Best Western Plus Skogshöjd

Information

Tilbud! Book med koden SALE innen 31. mars og få 30 % rabatt

Konferansehotell med basseng i Södertälje

I de sentrale delene av Södertälje, bare et steinkast fra Torekällbergets friluftsmuseum, finner du Best Western Plus Skogshöjd. Dette hotellet passer både for forretningsreisende, familier og de som trenger en god natts søvn i Södertälje.

Best Western Plus Skogshöjd er et flott sted å bo og samles. Her er det mange innbydende sosiale områder. Hotellet har seks etasjer og tilbyr 225 rom, alt fra enkeltrom til familierom.


Restaurant og bar

Hver morgen serveres en herlig frokostbuffé for hotellets gjester. Mot kvelden kan du avslutte dagen med et lett måltid i hotellets bar. I baren kan du velge blant et utvalg av ulike drikker og lette matretter.


Velværeområde med basseng, treningsstudio og badstue

Hotellet inviterer også til avslapning i velværeområdet hvor du finner et basseng, jacuzzi, badstue og et velutstyrt treningsstudio.


Stor konferanseavdeling

Ønsker man å holde konferanse, tilbyr Best Western Plus Skogshöjd 10 møterom med kapasitet for opptil 350 personer.


Ting å gjøre i Södertälje

Hotellets beliggenhet gir gjestene nærhet til både Södertälje, pulsen i Stockholm og den vakre landsbygden i Sörmland. En kort spasertur fra hotellet finner du Torkällbergets friluftsmuseum, hvor man viser hvordan livet var i Södertälje i gamle dager. Utforsk områder som "byen" og "landet".  Se gamle skoler, bakeri, handelsboder og mye mer.


En populær destinasjon for besøkende i Södertälje pleier også å være Tom Tits Experiment og det sjarmerende Lådbilslandet i Nykvarn. Du finner også flere golfbaner i nærheten av Best Western Plus Skogshöjd, som for eksempel Viksbergs golfklubb, Kallfors golf og Salems golfklubb.

Kundbetyg: 3,6/5 (166 omdömen)
Best Western Plus Skogshöjd

Täppgatan 15, 15121 Södertälje

Telefon: +46 8 503 53030

E-post: info@skogshojd.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area BW Plus Skogsh jd

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby BW Plus Skogsh jd

Bar

I hotellets bar kan du velge mellom en mengde ulike drikker. Her finnes det også lettere matretter å velge blant for den sultne.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn under 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Husdjur

Kjæledyr ikke tillatt.


Parkering

Gratis utendørs parkering. Parkering i garasje koster 125 SEK.


Övriga tjänster

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Konferansefasiliteter
  • Utendørs parkering
Spa BW Plus Skogsh jd

Spa

Nyoppusset spa.

Åpningstider: 09.00-22.00


09.00-13.00: 195 SEK for voksne. Gratis inngang for alle hotellgjester. Barn er velkomne gratis når de er i følge med en voksen kl. 09.00-13.00.


Øvrige tider: 395 SEK. Hotellgjester får 50 % rabatt. Lån av tøfler, badekåpe og håndkle er inkludert.

Spa BW Plus Skogsh jd

Basseng

Et oppvarmet innendørsbasseng med behagelige stoler ved siden av. Bassenget ligger i hotellets spa-område.


Spa BW Plus Skogsh jd

Jacuzzi

Len deg tilbake i en av de to herlige boblebadene. Jacuzzien ligger i hotellets spaområde.

Spa BW Plus Skogsh jd

Klassisk badstue

Tradisjonell badstue med høy varme og tørr luft. Fyll luften med damp ved å helle vann på ovnen og la kroppen slappe av i den behagelige varmen.

Spa BW Plus Skogsh jd

Dampbadstue

Dampbadstuen tilbyr en mildere versjon av badstuebadet, da temperaturen er ca. 45–65°C. Dampen som genereres i badstuen skaper høy luftfuktighet. Det varme og fuktige miljøet transporterer fuktighet til hudoverflaten via svette, noe som er positivt for personer med tørr hud.

Gym BW Plus Skogsh jd

Treningsstudio

Ønsker du å trene under oppholdet er du velkommen til hotellets store treningsstudio, hvor du finner både treningsmaskiner og frivekter.

Varför Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.