Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm City

Moderne byhotell for den bevisste reisende

Bo på den sjarmerende Kungsholmen i Stockholms sentrum. Her bor du i en rolig gate, med nærhet til byens shoppingmuligheter, restauranter og aktiviteter. Her vil du oppleve moderne design, en stor lounge med spill og høyteknologiske løsninger.

På Best Western Aiden Stockholm City vil du bli møtt av skandinavisk stil med lyse nyanser og lekne kontraster i fargevalget. Vi tilbyr hotellrom i ulike størrelser, fra små rom uten vindu til rom som har plass til opptil fem personer.


Å bo på et Aiden-hotell betyr at du bor på et høyteknologisk og brukervennlig hotell, der du for eksempel kan streame direkte fra egne enheter eller sjekke deg inn selv. Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du alltid henvende deg til en av Aiden-vertene, eller hotellets hologramresepsjonist.


Lounge med spill, restaurant og bar

I hotellets lounge kan du slå deg ned med noe godt fra baren. La din lekne side skinne i spillområdet, som tilbyr underholdning som dart, shuffleboard og mer. I loungen tilbys alle gjester kaffe og te. I loungeområdet finner du også hotellets restaurant, hvor du kan nyte et godt måltid.


Service point og shop

I hver etasje i hotellet finnes det en service point der du kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente ekstra håndklær med mer. Det finnes også en lobbyshop hvor du kan kjøpe små nødvendigheter som toalettsaker og snacks.


Kungsholmen och Stockholm city

Gå ut døren på hotellet og du er rett i nærheten av shopping på Västermalmsgallerian. Her finner du også Fridhemsplan T-banestasjon. Hvis du foretrekker å gå, har du vakre Norr Mälarstrand innen gangavstand, hvor du kan nyte Stockholm fra sin beste side, og deretter komme til Stockholm rådhus som er verdt et besøk. Hvis du heller går over St. Eriksbroen, kommer du til området ved St. Eriksplan, hvor det er et yrende liv med restauranter og barer. Hvis du vil inn til de sentrale delene av Stockholm, kan du enten gå eller hoppe på en buss eller T-bane.

Kundevurderinger: 3,9/5 (395 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm City

Alströmergatan 39, 11247 Stockholm

Telefon: +46 8 420 030 00

E-post: stockholm.city@aidenhotels.se

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Aiden Sthlm City

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Aiden Sthlm City

Restaurant

Hotellets restaurant ligger ved loungeområdet. Her serveres middag fra en meny med innflytelser fra hele verden.

Bar Aiden Sthlm City

Bar

I loungeområdet finner du en barception der du kan kjøpe noe godt å drikke.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 12 år bor for en kostnad på 100 SEK sammen med betalende voksen i eksisterende seng.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt etter forespørsel, kostnad 400 SEK.


Parkering

Garasje med direkte tilknytning til hotellet må bestilles på forhånd. Kostnad 325 SEK. Maks takhøyde er 180 cm.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • WiFi
 • Salong/bar
 • Restaurant
 • Badstue
 • Døgnåpen resepsjon
 • Safe
Gamezone Aiden Sthlm City

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller fremmed til shuffleboard, dart eller et hvilket som helst annet spill.

Sauna Aiden Sthlm City

Badstue

Alle hotellets gjester har tilgang til badstueavdelingen. Du kan bestille tid i resepsjonen.

Møte & konferanse

Hotellet har et konferanserom med plass til opptil 16 personer. Hvis dere ønsker snacks eller mat, ta kontakt med hotellet.

Konferansebooking

E-post: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 441 02 20

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 16 gjester

  Et lyst og luftig konferanserom med plass til opptil 16 personer. Perfekt for styremøter og mindre sammenkomster.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.