Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Romantiske hoteller

Overrask kjærligheten din med et hotellopphold eller et gavekort på overnatting. Her finner du noen av våre mest romantiske hoteller for en kjærlighetsfylt helg.

Ta en pause fra hverdagen, pakk kofferten og dra på en romantisk helg for to. Vil du feire en spesiell dag eller ha mer hverdagsromantikk? Uansett er det alltid en grunn til å feire hverandre og kjærligheten din.

Norge

Sverige

Danmark

På våre romantiske hoteller får dere begge en mulighet til å nyte hverandres selskap. Kanskje du foretrekker å gå herlige turer hånd i hånd, lange middager med levende lys eller å oppleve det lokale underholdningstilbudet? Våre romantiske hoteller er med på å skape en ekstra hyggelig atmosfære, slik at dere kan fokusere på hverandre. En romantisk helg kan være både en ny start og en sjanse til å gjøre noe annerledes sammen. Mange opplever at det blir lettere å få kvalitetstid sammen ved å reise bort et annet sted. Det trenger ikke engang å være langt unna, men et koselig opphold eller et hotellopphold på et nytt sted kan være nok. Det viktigste er at dere får mer tid sammen. Få kvalitetstid med din kjære og et trivelig hotellopphold som også avsluttes med en luksuriøs hotellfrokost. Det kan nesten ikke bli bedre enn det. Uansett hvordan du ønsker å tilbringe dagen og kvelden, får du et sårt tiltrengt avbrekk fra hverdagen. Som gjest på et av våre hoteller har hotellet og de ansatte allerede skapt en hyggelig atmosfære. Derfor blir det enkelt og greit å føle seg litt ekstra kjærlig. Eller hvorfor ikke benytte anledningen til å bo på et avslappende, romantisk spahotell med avslapningsområde og hyggelige massasjebehandlinger? Perfekt for de som ønsker et ekstra avslappende opphold som virkelig setter en gullkant på livet. Vil du derimot heller tilbringe tid med din kjære i din egen badestamp, har vi også romantiske hoteller med jacuzzi på rommet. Her kan man nyte hverandres selskap og bade uforstyrret så lenge man vil. Nesten som ditt eget private spa.

20% rabatt i sommer

Strand, by, skog, fjell og fantastisk frokost. Nå er sommeren her, og du får 20% når du booker minst to netter på et av våre 191 like ulike hoteller i Skandinavia. Mon tro om du klarer å besøke dem alle? Psst. 25% for medlemmer!

Ta meg til kampanjen

Mer hotellinspirasjon