Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Solna Business Park

Personlig og koselig i Solna Business Park

En kort spasertur fra Sundbyberg stasjon ønskes du velkommen til Best Western Solna Business Park. Dette er et supert hotell både for deg som trenger overnatting i forbindelse med forretningsreisen, og deg som skal på et arrangement eller ferieopphold i Solna eller Stockholm. I tillegg til de fine rommene har hotellet en koselig lobbylounge der gjestene bys på kaffe og te.

Koselige rom

Hotellet har lyse rom i skandinavisk stil, med en asiatisk touch. Her er det vakre tregulv, og mange av rommene har også vinduer fra gulv til tak. I tillegg har alle rommene fransk balkong. Her finnes det både trivelige enkeltrom, dobbeltrom og romsligere rom for deg som reiser med familien. Rommene er smakfullt innredet, med komfortable senger av høy kvalitet, et stort skrivebord og en TV.


Personlig og koselig

Når du kommer inn på hotellet, blir du møtt av en koselig og personlig atmosfære. Hver morgen dukes det opp til en herlig frokostbuffet, som er inkludert i prisen for gjester. I hotellets lobbylounge kan alle gjester nyte gratis kaffe og te om ettermiddagen og kvelden. Her er det også en bar der du kan bestille noe godt å drikke.


Hotellet har ikke eget treningsrom, men alle hotellets gjester har fri adgang til treningsstudioet på søsterhotellet Aiden by Best Western Stockholm Solna, som ligger i samme område.


Ting å gjøre i Solna og Sundbyberg
Solna Business Park ligger helt på grensen mellom Solna og Sundbyberg. Området syder av aktivitet, og det finnes et rikt tilbud av restauranter, tjenester og shopping. Hvis du har bestilt billett til et arrangement på Friends Arena, er hotellet det perfekte utgangspunkt. Ved siden av arenaen ligger Skandinavias største kjøpesenter, Mall of Scandinavia, der du kan velge og vrake i tilbudet av shopping, kino, underholdning og restauranter.


Gode transportforbindelser
Solna Business Park ligger i et av Stockholms beste transportknutepunkter. Både region- og lokaltog, trikk, busser og T-banen stopper på Sundbyberg stasjon noen få minutters gange unna.  


Skal du til flyplassen? Trikken tar deg enkelt til Bromma flyplass, og til Arlanda kan du ta flybussen til Arlanda på Gjuteribacken i Sundbyberg, ca 10 minutters gange fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,7/5 (166 anmeldelser)
Best Western Solna Business Park

Englundavagen 2, 171 41 Solna

Telefon: +46 8 505 569 00

E-post: info@businessparksolna.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area Solna Business Park

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Solna Business Park

Lobbylounge med bar

I hotellets lobbylounge inviteres gjestene til kaffe og te om kvelden. Her finner du også hotellets bar, der du kan bestille noe godt i glasset og snacks.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 12 år koster 100 SEK ekstra.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt mot et påslag i prisen på 400 SEK.


Parkering

Utendørs parkering 24 timer i døgnet. Koster 250 sek.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Renseri
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

Hotellet har ikke egne konferanselokaler, men det finnes en rekke aktører i nærområdet som tilbyr konferanse- og møterom for små og store grupper. Ta kontakt med hotellet for tips og veiledning.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.