Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Danderyd

Familjeägt trädgårdshotell i Danderyd

I vakre Danderyd, rett nord for Stockholm, ønskes du velkommen til dette familieeide hotellet med sin vakre eleganse og design. Hotellet er innredet i en stil som på 30-tallet ble kalt for «Swedish modern», i kombinasjon med et særegent hagetema. Sammen danner disse stilelementene en rolig og avslappende atmosfære der du kan lene deg tilbake og ta inn naturens mønstre og farger.

Smakfullt innredede rom

Hotellet tilbyr smakfulle dobbeltrom i kategoriene økonomi, standard og superior. Når du sjekker inn på hotellet, kan du få romnøkkelen på to forskjellige måter: på mobilen for en smidigere opplevelse, eller som et tradisjonelt nøkkelkort dersom du foretrekker det. Rommene er innredet i en nydelig fargeskala, med grønt og beige som toneangivende tema.


Hjemmelaget middag og frokost i et hagemiljø

Når sulten kaller, er du velkommen til hotellets bistro, som serverer hjemmelaget mat og enkel snacks sammen med noe godt i glasset. Ved overnatting er en herlig frokostbuffet alltid inkludert i romprisen, og når været tillater det, kan frokosten inntas på den fredelige uteplassen. I tillegg har hotellet en badstue som er åpen på hverdager, men som også kan bookes på andre tider.


Porten til Roslagen

Danderyd ligger ca 15 minutter nord for Stockholm, med mulighet for å reise både med bil og metro til Mörby sentrum. For deg som vil kikke i butikker og gå på restaurant, kan det være vel verdt å ta turen til Mörby Centrums kjøpesenter med sine fem etasjer med handleopplevelser.  


Hotellets beliggenhet er perfekt som utgangspunkt for å legge ut på fottur gjennom fantastiske Roslagen via Roslagsleden. Stien starter ved Rinkebyskogen, som ligger et steinkast fra hotellet. Roslagsleden er 19 mil lang og går fra Danderyds kirke til fantastiske Grisslehamn. Du vandrer for det meste på skogsstier eller grusveier gjennom kulturlandskap og skog og langs sjarmerende innsjøer.

Kundevurderinger: 4,7/5 (937 anmeldelser)
Best Western Hotel Danderyd

Svärdvägen 31, 182 33 Danderyd

Telefon: +46 8 55803000

E-post: hello@hoteldanderyd.se

Best Western Danderyd Restaurant Private Section

Lidenskap for blomster og planter

En av hotellets eiere er svært interessert i hagearbeid – noe som gjenspeiles i hotellets innretning og utforming. Her har du alltid naturen tett på, uansett om du er i lobbyen, sover på rommet, spiser i hotellets bistro eller sitter ute på utendørsterrassen.

Velg rom

Tilbud

Fantastiske sommerpriser 2024

Vi tilbyr gode priser frem til 11. august på de fleste datoer. Fra kun 895 SEK for én person og 995 SEK for 2 personer!

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

Best Western Danderyd Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Danderyd Restaurant

Bistro

I hotellets lyse og innbydende bistro kan du nyte et hjemmelaget måltid eller en enkel matbit. Le deg tilbake med et glass øl eller vin og ta inn den vakre utsikten.

Best Western Danderyd Outdoor seating Restaurant Patio

Uteplass

Fra restauranten er det adkomst til hotellets herlige uteplass, med kafébord og komfortable hengestoler. Her kan du nyte både morgenkaffen og en matbit, eller bare sette deg ned og ta inn de fredelige omgivelsene.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn på opptil fem år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger. Kontakt hotellet for å få satt inn en ekstraseng/sprinkelseng mot et tillegg i prisen på 350 SEK/natt.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 250 SEK/besøk.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering for 125 SEK/natt. Last ned Apcoa Flow/Easy Park til din mobiltelefon. Bruk retningsnummer: 900224 Velg hvilken billett du vil kjøpe For elbiler, velg utpekte steder hvis du trenger å lade. Instruksjoner for lading finner du på ladestolpene.


Øvrige tjenester

 • Accessible parking
 • AC/klimaanlegg
 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
Best Western Danderyd Sauna Lounge

Badstue og relax

For å slappe av etter en lang dag på byen eller kanskje til fots langs Roslagsleden, er det vel verdt å ta turen til hotellets badstue med tilhørende loungeområde. Badstuen kan bookes for 100 SEK.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen tradisjonelle konferanserom som kan bookes, men kan tilby et loungemøblert rom i 4. etasje som kan brukes til ulike typer møter. For større konferanser samarbeider hotellet med Quickoffice, som ligger et steinkast fra hotellet.

Konferansebooking

E-post: hello@hoteldanderyd.se

Telefon: 00468-55 80 30 00

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.