Gå til hovedinnhold
Best Western logo

BWH Hotels – hotellkjeden for gründere

Som medlem av BWH Hotels har du stor innflytelse over organisasjonen og din egen fremtid som hotelleier. Vi er en sterk og global organisasjon samtidig som vi tilbyr det unike og lokale.

Ditt medlemskap skaper vår styrke

Hovedmålet til BWH Hotels som organisasjon er å sikre at akkurat ditt hotell øker omsetningen og senker distribusjonskostnadene. Samtidig gir vi deg og dine ansatte de forutsetningene som kreves innen service, salg og markedsføring for å øke fortjenesten.

Et medlemskap hos oss betyr bl.a.

  • Du vil kunne redusere noen av dine innkjøps- og distribusjonskostnader.

  • Honorarene våre er konkurransedyktige, og vi har vunnet priser for våre markedsføringsprogrammer og partnerskap gjennom årene.

  • Vårt lojalitetsprogram er et av de sterkeste og beste i vår bransje.

Vi gir deg støtte

Våre funksjoner innen salg, markedsføring, e-handel, distribusjon & inntektsstyring sørger for at ditt hotell er på markedet gjennom ulike konsepter, programmer og kanaler.

Vår oppgave er å øke inntektene dine ved å bruke merkevaren og kjedens storhet. Vi gir deg muligheten til å vise frem hotellet ditt til verden og tiltrekke deg gjester til rett pris og til rett tid. Vi er alltid der som en klangbunn for å øke inntekten din på en mest mulig effektiv måte.

Best Westerns støttefunksjoner

Slik tenker vi nytt

Gründerskap

Vi lever ideen vår. Vi er omgjengelige og overbeviste. Vi tar ansvar og er engasjerte.

Personlighet

Vi tilbyr fargerike hoteller med ulik stil og karakter. Vi gir en personlig behandling. Det er en person og gründer bak hvert hotell.

Betraktning

Våre gjester fortjener oppmerksomhet og omsorg, at vi alltid streber etter å gi det "lille ekstra".

Mangfold

Vi liker ulikheter og misliker standardisering. Vi er en stor og global hotellfamilie. Vi ønsker velkommen, du er velkommen!

Bli med i kjeden

Ta kontakt med vår administrerende direktør eller Chief Growth Officer, så forteller vi deg mer om nøyaktig hvordan du kan dra nytte av medlemskap i BWH Hotels.

Kontakt oss