Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotell Heden, BW Signature Collection

Personlig hotell i sentrale Göteborg

Bo komfortabelt på hyggelige Hotell Heden, BW Signature Collection Sentralt i Göteborg. Det er gangavstand til både Liseberg og sentrum. Hotellet er bygget omkring tre vakre gårdsplasser med 179 rom fordelt over to etasjer. Det er også en konferanseavdeling med seks lokaler i ulike størrelser.

Hotell Heden, BW Signature Collection, er en oase midt i det pulserende bylivet i Göteborg.  


Hotellets rum

De komfortable hotellrommene er pent og praktisk innredet. Du kan velge mellom fem romtyper, hvorav flere har sovesofa eller vegghengt sammenleggbar seng, perfekt for familien.


Bistro, gårdsplasser og velvære

Hotellets bistro serverer både middag, lunsj og frokost. Frokost er inkludert for deg som bor på hotellet. Om sommeren kan du nyte alle de tre indre gårdsplassene på hotellet, eksklusivt åpnet for hotellets gjester, og tilbyr en trivelig oase midt i byen.


Ønsker du å trene eller ta badstue under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio og badstue gratis.


Konferens

Hotellet tilbyr seks konferanselokaler for deg som ønsker å avholde møtet ditt i sentrale Göteborg. Her kan du arrangere alt fra mindre møter, til møter for opptil 60 personer.  


Ting å gjøre i Göteborg

Hotell Heden, BW Signature Collection er et perfekt utgangspunkt for å utforske mange populære steder i Göteborg. Du har gangavstand til både Ullevi, Liseberg og Scandinavium, samt de fantastiske områdene Haga og andre sjarmerende bydeler i Göteborg.  


Hvis du har litt tid til overs, kan du spasere ned til Trädgårdsföreningen. Det er en koselig park med et stort vakkert drivhus, en spasertur på under 10 minutter.  

Kanskje du ønsker å besøke de sjarmerende kvarterene innenfor Vallgraven, der små personlige butikker deler plass med kaféer, restauranter og barer? Også dette området er innen gangavstand fra hotellet.  


Spør gjerne personalet etter deres skjulte perler som er verdt å oppleve.

Kundevurderinger: 4,3/5 (965 anmeldelser)
Hotell Heden, BW Signature Collection

Sten Sturegatan 1, 411 39 Göteborg

Telefon: +46 31 7738400

E-post: reception@hotellheden.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast food

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Middag i bistroen

Nyt deilige retter og forfriskende drikke i hotellets komfortable bistro.


Åpent mandag til lørdag fra 15:00 til 23:00.


På søndager tilbyr resepsjonen lettere retter og forfriskninger.

Restaurant

Lunsj

Dagens lunsj serveres mandag til fredag, og det kommer nye retter daglig. Det er alltid minst ett vegetarisk alternativ.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Barn opp til 12 år bor for en kostnad av 250 SEK sammen med betalende voksen i eksisterende møblering.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på utvalgte rom, kostnad 300 SEK. Kontakt hotellet for å bekrefte tilgjengelighet. Dyr er ikke tillatt på hotellets indre gårdsplasser.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har tilknytning til 27 parkeringsplasser som kan benyttes etter tilgjengelighet. De kan ikke forhåndsbestilles. Billett kan kjøpes i resepsjonen for 225 SEK per dag (2023). Parkeringen er ikke overvåket og er utendørs.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
 • Utendørs parkering
Exterior Hotell Heden

Tre gårdsplasser

Hotellets tre indre gårdsplasser er tilgjengelige for hotellgjestene. En av gårdsplassene har hengekøyer, mens en annen har deilige avslapningsstoler. Gårdsplassene er åpne i sommersesongen og ved passende værforhold. Kjæledyr som følger med på reisen din, tillates ikke på de indre gårdsplassene.

Relax Hotell Heden

Badstue

Hotellet tilbyr både dampbadstue og tørrbadstue. Plassen er unisex og åpent hver dag.


Vennligst kontakt resepsjonen for gjeldende åpningstider, reservasjoner og for å varme opp badstuen.  


Siden badstuen er unisex, anbefales det å ta med eget badetøy og skifte på rommet ditt. Du kan leie badekåpe og tøfler fra resepsjonen for 75 SEK. Store og små håndklær er tilgjengelige for lån i badstuen.

Gym Hotell Heden

Treningsstudio

Hotellets treningsstudio tilbyr utstyr for kondisjon, styrke og funksjonell trening. Gratis adgang for hotellets gjester. Aldersgrense 18 år

Møte & konferanse

179

Hotellrom

6

Møterom

60

Teater

Hotell Heden, BW Signature Collection har seks konferanselokaler tilgjengelige for ulike typer konferanser og møter. I tillegg kan du nyte hotellets frodige gårdsplasser for pauser og avslapning.  


Her har du muligheten til å skreddersy konferansen etter dine behov, med måltider, sitteplasser, teknologi, osv. Hotellet har også samarbeidspartnere for aktiviteter i forbindelse med møtet.

Konferansebooking

E-post: bokning@hotellheden.se

Telefon: 031 773 84 00

 • Hönö

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area70 m2

 • Styrsö

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area65 m2

 • Öckerö

  Number of personsMaks 14 gjester
  Area23 m2

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.