Gå til hovedinnhold
Best Western logo

The Vault, WorldHotels Crafted

Et bankhvelv fra forrige århundreskifte

The Vault, WorldHotels Crafted er ikke et vanlig hotell. Her kommer du inn i en bygning som har vært en bank. Det merker du først og fremst på det eksklusive taket i hotellets bar og restaurant, men også på resepsjonens utforming og gulldetaljer.

Rom med aner fra 1800-tallet   

Her overnatter du i koselige rom med svært gjennomtenkt design som kombinerer både historiske og moderne detaljer. Rommene kjennetegnes av trepaneler, gull, fløyel, kunst og blomstermønstre. Uansett hvilket rom du bestiller, får du tilgang til et romslig bad med eksklusive hudpleieprodukter fra hotellets egen hudpleieserie.    


Trattoria, badstue og treningsstudio

Hotellets restaurant Venti serverer klassiske italienske retter i en innbydende og herlig atmosfære. Rett ved siden av Venti finner du hotellets bar Atrium, der det blandes både klassiske og kreative cocktailer og mocktailer. I tillegg har hotellet en relaxavdeling med både tørr- og dampbadstue samt komfortable lenestoler som du kan slappe av i. Hvis du foretrekker å øke pulsen gjennom fysisk aktivitet, kan du besøke hotellets treningsstudio The Laundry.    


Opplev Helsingborg 

Det er mye å se og oppleve i Helsingborg. Du kan for eksempel besøke Sofiero slott og bli med på en guidet tur for å lære mer om Sofieros kongelige historie. I Helsingborgs nordlige havn kan du også besøke Dunkers Kulturhus, som er tegnet av den samme arkitekten som tegnet operahuset i Sydney. Her finner du by- og kulturhistoriske utstillinger, kunst, dans, musikk og teater.

The Vault, WorldHotels Crafted

Stortorget 20, 252 23 Helsingborg

Telefon: +46 42371800

E-post: reception@thevaulthotel.se

The Vault Helsingborg Miljo HI

Hva er det som klirrer?

Bankene har forandret seg en hel del siden forrige århundre. Tidligere ble det bygd bygninger som skulle være banker, og både sedler og mynter ble oppbevart i store hvelv. På The Vault, WorldHotels Crafted er det ikke lenger mynter som telles når du hører en klirrende lyd. Det er sannsynligvis heller isbiter som havner i et cocktailglass i baren.

Velg rom

Mat og drikke

trattoria venti

VinPublik

Hotellets restaurant serverer klassiske italienske smaker som pasta, risotto, ost og charcuterie utover kvelden. Hver fredag er det after work med DJ, småretter og ekstra gode priser i baren.

autruim

The Atrium Bar

Hotellets bar ligger i det nevnte bankhvelvet, og den er det første du møter når du kommer inn i bygningen. Her kan du nyte et glass vin, en øl eller en spennende cocktail. Også her merker du det italienske temaet i form av kjente klassikere som negroni og limoncello.

The Vault Frukost HI

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Hotellet er barnefritt.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 350 SEK per opphold.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men vi anbefaler kjøpesenteret Magnus Stenbock som ligger 200 meter unna. Der koster parkeringen 300 SEK per døgn.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Restaurant
Vault Laundry Gym HI

The Laundry Gym

Hotellets treningsstudio er gratis for hotellets gjester.

Relaxavdeling og badstue

I hotellets relaxavdeling kan du slappe av i tørrbadstue samt ta med deg noe godt å drikke fra baren. Relaxavdelingen er kostnadsfri for hotellets gjester. Hvis du vil ha en time for deg selv, kan du bestille det mot en avgift på 450 SEK.

Møte & konferanse

56

Hotellrom

2

Møterom

30

Teater

Hotellet har to konferanserom som passer for forskjellige typer møter, konferanser, arrangementer og middager. Lokalene har det samme fine interiøret som hotellrommene, med blomstermønstre og fløyel.

Konferansebooking

E-post: annelie@thevaulthotel.se

Telefon: +46 70 26 46 998

 • Wall Street

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area45 m2

  Wall Street er hotellets største konferanserom. Her får du gode forutsetninger for forskjellige typer møter. Lokalet har mye dagslys og fleksibel møblering.

 • Bonnie & Clyde

  Number of personsMaks 6 gjester
  Area10 m2

  Et lite konferanserom som passer til mindre møter eller som chambre séparée. Fast møblering i styreoppsett.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.