Bli en del av Best Western Hotels & Resort

En kjede for deg som er entreprenør 

Best Western Hotels & Resorts er i dag en sterk global hotellkjede med et bredt utvalg av hoteller i sin portefølje. Våre avgifter er konkurransedyktige, og et medlemskap hos oss innebærer at du vil være i stand til å redusere en del av dine innkjøps- og distribusjonskostnader. Vi har gjennom årene mottatt priser for våre markedsføringsprogrammer og partnerskap. Vårt lojalitetsprogram er en av de sterkeste og beste i vår bransje. Hovedmålet med vår organisasjon er å sikre at ditt hotell øker sine inntekter og reduserer distribusjonskostnader, samtidig som det gir deg og dine ansatte de nødvendige forutsetninger for å yte bedre service og øke fortjenesten i salg og markedsføring.

Vi gir deg support

Vi gir deg support

Våre ulike funksjoner innen salg, markedsføring, e-handel, distribusjon og revenue management sørger for at ditt hotell finnes på markedet gjennom ulike konsepter, programmer og kanaler.

Vår oppgave er å øke inntektene ved å utnytte merkevaren og kjedens størrelse. På denne måten gir vi deg mulighet til å vise verden akkurat ditt hotell og tiltrekke gjester til riktig pris og ikke minst til rett tid.

Vi er alltid der som en sparringspartner for å øke inntektene på den mest effektive måten.

 

 

 

Global kjede

Global kjede

Best Western Hotels & Resorts er et globalt nettverk med drøye 4100 hoteller i mer enn 100 land.

Hovedkvarteret til Best Western Hotels & Resorts, Skandinavia, er basert i Stockholm - Sundbyberg, med lokale kontorer både i København og Oslo.

Vår moderorganisasjon befinner seg i USA, nærmere bestemt i Phoenix, Arizona. Vi og våre hoteller mottar over 400 000 gjester hver kveld, og det er vi veldig stolte av.

Priser og utmerkelser

Priser og utmerkelser

Som leder i hotellbransjen har vi ærefullt mottatt flere priser år etter år. I 2014 ble vi kåret til Best Midscale og Best Upper Midscale Hotel Chain i Business Travel News.

For fjerde år på rad fikk vi en pris for Best of the Web. Vårt lojalitetsprogram, Best Western Rewards, har også vunnet en rekke priser - blant annet har vi fått utmerkelsen som et av de tre beste programmer i verden - av US News & World Report. Og dette er bare begynnelsen. 

Hvilke hotelltype passer deg og ditt hotell best?

Best Western tilbyr et bredt utvalg av forskjellige hotelltyper, alt for å sikre at vi har riktig produkt for hver gjest, men også for på best mulig måte hjelpe til med å øke ditt hotells revenue og fortjeneste. Lær mer om våre forskjellige hotelltyper her

MasterBrand 6 logos
Development sida banner_en kjede for alle
Development sida banner_hva får jeg
Development sida banner_hvordan gjør jeg

Menu

 Bokmål
Menu