Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Lund

Moderne hotell i historiske Lund

Få et komfortabelt opphold på dette moderne innredede hotellet med kort vei til Lund sentrum, Ideon Science park og Tetra Pak. Hotellet kan by på 192 lyse og koselige rom, der særlig rommene i øverste etasje har fantastisk utsikt. Dette er et perfekt hotell for forretningsreisende, med publikumsområder som egner seg godt for å få unna litt jobb, og med åtte velutstyrte møterom.

Koselige hotellrom

De 192 rommene på Best Western Plus Park City Lund har moderne innredning og vinduer med godt lysinnslipp. Velg mellom standardrom, superiorrom og suiter. Rommene i de øverste etasjene har en fantastisk utsikt over åkrene i Skåne og Øresundsforbindelsen – og på klare dager kan du se helt til København.


Restaurant og lobbybar med arbeidsområde

På hotellets restaurant kan du velge og vrake i både svenske klassikere og internasjonale retter.


Lobbyen har et populært arbeidsområde, som er et perfekt sted for å få unna litt jobb eller ta et spontant møte. I loungebaren kan du bestille en kopp kaffe eller noe annet godt å drikke.


Treningsrom, badstue og konferanserom

Som gjest på Best Western Lund har du tilgang til et velutstyrt treningsstudio med topp moderne treningsutstyr. I tilknytning til treningsstudioet er det også en badstue med separate fasiliteter for kvinner og menn.


Hotellets åtte konferanserom ligger i andre etasje, og er fullt utstyrt med moderne teknologi og raskt trådløst internett. Her er det plass til opptil 110 personer. For et litt mer eksklusivt og tilbaketrukket møte er Penthouse-suiten på toppen av hotellet perfekt.


Ting å gjøre i Lund

Lund er Sveriges nest eldste by. Gjennom århundrene har byen vekslet mellom å høre til Danmark og Sverige, og her kan du merke historien på hvert gatehjørne. Den pittoreske bykjernen har bygninger med røtter helt tilbake til middelalderen. Ikke gå glipp av et besøk i Lunds praktfulle domkirke, der kjempen Finn har sitt leie, og der du kan se et verdensberømt astronomisk ut fra 1400-tallet.


Andre svært populære attraksjoner er blant annet Lunds botaniske hage, den vakre Stadsparken og det kulturhistoriske museet ved navn Kulturen. For de yngre gjestene er Högevall Äventyrsbad og Vattenhallen Science Center veldig populært.


Lund er også et perfekt utgangspunkt for en rekke flotte utfluktsmål. Legg ut på en fottur i naturreservatet Skrylle, eller ta bilen til en strendene i Lomma eller Bjärred eller – de populære nede på Näset? Det er også vel verdt å ta en dagstur til de nærliggende byene Malmö og København – togene går hyppig fra sentralstasjonen i Lund.

Kundevurderinger: 4,4/5 (149 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Lund

Hedvig Möllers gata 2, 23355 Lund

Telefon: +46 46 2703700

E-post: hotellund@parkcity.se

restaurant

Forretningskvinnen Hedvig

Hotellet ligger i Hedvig Möllers gate, oppkalt etter en sterk kvinne og næringslivsleder som generelt omtales som en enke med bein i nesen. Hedvig levde fra 1747 til 1811. Da ektemannen døde av slag, overtok hun Borgs fargeverk, som var en stor og fremgangsrik bedrift i Lund. På den tiden var det ikke lett for kvinner å hevde seg i næringslivet, men det gjorde altså Hedvig til gagns. Derfor har hun også gitt navn til hotellets restaurant, som frekventeres av nåtidens næringsdrivende og forretningsgjester.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Plus Park City Lund

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Park City Lund

Hedvig's Food etc.

Slå deg ned i hotellets moderne restaurant med urban innredning. Her serveres det internasjonale favoritter med lokale smaker. Hva med en grillet hamburger, en frisk cæsarsalat – eller noe annet fra menyen? Restauranten serverer både lunsj og middag.

Bar BW Plus Park City Lund

Loungebar

I loungebaren kan du slappe av med en kopp kaffe eller noe godt i glasset. Her finner du også et dedikert arbeidsområde, som er et perfekt sted for å få unna litt jobb eller ha et uformelt møte.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger. Husk å alltid inkludere barnet i bestillingen.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen mot et påslag i prisen på 300 SEK per opphold.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Ekstern parkering er tilgjengelig 25 meter fra hotellet, både innendørs og utendørs. Hotellgjester får rabattert pris p�� 160 SEK via QR-kode / Apcoa Flow-appen (ordinær pris 200 SEK per døgn).


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Badstue
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • Konferansefasiliteter
 • Utendørs parkering
Gym BW Plus Park City Lund

Treningsstudio

Hold treningen ved like med fri tilgang til hotellets velutstyrte treningsstudio med moderne treningsutstyr.

Sauna BW Plus Park City Lund

Badstue

Senk skuldrene og finn roen i hotellets herlige badstuer – én for kvinner og én for menn. Badstuene har tilstøtende garderobe med dusj og håndklær til utlån. Gjester i superiorrommene har badekåpe på rommet.

Møte & konferanse

Hotellet har åtte velutstyrte møterom i andre etasje, med plass til opptil 110 deltakere. For små, eksklusive arrangementer er suiten i øverste etasje perfekt. Alle konferanserommene er utstyrt med moderne teknologi, og møtedeltakerne kan benytte seg av hotellets pauseområde og business center.

 • Penthouse

  Number of personsMaks 15 gjester
  Area58 m2

  Arranger et eksklusivt arrangement i Penthouse-suiten i øverste etasje. Her har du god plass, og de mange vinduene slipper inn rikelig med dagslys. Suiten har fargerik og moderne design og belysning.

 • Rom 2, 3, 4 og 5

  Number of personsMaks 18 gjester
  Area22 m2

  Fire like store rom som passer for litt mindre møter, med plass til opptil 18 deltakere.

 • Rom 2+3+4+5

  Number of personsMaks 110 gjester
  Area88 m2

  Kombiner 4 mindre rom og få et lokale med plass til 110 personer. Kombiner 3 av disse rommene og få plass til 72 deltakere. Kombiner to av rommene og få plass til 36 deltakere.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.