Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Miljøbevisst flyplasshotell på Arlanda

Bo på et hotell som er både høyteknologisk, lekent og miljøbevisst – på samme tid. Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport tilbyr ikke bare sine gjester kaffe og te, det er et populært spillområde, stilig interiør og smarte løsninger for både mennesker og miljøet.

I nærheten av Arlanda lufthavn finner du dette innbydende hotellet. Det første som møter deg er den vifteformede bygningen med sine langstrakte vinger. Hotellet har 140 rom i ulike størrelser.


Når du sjekker inn på Aiden, blir teknologi og smarte løsninger en naturlig del av oppholdet. Her blir du møtt av skandinavisk stil med lyse nyanser og lekne fargekontraster. Innsjekking er enkelt og sømløst med selvinnsjekkingsautomater. Alternativt kan du prøve hotellets hologramresepsjonist – en ny teknologi som per dags dato kun finnes på Aiden i Skandinavia. Hotellets verter står også klare til å hjelpe, eller slå av en prat. Inne på rommet kan du enkelt strømme din favorittserie via Chromecast.


På Aiden står vertskap og gjest i fokus. Hotellet har derfor ikke dedikerte resepsjonister, men verter som ivaretar deg under hele oppholdet. Enten du trenger hjelp med innsjekk, er sulten eller ønsker å slå av en prat i loungeområdet.


Det er i loungen det skjer

Ved ankomst går du rett inn i den romslige loungen, et glassrom som rommer hotellets resepsjon, lounge, restaurant og bar, med en takhøyde på nesten ni meter. Gjestene tilbys kaffe og te her.


I loungen finner du både bar og restaurant. Her er det lenestoler for avslapning, høye og lave bord, sofa og TV. Den varme gløden fra peisen bidrar til hotellets atmosfære. I loungen finner du også spillområdet, hvor du kan ha det moro med blant annet shuffleboard eller dart.


Miljøfokus
Hotellet er et av Arlandas mest miljøbevisste. Oppvarming skjer ved hjelp av geotermisk energi og solenergi. Hotellet har muligheten til å justere oppvarmingen sin basert på belegg, noe som betyr at rommet automatisk slås av når du drar.


Service point og shop

I hver etasje i hotellet finnes det en service point der du kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente ekstra håndklær med mer. Det finnes også en lobbyshop hvor du kan kjøpe små nødvendigheter som toalettsaker, snacks eller noe godt i glasset.


Kollektivtransport til Stockholm og Uppsala

Fra Arlanda kommer du deg enkelt til Stockholm med Arlanda Express (tog), flybuss, taxi eller pendlertog. Det går busser og pendlertog til Uppsala, og selvfølgelig taxier.


Ønsker du å tilbringe ettermiddagen på golfbanen, finner du Arlandastads golfbane ved siden av hotellet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1 025 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Arlanda Airport

Lindberghs gata 10, 195 61 Arlandastad

Telefon: +46 8 591 200 50

E-post: arlanda@aidenhotels.se

Velg rom

Mat og drikke

Generic Breakfast picture

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. 


Ettersom mange gjester flyr tidlig om morgenen, åpnes frokosten allerede kl 04:00.

Aiden Arlanda

Restaurant

Hotellets restaurant ligger ved loungeområdet. Her serveres middag fra en meny med innflytelse fra hele verden

Bar Aiden Arlanda

Bar

I loungeområdet finner du en barception der du kan slå deg ned med noe godt i glasset.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 12 år overnatter med en kostnad på 200 SEK sammen med en betalende voksen i eksisterende seng.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt etter forespørsel, kostnad 400 SEK.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering for gjester. I forbindelse med minst én overnatting tilbys langtidsparkering for 449 SEK/uke. Gratis transport til og fra Arlanda lufthavn.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Kontinental frokost inkludert
  • Badstue
  • Døgnåpen resepsjon
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering
Shuttle bus Aiden Arlanda

Gratis skyttelbuss

Du kommer deg raskt og enkelt til og fra Stockholm Arlanda lufthavn med hotellets gratis skyttelbuss, som tar ca. 6 minutter. Bussen går mellom 03.00 og 01.10 alle dager.  


Bussen stopper på:

- Terminal 4, bussholdeplass 13

- Terminal 2 og 3, bussholdeplass 8  


Bussen går to ganger i timen:

- Fra hotellet xx.00 & xx.30

- Fra Arlanda xx.10 & xx.40

Gamezone Aiden Arlanda

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller fremmed til shuffleboard eller et hvilket som helst annet spill.

Sauna Aiden Arlanda

Badstue

Før eller etter en flytur kan det være deilig å la kroppen slappe av i den behagelige varmen som hotellets badstue byr på.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr et møterom for opptil åtte personer. En verdsatt aktivitet i forbindelse med en konferanse på hotellet er golf, da det er en golfbane like ved hotellet.

Konferansebooking

E-post: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 59120050

  • Møterom

    Et mindre møterom med vinduer som slipper inn naturlig lys og vinduer som vender mot naboflatene, noe som gir rommet en romslig følelse.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.