Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Et komfortabelt konferansehotell med kort vei til København Lufthavn

Best Western Plus Park Globetrotter Airport tilbyr komfortabel innkvartering for både forretnings- og fritidsreisende, med kort vei til København Lufthavn og Amager Strand. Her får du moderne fasiliteter, vennlig service og offentlig transport som ligger bare noen få minutters spasertur fra hotellet.

Hotellet har 295 velutstyrte rom i en nordisk og enkel stil, med moderne fasiliteter som slår an tonen for et komfortabelt opphold. Velg mellom romkategoriene standard, superior suite og juniorsuite. Rommene i toppetasjen har vakker utsikt over enten Amager strand, Øresund og Øresundforbindelsen eller over København.    


Restaurant og bar

Hotellets restaurant Salt & Pepper inviterer gjestene til en flott opplevelse i koselige omgivelser, med deilig frokost, lunsj, middag og lekre snacks. For deg som foretrekker en mer avslappet atmosfære, kan loungebaren tilby en fristende snacksmeny. Her kan du også følge med på sportsbegivenheter på storskjerm.    


Aktivt opphold

Som nærmeste nabo til Amager Strandpark har du mulighet til å spenne på deg løpeskoene og ta en tur rundt lagunen, som ligger bare noen få minutters gange fra hotellet. Og hvorfor ikke runde av turen med en forfriskende dukkert i Øresund?


Konferanser

Hvis du planlegger et forretningsmøte, en fest eller en konferanse, kan Best Western Plus Park Globetrotter Airport tilby moderne møtelokaler og AV-utstyr. Hotellet har hele 23 møterom med kapasitet på opptil 400 gjester.        


I området

Uansett om du er på ferie eller forretningsreise, har hotellet en praktisk beliggenhet i rimelig kort avstand fra København Lufthavn og Femøren T-banestasjon, som har direkte forbindelse til København sentrum, Kongens Nytorv T-banestasjon. Herfra kan du blant annet oppleve det hyggelige restaurantmiljøet i Nyhavn, etterfulgt av en spasertur ned Langelinie, der du kan hilse på Den lille havfruen. Eller hva med å ta turen opp i Rundetårnet i Købmagergade og nyte utsikten over Københavns mange tårn og spir? Hvis du er mer interessert i shopping, ligger Strøget med sitt store utvalg spennende butikker rett rundt hjørnet fra Kongens Nytorv T-banestasjon. Og hvis du foretrekker å holde deg i nærheten av hotellet, har du både Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planet, og Amager Strandpark, rett rundt hjørnet med en fantastisk beliggenhet rett ved sundet.

Kundevurderinger: 3,6/5 (79 anmeldelser)
Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Engvej 171, 2300 Copenhagen

Telefon: +45 3287 0202

E-post: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Natur og kultur

Amager Strandpark åpnet i 2005, og er et populært tilfluktssted for både lokale og turister, sommer som vinter. Her kan du ta inn den fantastiske utsikten over Øresund, Øresundforbindelsen og strandpromenader – og kanskje ta deg et forfriskende bad? Om sommeren arrangeres det ofte større utendørskonserter i området, blant annet med Ed Sheeran, som holdt fire konserter her sommeren 2022.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast restaurant

Frokostbuffet

Frokosten er noe av det beste ved å bo på hotell. Her kan du velge og vrake i frokostmat etter smak og behag i tråd med Best Breakfast-konseptet. Alle råvarene er av høy kvalitet, og du kan velge i et stort utvalg som kan kjøpes på hotellet. Frokost er tilgjengelig fra kl. 06.30 til 10.00 på hverdager og til kl. 11.00 i helgene.

Restaurant

Restaurant

Den hyggelige restauranten Salt & Pepper ligger i hotellets lobby, og inviterer deg til en hyggelig matopplevelse i en behagelig atmosfære. Restauranten har en variert meny med velsmakende retter, og serverer både frokost, lunsj og kvelds pluss deilig snacks og småretter.

Bar

For deg som foretrekker en mer avslappet atmosfære etter en lang dag med møter eller sightseeing, er det bare å finne seg en koselig plass i loungebaren. Her serveres det både noe å bite i og forfriskende drinker.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil 12 år overnatter gratis i foreldrenes rom.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et påslag i prisen på DKK 300 per opphold.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Parkering er tilgjengelig mot en ekstrakostnad på DKK 150 per dag.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Konferansefasiliteter
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
Pool

Pool

Hotellets basseng er tilgjengelig fra kl. 08.00 - 20.00 hver dag. Du kan leie håndklær. Ta kontakt med resepsjonen ved innsjekking. Barn under 16 år må være under tilsyn av foreldre.

Møte & konferanse

295

Hotellrom

26

Møterom

360

Teater

Hotellet har 26 møterom med kapasitet på opptil 400 gjester og moderne AV-utstyr. Kontakt konferanseavdelingen direkte for å planlegge neste arrangement.

Konferansebooking

E-post: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Telefon: +45 32 870 202

 • Terminal 1 / Terminal 3

  Number of personsMaks 360 gjester
  Area330 m2

  Store møtelokaler med plass til opptil 360 sittende gjester i kinooppsett.

 • Terminal 2

  Number of personsMaks 200 gjester
  Area197 m2

  Stort møtelokale med plass til opptil 200 sittende gjester i kinooppsett.

 • Gate 3, 22

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area141 m2

  Stort og lyst møtelokale med plass til opptil 120 sittende gjester i kinooppsett.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.