Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Arena

Prisgunstig hotell i Göteborg

I gangavstand fra arenaen Nya Ullevi ønskes du velkommen til Sure Hotel by Best Western Arena – et prisgunstig og hyggelig hotell i den sentralt beliggende bydelen Stampen i Göteborg. Her finner du rimelige hotellrom det både frokost og vaffelbuffet er inkludert.

Koselige rom

Hotellet har 58 rom med fine parkettgulv og nøytrale farger. Her kan du velge mellom ulike typer rom, som enkeltrom, dobbeltrom og romslige familierom. De ekstra luksuriøse superior-rommene øverst i hotellet har i tillegg boblebad på rommet og en nydelig terrasse. Barnesenger er tilgjengelige for utlån, og noen av rommene har også ekstrasenger.


Frokost- og vaffelbuffet

På Sure Hotel by Best Western Arena kan du glede deg til en herlig frokostbuffet hver morgen. Mot ettermiddagen og kvelden er det også mulig å steke vafler selv! I tillegg finnes det alltid gratis kaffe og snacks i lobbyen. Frokostsalen kan også brukes til å avholde enklere møter.


Ting å gjøre i Gøteborg

Göteborg er en by som har noe for alle – uansett om du er her med venner, kolleger eller familien. En kort spasertur unna hotellet ligger Nordstan, et av landets største kjøpesentre. Hotellet ligger også i umiddelbar nærhet av Nya Ullevi, som er perfekt for deg som skal på konsert eller andre arrangementer der. Dessuten må du ikke gå glipp av sjansen til å besøke fornøyelsesparken Liseberg – eller vitensenteret Universeum, der hele familien kan oppleve utstillinger, eksotiske dyr og mye mer.

Kundevurderinger: 3,7/5 (167 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Arena

Baldersgatan 6, 411 02 Göteborg

Telefon: +46 31158380

E-post: info@arenahotel.eu

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Room

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Free waffles, coffee, tea cookies

Gratis vaffelbuffet

Mot kvelden mellom klokken 16 og 21 har du som hotellgjest mulighet til å steke vafler selv – helt gratis! Perfekt om du skulle bli litt fysen før middag, eller vil avslutte dagen med et luksuriøst kveldsmåltid!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 250 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering både utendørs og i garasje mot en avgift på 200 SEK per natt.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Sen utsjekk
 • Utendørs parkering
 • Safe

Møte & konferanse

Sure Hotel by Best Western Arena har ingen egne konferanserom som kan bookes, men det er mulig å holde frokostmøter eller andre uformelle møter i frokostsalen. Ved behov kan personalet hjelpe til med ommøblering av salen.

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.