Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Familietilbud - 1595 kr/familie

Leter du etter et familiehotell i Stockholm? Velkommen til Best Western Plus Sthlm Bromma.

Bo sammen i to rom med en dør imellom (også kalt connecting doors). Tilbudet gjelder utvalgte dager når du bestiller med koden "FAMILYSTAY". Ved innsjekk får barna selv velge en liten leke.

Best Western Plus Sthlm Bromma er et perfekt hotell for dere som besøker Stockholm, men som ikke vil bo midt i storbyens puls. Du parkerer bilen gratis under oppholdet, og utenfor inngangen finner du trikken som med et enkelt bytte til T-banen tar deg inn til Stockholm sentrum på ca. 30 minutter.

Dette inkluderer:

  • Overnatting i familierom

  • Frokostbuffé

  • Lekerom med klatrevegg, TV-spill, bøker og puslespill

  • Ved innsjekk får barna velge en liten leke

  • Tilgang til treningsstudio og badstue

  • Gratis parkering (mulighet for å lade elbil mot et gebyr)

Pris og bestilling:

Du kan også bestille direkte med hotellet:

Vilkår:

Prisen gjelder for to voksne og to barn opp til 15 år. Består familien din av flere? Kontakt hotellet på telefon så hjelper de deg. Tilbudet gjelder utvalgte dager når du bestiller med koden "FAMILYSTAY". Begrenset antall rom, førstemann til mølla.

Aktiviteter - å gjøre i Bromma:

Bromma tilbyr mange familievennlige aktiviteter og eventyr for både store og små. Et steinkast fra hotellet ligger det store kjøpesenteret Bromma Blocks, med ca. 80 butikker og flere restauranter og kafeer. Hvis historiske eventyr frister, er Ulvsunda slott og dets vakre omgivelser verdt et besøk. I nærheten ligger også Judarskogen naturreservat, for dere som liker naturen, vandring og skogsturer. For den badelystne finnes Åkeshov svømmehall i nærheten - her er både et stort og et lite basseng.

Uansett om dere velger å utforske historiske steder, leke i naturen eller bare nyte god mat og shopping, har Bromma noe for alle. Vil dere bli på hotellet for en god middag, finner dere restaurant Bistro 46. Her serveres god, velsmakende mat av dyktige kokker. I baren kan dere bestille noe godt å drikke, og når været tillater det, kan dere sitte ute på terrassen som ligger i tilknytning til baren.

Hjertelig velkommen til Best Western Plus Sthlm Bromma!