Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Solna

Moderne hotell i Solna

I Solna, rett utenfor Stockholm, finner du trivelige Aiden by Best Western Stockholm Solna. Her bys gjestene på kaffe og te og kan møtes over en runde shuffleboard eller dart i spillområdet. Beliggenheten er perfekt for forretningsreisende eller deg som skal på et arrangement på Friends Arena. Her kan du få et opphold i fred og ro, mens sentrale Stockholm er bare 10 minutter unna med kollektivtransport.

Aiden by Best Western Stockholm Solna er innredet i en lys skandinavisk stil med lekne fargevalg i grått og rosa. Du kan velge blant fem forskjellige romtyper, der alle er fint innredet med komfortable senger og en koselig atmosfære.


Et unikt trekk ved Aiden-hotellene er de høyteknologiske og brukervennlige løsningene – for eksempel kan du strømme innhold direkte fra dine egne enheter og sjekke deg selv inn via hotellets digitale innsjekkingsautomater. Eller hvorfor ikke prøve hotellets hologramresepsjonist, som står klar til å hjelpe deg? Hvis du ikke vil benytte deg av selvinnsjekkingsløsningene, finnes det også Aiden-hosts på stedet som gjerne hjelper deg.


Lounge med spillområde

Når du kommer inn på hotellet, blir du møtt av en romslig og innbydende lobby der gjestene blir budt på kaffe og te. Her er det også et spillområde der du kan koble av med en runde dart eller shuffleboard.


I hotellbaren kan du nyte et glass vin eller en øl etter en lang dag med jobb, shopping eller sightseeing.


Servicepunkt, butikk og treningsrom

I hver etasje i hotellet finnes det et servicepunkt der du som bor på hotellet, kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente ekstra håndkle med mer. I hotellets butikk finner du små nødvendigheter som toalettsaker, snacks og søtsaker.


For deg som vil holde treningen ved like, har hotellet et velutstyrt treningsstudio.


I nærheten

Her bor du i Solna med kort vei til både Solna Business Park, Skytteholms IP, Solna Centrum, Mall of Scandinavia og Friends Arena. I nærområdet finnes det en rekke koselige kafeer og restauranter som er vel verdt et besøk.


Hvis du vil besøke Stockholm, kan du benytte deg av offentlig transport som T-bane og lokaltog i Sundbyberg – stasjonen ligger bare ti minutters gange fra hotellet.

Kundevurderinger: 3,8/5 (177 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Solna

Smidesvägen 1-3, 171 41 Solna

Telefon: +46 8 54604500

E-post: solna@aidenhotels.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Aiden Solna

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Aiden Solna

Bar

Hotellet har en barception der du kan slå deg ned med noe godt i glasset.

Restaurant Aiden Solna

Restaurant

Hotellgjester tilbys en lett middagsservering i den koselige restauranten.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opp til 12 år koster 100 SEK.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt på forespørsel mot et påslag i prisen på 400 SEK.


Parkering

Parkering utendørs for 250 SEK.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Treningsstudio
  • WiFi
  • Salong/bar
  • Parkering 250 SEK
  • Restaurant
  • Safe
Gamezone Aiden Solna

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller fremmed til shuffleboard, dart eller et hvilket som helst annet spill.


Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.