Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Frantz, WorldHotels Crafted

Familieeid boutiquehotell i Stockholm

I et murhus mellom Slussen og Gamla Stan i Stockholm ligger Hotel Frantz, WorldHotels Crafted, med røtter helt tilbake til 1647. Hotellet preges av både godt bevarte detaljer og moderne innredning, og innbyr til et riktig hyggelig opphold.

Veldesignede rom

På Hotel Frantz, WorldHotels Crafted er hvert av hotellrommene unikt innredet med inspirasjon fra både de store metropolene og nabolagene på Södermalm. Uansett hvilken romtype du booker, kan du forvente en luksuriøs seng med en myk og fluffy dyne som gir deg alle forutsetninger for en god natts søvn.


Middag og drinker

Hotellets restaurant serverer mat inspirert av alle verdenshjørner. Her serveres det også frokost hver dag. Frokostbuffeten byr på ekstra luksuriøse innslag som kremkake, alkoholfri musserende og hjemmelaget eggerøre med parmesan og chili. I den tilhørende baren kan du slå deg ned for en aperitiff før middagen. I tillegg har hotellet et konferanserom med fleksibel møblering for opptil 15 personer.


Södermalm i Stockholm

Södermalm har en spesiell plass i mange stockholmboeres hjerter. Rett ved siden av hotellet går den kjente Götgatan hele veien fra Slussen til Skanstullsbron. Her finner du både store og små butikker og mange steder å spise og drikke godt. Rundt ti minutter fra hotellet ligger dessuten et av landets mest populære turistmål, nemlig Fotografiska museet. Her finner du fantastiske verk fra både lokale, nasjonale og internasjonale fotografer.

Kundevurderinger: 4,7/5 (1 654 anmeldelser)
Hotel Frantz, WorldHotels Crafted

Peter Myndes Backe 5, 116 46 Stockholm

Telefon: +46 8 442 16 80

E-post: hello@hotelfrantz.se

Hvem var Frantz?

Hotellet henter navnet sitt fra skreddermester Frantz Bock, som i 1647 fikk bygget det vakre murhuset som i dag rommer hotellet. Skredderen Frantz var en fordomsfri person som sydde klær for forskjellige mennesker basert på hvem de var. Alle var velkommen hjemme hos Frantz – og sånn er det også den dag i dag, men nå som hotellgjester.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurang Frantz

I restauranten spiser du i et unikt miljø i et av Stockholms eldste og best bevarte hus. Her serveres mindre retter fra alle verdenshjørner, med hotellets egen twist. Hos hotellet står grønnsaker og rotfrukter i fokus, i tillegg til at fisk og kjøtt velges ut med stor omhu – rett og slett en bærekraftig måte å se på matlaging på.

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

I tilknytning til hotellet er det parkeringsplass til en pris på SEK 400/dag.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Utendørs parkering
 • Restaurant

Møte & konferanse

48

Hotellrom

1

Møterom

15

Teater

Hotellet har et lokale som kan bookes til mindre møter, arrangementer og konferanser.

Konferansebooking

E-post: hello@hotelfrantz.se

Telefon: 00468-4421680

 • Riksdagen

  Number of personsMaks 15 gjester
  Area40 m2

  Konferanserommet Riksdagen kan innredes på ulike måter etter eget ønske. Rommet har et fint tegltak og en stor lydabsorberende rød løper.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.