forskjellige arrangementer, møter, messer, spill og aktiviteter – og ikke minst på tivoli!

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Åby Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lyon restaurant og bar

I direkte tilknytning til hotellet ligger Lyon restaurant og bar, som tilhører Åbytravet. Her kan du nyte utsikten over travbanen i det koselige oransjeriet og spise en god a la carte-middag i et deilig bistromiljø.

Best Western Åby Reception Lobby

Lobbybar

I lobbybaren, som også er hotellets resepsjon, kan du nyte et glass musserende, spennende tivolidrinker og lettere forfriskninger. Slå deg ned og nyt det fine interiøret, eller gå på oppdagelsesferd for å utforske alle detaljene som lobbyen byr på!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Barn 0–2 år overnatter gratis i eksisterende senger. Kontakt hotellet direkte dersom du reiser med barn i alderen 0-2 år. Barneseng kan forhåndsbestilles mot en ekstra kostnad. Barn 3–15 år regnes som betalende gjester.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkomne i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK/booking.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har 2000 parkeringsplasser og flere ladestasjoner for elbiler mot en avgift på 120 SEK/dag på hverdager, 60 SEK/dag i helger og sommer. Betal og registrer bilen i resepsjonen. Parkering kan ikke forhåndsbestilles.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant

Møte & konferanse

Når du bestiller rom hos Best Western Plus Åby Hotel, kan du arrangere både små og veldig store konferanser med opptil 600 deltakere. Lokalene ligger i samme bygning som hotellet, med drives av Åby Arena

Konferansebooking

E-post: konferens@abyarena.com

Telefon: +46 031-706 66 00, tillval 4

  Hvorfor Best Western Plus?

  Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.