Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Malmö

Sjønært hotell i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö hilser deg velkommen bare noen meter fra vannet i det nyutviklede området Västra Hamnen. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske både strandlivet og Malmös pulserende bykjerne. Her bor du i moderne rom med store vinduer. Hotellet har også restaurant, bar, treningsstudio og seks konferanserom.

Dette koselige hotellet i Västra Hamnen i Malmö ved siden av Turning Torso, med kort vei til både bølgeskvulp og byens puls. Hotellet har moderne rom med vinduer som slipper inn godt med dagslys, komfortable senger og bekvemmeligheter som muligheten til å lage kaffe og te.


Mat og drikke

Hotellets restaurant serverer en rekke lokale og internasjonale retter. Her dukes det også opp til en omfangsrik frokostbuffet hver morgen, som er inkludert i prisen for hotellets gjester. I den stemningsfulle lobbybaren kan du bestille småretter, snacks og drinker.


Konferanser

Hotellets møterom er innredet i en moderne skandinavisk stil, med naturlig dagslys og moderne teknisk utstyr.  


Ting å gjøre i Malmö

Best Western Plus Park City Malmö er det perfekte utgangspunktet for å oppleve både strand og byliv. Hvis du vil nyte den friske sjøluften, ligger Ribersborg strand med sin fine, hvite sand bare tre kilometer fra hotellet. Malmös Turning Torso, Sveriges høyeste bygning på hele 190 meter, ligger bare 500 meter unna. I Gamla stan kan du besøke byens historiske slott eller ta en kaffe på Lilla Torg, et livlig torg i sentrum. For den kulturinteresserte kan det være vel verdt å ta turen til Sank Petri Kyrka, en gotisk kirke fra 1300-tallet.


Enkelt å komme seg rundt

Det er enkelt å komme seg rundt med buss i Malmö, og de fleste bussene går fra Malmö sentralstasjon, som ligger bare 15 minutters gange unna. Kastrup lufthavn ved København er Skandinavias største flyplass, og hit kommer du deg enkelt med tog eller taxi over Øresundforbindelsen.

Kundevurderinger: 4,2/5 (16 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Malmö

Sjömansgatan 2, 211 11 Malmö

Telefon: +46 40 6286000

E-post: hotelmalmo@parkcity.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Plus Park City Malmo

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Åpningstider:


• Hverdager 06:30 - 10:00


• Helg og helligdager 07:00 – 11:00

Restaurant BW Plus Park City Malmo

Restaurant

Velkommen til hotellets restaurant, som serverer en rekke lokale og internasjonale retter til middag i et avslappet miljø. Åpent mandag til lørdag 17:00 - 22:00.

Bar BW Plus Park City Malmo

Lobbybar

Kom innom lobbybaren og senk skuldrene med noe godt i glasset. Du kan velge og vrake fra en meny med øl, vin og drinker. I tillegg er det mulig å bestille småretter som smørbrød og salater. Slapp av og sosialiser med venner og kolleger i trivelige omgivelser. Åpent alle dager 11:00 – 00:00


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil fem år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger. Husk å alltid inkludere barnet i bestillingen.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen mot et påslag i prisen på 200 SEK per besøk.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det ligger en garasje under hotellet som tilhører P-Malmö.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • Konferansefasiliteter
 • Parkering ved hotellet
Gym BW Plus Park City Malmo

Treningsstudio

Det er fri adgang til treningsrommet for hotellets gjester. Her er alt lagt til rette for både kondisjons- og styrketrening. Åpent: 06:00 – 22:00.

Møte & konferanse

231

Hotellrom

6

Møterom

50

Teater

Hotellet har seks møterom innredet i skandinavisk, funksjonell design – perfekt for både forretningsmøter og personlige tilstelninger. De moderne møblene er designet av Kasper Salto, og sørger for god komfort gjennom hele møtet. Hvert av rommene har godt lysinnslipp og har moderne teknisk utstyr.


Personalet hjelper deg gjerne med å planlegge det perfekte arrangementet, og står parat til å imøtekomme dine behov med alt fra møblering til forfriskninger.

Konferansebooking

E-post: reservations.malmo@parkcity.se

Telefon: +46 40 6286000

 • D+E

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area61 m2

  Hotellets største konferanselokale har plass til 50 personer med kinooppsett. Lokalet er innredet i lyse farger med innslag av grønt, og de store vinduene slipper inn rikelig med dagslys.

 • B & C

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area25 m2

  To like store rom som passer for litt mindre møter, med plass til opptil 20 deltakere. Rommene er innredet i lyse farger med innslag av grønt, og har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.

 • A

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area22 m2

  Ett rom som passer for litt mindre møter, med plass til opptil 16 deltakere. Rommet kan innredes på flere ulike måter. Det er innredet i lyse farger med innslag av grønt, og de store vinduene slipper inn rikelig med dagslys.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.