Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hundevennlige hoteller Stockholm

Vi ønsker at alle familiemedlemmer skal føle seg like velkommen på våre like ulike hoteller - så ta med deg din firbeinte venn og sjekk inn på et av våre hundevennlige hoteller i Stockholm.

Bo på hotell med hund i Stockholm

Ta med hunden på din neste Stockholmshelg! Over halvparten av våre hoteller i Stockholm er hundevennlige og ønsker din firbente venn hjertelig velkommen. Lad opp til eventyr med hunden din ved å nyte en hotellfrokost, som selvfølgelig er inkludert på alle våre hoteller i Sverige.

Noen av våre hundevennlige hoteller i Stockholm har et begrenset antall rom som er åpne for hunder. I de fleste tilfeller i Stockholm påløper det en ekstra kostnad hvis du vil bo på hotell med hund. Denne informasjonen finner du på hotellets bookingside under seksjonen "Greit å vite". Informer alltid hotellet om at du tar med hund når du booker rommet.

Se en liste over våre hundevennlige hoteller i Stockholm nedenfor. Les mer om hotellets dyrepolicy direkte på deres bookingside.

Hundevennlige hoteller Stockholm

Stockholms indre by: City/Norrmalm

Stockholms indre by: City/Norrmalm

Når du sjekker inn på dette hyggelige byhotellet, får hunden din et VID-sett (Very Important Dog).

Best Western Kom Hotel Stockholm
Stockholms indre by: Södermalm

Stockholms indre by: Södermalm

Utforsk hundevennlige Vitabergsparken, ta en kaffe på Nytorget eller rusle langs Hammarbykanalen.

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted
Stockholms indre by: Östermalm

Stockholms indre by: Östermalm

Oppdag hundevennlige Humlegården, kaffe på kafeer rundt Stureplan eller slå deg ned på hotellets uteservering hvor hunder er velkomne.

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted
Stockholms indre by: Östermalm

Stockholms indre by: Östermalm

Nyt hundevennlige turer langs Strandvägen, kaffe på kafeer med uteservering og utforsk vakre Djurgården.

Hotel Esplanade, BW Signature Collection
Stockholms indre by: Kungsholmen

Stockholms indre by: Kungsholmen

Oppdag hundevennlige turer langs Norr Mälarstrand og besøk kafeer i nærheten av Fridhemsplan for en hyggelig pause med din firbeinte venn.

Aiden by Best Western Stockholm City
Arlanda

Arlanda

Skal du reise med hunden og ta et tidlig fly? Bo komfortabelt nær Arlanda lufthavn, med gratis transport til terminalen.

Aiden by Best Western Stockholm Arlanda
Bromma

Bromma

På rommet vil du bli møtt av et velkomstsett med matskåler, hundegodbiter og bæsjeposer. Hunder er tillatt i restauranten (på angitt plass).

Best Western Plus Sthlm Bromma
Danderyd

Danderyd

I Danderyd har du nærhet til vakker natur og det er flere steder hunden din kan leke fritt, for eksempel hundeparken i Rinkebyskogen.

Best Western Hotel Danderyd
Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad

Oppdag koselige Hammarby Sjöstad og gå langs bryggene fra Sickla kanal til Lugnets terrass. Det er gress for hunden og en brygge å nyte utsikten fra.

Best Western Plus Park City Hammarby Sjöstad
Segeltorp

Segeltorp

Her har hundene sin egen avdeling å henge på i restauranten. På rommet er det hundeseng, vannskål og karamell.

Best Western Plus Kungens Kurva
Solna

Solna

Ved ankomst får alle hunder en VID-pakke med en overraskelse. Hotellet ligger et steinkast fra Hagaparken, med trivelige turstier.

Hotel Giò, BW Signature Collection
Solna

Solna

I tillegg til hotellets hunderom er hunden din også velkommen i lobbyen, restauranten Gallo Nero og på takterrassen (men ikke i bassenget).

The Winery Hotel, WorldHotels Crafted
Solna

Solna

Hotellet ligger et steinkast fra Skytteholmsfältet hunderastgård hvor din firbente venn kan leke fritt.

Best Western Plus Park City Solna
Solna

Solna

Med beliggenhet rett på grensen mellom Solna og Sundbyberg kan du utforske begge områdenes koselige nabolag med hundevennlige turstier og kafeer.

Best Western Solna Business Park
Solna

Solna

Oppdag hyggelige Solna med mange koselige kafeer og restauranter å besøke. I nærheten av hotellet ligger også Skytteholmsfältets hunderastgård.

Aiden by Best Western Stockholm Solna
Södertälje

Södertälje

Södertälje byr på lange turstier, elektriske lysløyper, parker, skoger og rasteplasser for hunder, som Badparkens Hundrastgård et steinkast fra hotellet.

Best Western Plus Skogshöjd
Upplands Väsby

Upplands Väsby

Hotellet har flere hundevennlige rom og ved innsjekking er et lite hundesett og matskål inkludert i rommet. Utenfor hotellet er det et stort utvalg av turstier.

Ten Hotel, BW Signature Collection
Älvsjö

Älvsjö

Utforsk hundevennlige turer langs Långsjön eller besøk kafeer som tar imot hunder, for eksempel Herrängens Gård.

Sure Hotel by Best Western, Stockholm Älvsjö
Älvsjö

Älvsjö

Besøk en av Älvsjös grønne parker, eller hopp på pendeltoget, så er du i byen på bare 10 minutter.

Best Western Royal Star Hotel
Åkersberga

Åkersberga

Med hotellet som base har du nærhet til Åkersbergas fantastiske turstier og badestrender, som Svinninge hundebad.

Best Western Hotel Åkersberga

Du finner flere hundevennlige hoteller i hele Skandinavia her

Hundevennlige aktiviteter og utflukter i Stockholm

  • Hundeparken i Vasaparken En av Stockholms mest populære hundeparker der hunder kan løpe løst og leke med andre hunder i en sikker og inngjerdet miljø, samtidig som eierne kan nyte parkens omgivelser.

  • Djurgården Utforsk vakre turstier og grønne områder med din hund; Djurgården har også flere hundevennlige kafeer og restauranter der dere kan ta en pause sammen.

  • Hagaparken En stor park med mye plass for gåturer og piknik med din hund, samt vakre utsikter over Brunnsviken og kongelige Hagaparken, perfekt for hele familien.

  • Hundebad ved Långholmen En strand der hunder er velkomne til å bade og leke i vannet, perfekt for varme sommerdager når hunden din trenger å kjøle seg ned og ha det gøy.

  • Nackareservatet Et stort naturreservat med mange turstier og innsjøer der du og hunden din kan utforske skog og mark sammen, og nyte naturens skjønnhet.

  • Humlegården En sentral park perfekt for en rolig spasertur med din firbente venn, med mange trær og grønne områder å utforske, midt i byens hjerte.

  • Rålambshovsparken En stor park med god plass for spaserturer og aktiviteter med din hund, og nærheten til vannet for en oppfriskende pause, ideell for aktive dager.

Spørsmål og svar - hundevennlige hoteller Stockholm

20% rabatt i sommer

Strand, by, skog, fjell og fantastisk frokost. Nå er sommeren her, og du får 20% når du booker minst to netter på et av våre 191 like ulike hoteller i Skandinavia. Mon tro om du klarer å besøke dem alle?

Les mer

Få mer inspirasjon