Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller langs veien

Finn ditt hotell langs veien for din neste bilferie eller roadtrip

Det er på tide å pakke bilen og dra på eventyr! Rett rundt hjørnet ligger veier og landskap som venter på å bli utforsket. Planlegg din neste bilferie med Best Western. Vi er klare til å bli med deg på veien og gjøre reisen enda mer minneverdig med et bredt utvalg av hoteller langs veien.

Ditt hjem på veien

Når du er på farten, trenger du et komfortabelt og praktisk sted å hvile hodet. Hotellene våre tilbyr alt du trenger for å få den perfekte nattesøvnen på bilturen. Hvert hotell er helt unikt, men med samme høye standard. Og med moderne fasiliteter og komfortable rom, vennlig service og gratis Wi-Fi, vil du føle deg som hjemme selv når du er langt borte. Utforsk våre mange hoteller og fordelene de har for bilister.

Noen av våre norske hoteller langs veien:

Noen av de svenske hotellene våre underveis:

Ved motorveien E6 nord for Malmö

Ved motorveien E6 nord for Malmö

Hotellet ligger et steinkast fra motorveien og har en stor gratis parkeringsplass med Tesla-ladestasjoner.

Sure Hotel by Best Western Dahls
I nærheten av motorveien E45 og sjøen Fryken

I nærheten av motorveien E45 og sjøen Fryken

Ved hotellet er det to store gratis parkeringsplasser med 6 ladestasjoner. Det er enkel tilgang til motorveien E45.

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western
Nära stor huvudskog vid Illernområdet

Nära stor huvudskog vid Illernområdet

Hotellet er omgitt av naturskjønne ruter, og det ligger bare 5 minutters gange fra en stor gratis parkeringsplass med ladestasjoner.

Best Western Hotel Tranås Statt
Nær motorveien E18/E20 i utkanten av Örebro

Nær motorveien E18/E20 i utkanten av Örebro

Som medlem parkerer du gratis på hotellets store parkeringsplass. Et flott stoppested for enkel tilgang til og fra motorveien.

Best Western Eurostop Örebro
Langs motorveien E45 ved Vänern

Langs motorveien E45 ved Vänern

Hotellet har en stor, gratis parkeringsplass med plass til både personbiler, busser og lastebiler.

Sure Hotel by Best Western Dalhall
Nær motorvei E4, hovedvei og Store Mosse nasjonalpark

Nær motorvei E4, hovedvei og Store Mosse nasjonalpark

Hotellet ligger like ved E4, og tilbyr gratis parkering og elektriske ladepunkter som kan brukes via Pair Recarge-appen.

Best Western Hotell Vidöstern
Nær E4 i Lagan, Småland

Nær E4 i Lagan, Småland

hotellet ligger lett tilgjengelig ved E4. Gratis parkering like utenfor hotellet.

Sure Hotel by Best Western Lagan
Ved motorvei E18 vest for Stockholm

Ved motorvei E18 vest for Stockholm

Hotellet ligger ved motorveien og har 70 gratis parkeringsplasser rundt eiendommen, samt en oppvarmet garasje mot en liten avgift, der det også er ladepunkter tilgjengelig.

Best Western Ta Inn Hotel
Nära E4:an norr om Stockholm

Nära E4:an norr om Stockholm

Bor vid E4 i Upplands Väsby mellom Stockholm og Uppsala. Hotellet tilbyr 74 gratis parkeringsplasser med mulighet for elbillading.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Hotellet ligger ved krysset mellom motorveien E16 og store motorveiene

Hotellet ligger ved krysset mellom motorveien E16 og store motorveiene

Gratis utendørs parkering, hvor du også kan parkere i garasje mot avgift. Hvis du kjører elbil, finnes det 6 utendørs parkeringsplasser med ladepunkter.

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Noen av de danske hotellene våre underveis:

Oppdag de skjulte perlene i Skandinavia

Skandinavia er fylt med fantastiske landskap, historiske severdigheter og koselige småbyer. Og det beste med det hele? Hotellene våre ligger spredt over byer, langs veier og motorveier, slik at du aldri er langt unna neste reisemål. Enten du planlegger en lang kjøretur langs kysten, et fjelleventyr eller en reise gjennom frodige skoger, har vi det perfekte stoppestedet for deg på veien.

Ideer til bilturen din

Danmark, Norge og Sverige er alle skattekister av naturskjønne ruter, kulturopplevelser og unike severdigheter. Ta en tur langs den danske kysten, besøk de majestetiske fjordene i Norge, eller utforsk de utrolige skogene og innsjøene i Sverige. Med våre hoteller langs veien er det ingen grenser for hvor din neste biltur kan ta deg. La deg inspirere av våre reiseideer og oppdag de beste rutene og severdighetene som Skandinavia har å by på.

Hoteller over hele Europa

Eventyret ditt stopper ikke ved Skandinavias grenser! Best Western har et stort utvalg av hoteller over hele Europa som venter på å ønske deg velkommen til spennende destinasjoner som Tysklands grønne natur, Frankrikes romantiske landskap, Italias historiske byer eller Spanias solfylte kyster. Enten du drømmer om å utforske Europas ikoniske severdigheter eller oppdage skjulte perler utenfor allfarvei, har Best Western overnattingsalternativer for ditt neste europeiske eventyr.

Bestill ditt neste opphold

Så hvorfor vente? Ta rattet og begynn å utforske! Enten du planlegger din neste biltur eller er på utkikk etter et pitstop på veien, har vi det ideelle hotellet for deg. Bestill oppholdet ditt, og la oss være din partner på ditt neste eventyr.

Oppdag våre andre reisemål: