Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Sjarmerende hotell med historie tilbake til 1600-tallet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection ligger på vakre Skeppsbron i Stockholm. Her bor du i tidløse rom fordelt på tre etasjer, der du virkelig kan føle historiens sus. Også utenfor hotellets vegger kan du oppleve historiske bygninger, trange smug og brosteinsgater i den fantastiske bydelen Gamla stan.

Elegant komfort

Hotellets rom er preget av de tre bygningenes karakter, og de varierer i størrelse og form. Felles for alle rommene er at de har vakre vegg-til-vegg-tepper, spesialdesignede møbler og eksklusive stoffer som sammen skaper en følelse av datidens luksus. Enkelte av rommene har fantastisk utsikt over vannet og Skeppsholmen.


Frokost og trening i kjellerhvelv

På Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection spiser du den populære frokostbuffeen i en middelalderkjeller. Du kan også bestille enklere mat i hotellets lobby. I tillegg finner du et treningsstudio med forskjellig utstyr, som hotellets gjester kan bruke gratis. Treningsstudioet ligger også i en av bygningens historiske kjellerhvelv.


Kort vei til alt

Gamla stan har mye å tilby når det gjelder restauranter, butikker, barer og kafeer. Her kan du også bli med på en guidet byvandring for å lære mer om både gatenes og bygningenes spennende historie. Fra hotellet er det også bare 250 meter til en av Stockholms mest populære severdigheter: Stockholms slott. På kaien utenfor hotellet kan du hoppe på Djurgårdsfärjan, som tar deg til for eksempel Gröna Lund, Abba-museet og Skansen.

Kundevurderinger: 4,2/5 (940 anmeldelser)
Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection

Skeppsbron 22, 111 30 Stockholm

Telefon: +46 8 4119545

E-post: info@hotelgamlastan.se

Veggkunst fra 1600-tallet

Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection ligger i tre bygninger fra henholdsvis 1600-, 1700- og 1800-tallet. I enkelte av rommene er det vakre tak- og veggmalerier som har blitt bevart fra de forskjellige tidsepokene. Dette veggmaleriet finner du i rom 310 og 410, og det er datert til sent 1600-tall.

Velg rom

Mat og drikke

DSC HotelGamlaStan FotografAndersES v

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr ikke parkering. Det er ganske begrenset fremkommelighet for biler i Gamla stan.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Renseri
  • Ekspress innsjekking
  • Ekspress utsjekking
  • Salong/bar
DSC HotelGamlaStan FotografAndersESka nberg

Gym

Hvis du vil holde treningen ved like mens du besøker Stockholm, tilbyr Hotel Gamla Stan, BW Signature Collection et treningsstudio i et av kjellerhvelvene. Treningsstudioet er utstyrt med blant annet treningssykkel, romaskin og manualer.

Møte & konferanse

81

Hotellrom

0

Møterom

0

Teater

Hotellet har ingen konferanserom som kan bestilles, men det er flere lenestoler og bord i lobbyen, som kan brukes til uformelle møter. Der serveres det også enklere mat og drikke.

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.