Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

En rolig oase ved Landvetter lufthavn

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er et familiedrevet hotell med optimal beliggenhet for reisende som reiser via Göteborg lufthavn. Her kan du senke skuldrene i et fredelig miljø med en fantastisk restaurant og et nydelig relaxområde med badstue. Beliggenheten er også perfekt for konferanser, med flere konferanserom tilgjengelig i forskjellige størrelser. Gjør reisen enda behageligere og book en natt på dette hjemmekoselige hotellet!

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er et familiedrevet hotell med optimal beliggenhet for reisende som reiser via Göteborg lufthavn. Her kan du senke skuldrene i et fredelig miljø med en fantastisk restaurant og et nydelig relaxområde med badstue. Beliggenheten er også perfekt for konferanser, med flere konferanserom tilgjengelig i forskjellige størrelser. Gjør reisen enda behageligere og book en natt på dette hjemmekoselige hotellet!

Kundevurderinger: 4,5/5 (3 272 anmeldelser)
Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Flygets Hotellväg 2, 438 70 Landvetter

Telefon: +46 31977550

E-post: info@landvetterairporthotel.se

Biene i luftrommet

Ved Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection er det ikke bare fly som flyr omkring. På baksiden av bygningen har hotellet to separate bikolonier. Herfra får hotellet sin egen honning, som du som gjest får nyte til frokost

Velg rom

Mat og drikke

Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurant

Hotellets restaurant serverer smakfulle og herlige retter med ingredienser som er tilberedt helt fra bunnen av. Her kan du nyte klassiske svenske smaker med og flere internasjonale innslag. Middag serveres alle dager i uken. Velkommen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering med både ordinære plasser og ladepunkter. Det er også enkelte muligheter for langtidsparkering – kontakt hotellet for mer informasjon.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Accessible parking
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Utstilling/konferanseavdeling
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Restaurant
 • Badstue
utsikt flygplatsen

Gratis transport til/fra terminalen

Hotellet tilbyr gratis transport med henting utenfor flyplassterminalen 24 timer i døgnet. Du trenger bare å ringe hotellet og velge Shuttle service i sentralbordet, så kommer du direkte til sjåføren. Tlf. +4631977550

Ønsker du transport fra hotellet til flyplassterminalen er det bare å si fra til resepsjone

Gym

Treningsstudio

Når du bor på Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection, får du gratis tilgang til hotellets velutstyrte treningsstudio med utstyr fra Technogym. Her finner du maskiner for både styrke- og kondisjonstrening, manualer og annet utstyr som for eksempel medisinballer. Treningsstudioet er 150 m2.

Sauna

Badstue og relaxavdeling

For å senke skuldrene etter reisen eller konferansen må du gjerne benytte deg av hotellets badstue og relaxavdeling. Åpent alle dager i uken, hele året!

Uteservering

Uteservering

Hotellet har fire flotte uteserveringer rundt bygningen. Her kan du nyte den deilige frokostbuffeen på solfylte sommerdager, eller spille flybingo fra en av de to uteserveringene på forsiden av hotellet mens du nipper til en god drink.

Møte & konferanse

184

Hotellrom

10

Møterom

140

Teater

Hotellet har ti konferanserom med moderne utstyr som egner seg for både små og store møter. De større lokalene er strategisk plassert ved siden av restauranten for smidige matpauser, og har også en konferanselobby der deltakerne kan mingle i pausene.

Konferansebooking

E-post: konferens@landvetterairporthotel.se

Telefon: +46 31 977 557

 • Asken

  Number of personsMaks 140 gjester
  Area150 m2

  Asken er det største lokalet, med en kapasitet på opptil 140 personer i kinooppsett. Rommet har stor takhøyde og rikelig med dagslys. Passer til ulike typer presentasjoner og større arrangementer.

 • Alen

  Number of personsMaks 65 gjester
  Area72 m2

  Alen er det nest største konferanserommet. Ideelt for mellomstore arrangementer med én eller flere høyttalere. Gode tilpasningsmuligheter med hensyn til både lyd, lys og ventilas

 • Almen

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area56 m2

  Mellomstort konferanserom som egner seg godt til ulike typer konferansearrangementer. Rommet er innredet for å gi publikum en best mulig lydopplevelse.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.