Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Sthlm Bromma

Hyggelig flyplasshotell i Bromma

På dette firestjerners hotellet kan designelskerne finne en rekke gullkorn. Her finnes det trivelige hotellrom, en velrennomert restaurant og frokost som er inkludert for alle gjester. Hotellet ligger rett ved Bromma lufthavn, og har store konferanserom, gratis parkering og hyggelige hotellrom.

Best Western Plus Sthlm Bromma er et moderne og hyggelig hotell som ligger kun tre minutters gange fra Bromma flyplass – perfekt for gjester som skal fly til eller fra Stockholm.


Bo på Best Western Plus Sthlm Bromma

Bo komfortabelt i lyst innredede hotellrom med komfortable senger, koselig innredning og gratis wifi. Hotellet tilbyr også alle gjester gratis parkering i forbindelse med overnatting eller konferanser. Om morgenen diskes det opp med en stor og velsmakende frokostbuffet. Hotellets restaurant heter Bistro 46, oppkalt etter året bygningen ble oppført. Her serveres mat fra tidlig morgen, lunsj og til sent på kvelden. I baren kan du bestille gode drinker.   Hotellets konferanseavdeling ligger i toppen av bygget. Her får lokalene et fint lysinnslipp gjennom både sidevinduer og takvinduer. Hotellet har 15 rom av varierende størrelse, og konferansen kan selvsagt kombineres med mat og drikke og ulike aktiviteter.   Best Western Plus Sthlm Bromma har et fresht og moderne treningsstudio som er gratis for alle hotellets gjester. Avslutt med en deilig tur i tørrbadstuen.


Ting å gjøre i nærområdet til Best Western Plus Sthlm Bromma
Hotellet er et perfekt utgangspunkt for alle som besøker Stockholm, men ikke ønsker å bo i byen. Trikken stopper ved siden av hotellet, og med én overgang til t-banen er du snart i byen. I nærområdet finner du Bromma Blocks og Solvalla Travbana. Drottningholm slott og Friends Arena ligger bare noen få kilometer unna.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2 875 anmeldelser)
Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, 168 67 Bromma

Telefon: +46 8 6844 8400

E-post: info@sthlmbromma.se

Sthlm Bromma Flight attendants

Då - SAS' hovedkvarter

Hotellet ligger i en fredet bygning fra 1946 som en gang var SAS' hovedkvarter, med perfekt beliggenhet ved siden av flyplassen.   Dette merker man ikke minst i heisen, som er utformet som en cockpit!

Velg rom

Tilbud

Familierom 1595 SEK / familie

Bo sammen i to rom med en dør i mellom seg (også kalt connecting doors). Tilbudet gjelder utvalgte dager t.o.m. 31 august 2024 når du bestiller med koden "FAMILYSTAY".

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Sommertilbud 895 kr/natt

Bo to personer i et superiorrom for bare 895 kr. Stor herlig frokostbuffé og sen utsjekking er inkludert!

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

Breakfast Area BW Plus Sthlm Bromma

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lunsj i Bistro 46

Til lunsj kan du nyte velsmakende mat med fokus på god husmannskost. Dagens lunsj serveres som buffé med tre alternativer, hvorav den ene er vegetar. På torsdager er det alltid pannekaker og suppe. I tillegg til dette serveres det alltid en rikholdig salatbuffet, hjemmebakt økologisk brød og kaffe til maten. På fredager serveres det også noe søtt.

Bistro 46

Middag i Bistro 46

Bistro 46s ambisjon er å tilby en meny som holder høy klasse og følger årstidene, med råvarene i fokus. Restauranten bruker ikke halvfabrikata - alt av kraft, buljonger og majones tilberedes fra bunnen av.

Bar BW Plus Sthlm Bromma

Bar

Baren ligger i tilknytning til restauranten og er et perfekt sted å møte kolleger og venner. Spør oss gjerne om kveldens drink. Her finnes det også en enklere barmeny.


 outdoor seeting

Uteservering

I tilknytning til restauranten og baren ligger hotellets hyggelige uteservering.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn på opptil åtte år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Sprinkelseng er tilgjengelig på forespørsel. Ingen andre ekstrasenger er tilgjengelig.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt, men må forhåndsbookes. Katter i spesifikke standard rom – engangskostnad 350 kr. Hunder i spesifikke standard rom, engangskostnad 250 kr (maks. 1 hund per rom).


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis utendørs parkering. Også bussparkering. Parkering må registreres i resepsjonen for å unngå bøter. Det er åtte ladestasjoner tilgjengelig for elbiler. Du kan lade opptil 22 kw per time og betale gjennom Pair – Recharge-appen.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Ismaskin
 • Garderobe
 • Salong/bar
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Restaurant
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • Badstue
Gym BW Plus Sthlm Bromma

Treningsstudio og badstue

Alle hotellets gjester har gratis tilgang til treningsstudioet, der du finner apparater fra Life Fitness. Her finner du tre tredemøller, to crosstrainere og to sykler. Alle har funksjoner som gjør det enkelt å holde oversikt over pulsen (du kan låne pulsbelte i resepsjonen). I tillegg finner du styrkeapparater, kettlebells, foam roller og frivekter samt plass til øvelser på matte. Ved siden av treningsstudioet er det også en deilig tørrbadstue.

Bikes SthlmBromma

Låne sykler

Hotellet har fine sykler fra Stålhästen, som hotellets gjester kan låne i resepsjonen. Du kan naturligvis også låne sykkelhjelm.

Kid s playroom BW Plus Sthlm Bromma

Lekerom

De minste gjestene kan boltre seg i et fint lekerom. Klatrevegg, saccosekker, bøker, leker og mer. I tillegg til alt det morsomme du finner på lekerommet, kan du også låne brettspill i resepsjonen.

Møte & konferanse

202

Hotellrom

15

Møterom

180

Teater

Hotellet har en stor konferanseavdeling i toppen av bygget, med 15 konferanserom – fra mindre møterom til større lokaler for opptil 180 deltakere. Alle konferanserommene er utstyrt med den nyeste presentasjonsteknologien og tilgang til forfriskende drikke, frukt og søtsaker. Hotellet bistår gjerne med å skreddersy møtedagen etter dine ønsker, og kan også arrangere konferanseaktiviteter som for eksempel vinsmaking, escape room, femkamp, musikkquiz, yoga eller et besøk på Solvalla.

Konferansebooking

E-post: bokning@sthlmbromma.se

Telefon: +468-684 48 410

 • Boeing

  Number of personsMaks 180 gjester
  Area235 m2

  Hotellets største lokale har fantastisk lysinnslipp fra side- og takvinduene, og er fullt utstyrt med den nyeste teknologien. Rommet har også TV-skjermer på sidene, slik at publikum lenger bak i rommet kan følge presentasjonen på best mulig måte. Boeing kan også brukes til å organisere større middager, mingling og arrangementer.

 • Falcon

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area51 m2

  Hotellets nest største sal, med fleksibel innredning. Som i alle konferanserom tilbys den nyeste teknologien samt airconditioning tilpasset til lokalets størrelse. En ny TV/LCD for teammøteteknologi er tilgjengelig. Falcon har utsikt over villaene i Mariehäll.

 • Fokker

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area47 m2

  En konferansesal med utsikt til flyplassen. Vinduene er lydisolerte, slik at dere kan se flyene ta av og lande uten å bli forstyrret av lyden. En ny TV/LCD for teammøteteknologi er tilgjengelig.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.