Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Ten Hotel, BW Signature Collection

Topp moderne hotell i Upplands Väsby

Ten Hotel, BW Signature Collection er et hotell i moderne stil som ble ferdigstilt i 2021. Med naturnær beliggenhet i idrettsmetropolen Upplands Väsby og det velutrustede treningsstudioet er hotellet et utmerket valg for deg som har en aktiv livsstil. I nærområdet finnes det blant annet opplyste turløyper, ridemuligheter og baner for deg som spiller tennis, padeltennis eller golf.

Generøse rom
Her overnatter du i et stort rom i moderne skandinavisk stil med egen balkong – uansett romkategori. Foruten balkong har alle rommene dimbar belysning, aircondition, rask wifi, komfortable senger og bad med gulvvarme. For større selskaper er det mulig å booke to standardrom med en felles dør mellom, og for lengre opphold finnes det også litt større rom med egen kjøkkenkrok.  


Restaurant, badstue, treningsrom og konferanser

På dette hotellet behøver du aldri å gå sulten – her tilbys det en eller annen form for mat og drikke til alle døgnets tider. Om morgenen kan du velge og vrake fra den generøse frokostbuffeten, og om kvelden er du hjertelig velkommen til restauranten. Hotellet serverer dagens lunsj hver ukedag, med valget mellom kjøtt, fisk og et vegetarisk alternativ. Du kan alltid finne noe enklere å spise eller andre godsaker i hotellets kafé, som er åpen døgnet rundt.  


I tillegg til restauranten og kaféen har hotellet et velutstyrt treningsstudio og dampbadstu med fantastisk utsikt. For møter og konferanser finnes det i tillegg et konferanserom med fleksibel møblering, to grupperom og mulighet til større arrangementer med opptil 150 personer i hotellets amfi.  


Sport og kultur i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finner du et bredt spekter av sports- og utendørsaktiviteter. Her kan du spille tradisjonell golf både ute og inne, eller prøve den nyere varianten frisbeegolf. I tillegg kan du padle kano og spille ulike ballsporter som tennis og padeltennis. Det finnes også løyper og stier for løping, fotturer og langrenn.  


Du som foretrekker kultur fremfor sport har også store muligheter i området. For eksempel kan du besøke vikinggården Gunnes gård eller Upplands Väsby hembygdsförening. Visste du forresten at Upplands Väsby den kommunen som har nest flest runesteiner i Sverige?

Kundevurderinger: 4,2/5 (322 anmeldelser)
Ten Hotel, BW Signature Collection

Johanneslundsvägen 11, 194 61 Upplands Väsby

Telefon: +46 08 59844310

E-post: info@ten-hotel.com

Et moderne amfi

Med sin utpregede lidenskap for sport og idrett kan Ten Hotel, BW Signature Collection tilby et helt eget amfi. Denne trinndelte avsatsen finner man som regel i konserthus, på teatre og ulike typer tribuner på idrettsanlegg. Men i motsetning til i antikkens amfiteatre kan du her sitte mykt og komfortabelt med tilgang til et opplyst bord med stikkontakter.


Her finnes det også en storskjerm som blant annet viser store sportsbegivenheter for hotellets gjester.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area Ten Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ten Hotel

Ten Restaurang

I hotellets restaurant får du servert internasjonale og svenske smaker i form av småretter og hovedretter. Det finnes alltid et vegansk og et vegetarisk alternativ på menyen, og i tillegg kan du nyte den svenske klassikeren «marängsviss» til dessert.

Her serveres det også en svært populær lunsj på hverdager mellom 11:00 og 13:30.

Caf Ten Hotel

Ten Café

På Ten Café kan du spise en enklere lunsj i form av en salat eller wraps, og få påfyll av energi med en frisk smoothie. I tillegg finnes det et utvalg snacks, søtsaker og drikke som kaffe, juice og øl. Kafeen er åpen døgnet rundt.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn på opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Visse kjæledyr er tillatt i et begrenset antall rom mot et tilleggsgebyr på 150 SEK per natt. Informer hotellet ved bestilling. Kjæledyr er ikke tillatt i restauranten, lobbyen eller andre offentlige områder.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har 74 gratis parkeringsplasser til rådighet, med mulighet for lading av elbil.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Safe
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
Gym Ten Hotel

Ten Gym

I hotellets velutstyrte treningsstudio finner du alt du behøver for å få inn en god styrketrenings- eller kondisjonsøkt, med både mosjonssykler, romaskin, tredemøller, styrkemaskiner og manualer tilgjengelig. I tillegg har studioet også annet utstyr, som en ribbevegg og en myk plyobox. Maskinene og utstyret i studioet er fra Casall Pro og Matrix Fitness.

Sauna ten Hotel

Bastu

For å koble av en stund etter en aktiv dag utendørs eller en solid treningsøkt i studioet er du velkommen til å avlegge hotellets badstue et besøk. Her kan du nyte dampende varme og ta inn den spektakulære utsikten.

Møte & konferanse

194

Hotellrom

3

Møterom

30

Teater

Hotellet har tre lokaler som kan bookes: et konferanserom og to grupperom. I tillegg er det mulig å booke amfiet i lobbyen for større presentasjoner og foredrag med opptil 150 deltakere. Projektor og lerret er tilgjengelig.

Konferansebooking

E-post: booking@ten-hotel.com

Telefon: +46 859 844 310

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area40 m2

  Et fleksibelt konferanserom med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys. Lokale har moderne utstyr og egner seg for ulike typer møter, konferanser og andre arrangementer.

 • Grupperom (to stykker)

  Number of personsMaks 4 gjester
  Area20 m2

  I tillegg til konferanserommet finnes det to ulike grupperom som kan brukes til mindre møter, eller som kontor. Rommene kan innredes i styreoppsett, med bord, stoler og TV-skjerm.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.