Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Hyggelig hotell i Hammarby Sjöstad i nærheten av Globen i Stockholm

På Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad kan du oppleve flott utsikt over byen, siden hotellet rager høyt over den omkringliggende bebyggelsen. Her er alt lagt til rette for et hyggelig opphold i et av hotellets 178 rom. Hotellet har fem møterom med moderne teknologi, og en restaurant med blant annet burgere og en grillmeny.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad har totalt 178 rom og suiter av varierende størrelse. Alle rommene har tregulv, store vinduer og komfortable senger. Hvis du har rom i en av de høyere etasjene, blir du belønnet med en fantastisk utsikt over Stockholm og Hammarbybacken.  


Restaurant

Hotellets restaurant serverer alt fra frokostbuffet til à la carte-middag. Her kan du velge blant burgere eller noe fra grillen – og kanskje innta den på hotellets uteservering når været og årstiden tillater det?  


Konferanser

Hotellet har fem møterom, og enkelte av rommene kan slås sammen for å få mer plass ved behov. Konferansen kan kombineres med teamaktiviteter, noe hotellet gjerne hjelper dere med. Hvorfor ikke kombinere konferansen med skikjøring i Hammarbybacken?  


Ting å finne på i Stockholm og Hammarby

Hotellet ligger i rolige Hammarby Sjöstad, men sentralt nok til at hele byen er innen rekkevidde. Ericsson Globe og Tele2 Arena ligger omtrent tre km fra hotellet. Hammarbybacken ligger bare 200 meter fra hotellet. Her kan du stå på ski om vinteren, og besøke eventyrparken med klatrepark og mountain coaster i de mildere årstidene.


Beliggenheten i nærheten av Hammarby sjö og Sickla kanal er perfekt for å hoppe på fergen for å oppleve mange av byens kjente severdigheter. Ta turen til Djurgården for å besøke det verdensberømte ABBA-museet, Skansen og Gröna Lund. Og hvis du liker å shoppe, er trendy Södermalm med sine vintagebutikker og livlige restauranter bare en gratis båttur unna.

Kundevurderinger: 4,0/5 (159 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 6, 12066 Stockholm

Telefon: +46 8 505 070 00

E-post: hotelhammarby@parkcity.se

Guestroom not juniorsuite superior king BW Hammarby Sjostad

Kunst à la 2010

Kunsten har fått en sentral rolle hos Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad. Her finnes det en samling verk fra 410 ulike kunstnere som er fra eller arbeider i Sverige. Verkene er valgt ut blant kunstnere som levde i år 2010 – det året kunsten ble kjøpt inn og hotellet sto ferdig. Alle rommene på hotellet representeres av to kunstnere, noe som gjør hvert eneste rom unikt. Det er stor variasjon i både kunstnerne som er representert, og kunstverkene. Her finner du verker i alle palettens farger, utført i alt fra olje, blyant og akvarell til fotografier.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Hammarby Sjostad

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hammarby Sjostad

Restaurant

Velkommen til hotellets restaurant, som serverer deilige måltider og noe godt i glasset i et avslappet miljø. Hvis du bare vil slappe av med en drink, kan du gjøre det i restaurantens barområde.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger. Husk å alltid inkludere barnet i bestillingen.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkomne for et påslag i prisen på 300 SEK per kjæledyr per tredje dag.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Parkering i garasje for 250 SEK.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • WiFi
 • Konferansefasiliteter
 • Parkering ved hotellet

Møte & konferanse

178

Hotellrom

5

Møterom

52

Teater

Hotellet har fem fleksible og moderne utstyrte konferanserom som egner seg til både små og mellomstore møter. Lokalene har vinduer fra gulv til tak.


Hotellets møte- og arrangementspersonale hjelper deg gjerne deg med å planlegge alle detaljer for arrangementet, inkludert teamaktiviteter i nærheten av hotellet – for eksempel skikjøring i Hammarbybacken eller kajakkpadling i Sicklasjön.

Konferansebooking

E-post: Reservations.hammarby@parkcity.se

Telefon: +46 8 5050 7333

 • Meeting room 2 & 3

  Number of personsMaks 52 gjester
  Area26 m2

  Møterom 2 og 3 er like store og har samme kapasitet. Disse rommene kan kombineres, og har da plass til opptil 52 personer. Vinduene fra gulv til tak sørger for rikelig med dagslys.

 • Meeting room 4 & 5

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area24-26 m2

  Møterom 4 og 5 er nesten like store, og har samme kapasitet når det gjelder sitteplasser. Disse rommene kan kombineres, og har da plass til opptil 50 personer. Vinduene fra gulv til tak sørger for rikelig med dagslys.

 • Meeting room 1

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area21 m2

  Hotellets minste møterom har bord med styreoppsett for opptil 16 personer – perfekt for møter med ledergruppen eller teamet. Vinduer fra gulv til tak.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.