Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

Vakkert og historisk hotell i Kalmar

Rett overfor sentralstasjonen i kystbyen Kalmar i Småland finner du Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western. Her bor du på et hotell med en spennende historie som går tilbake til 1800-tallet og frimurerne. Takket være den sentrale beliggenheten er det kort avstand til byens fornøyelser og severdigheter!

Sjarmerende rom med historie
Hotellet tilbyr både enkeltrom for deg som reiser alene, og dobbeltrom for deg som reiser sammen med noen. Rommene er preget av bevart 1800-tallssjarm med vakre vinduer og krystallkroner samt komfortable senger. Dobbeltrommene er unikt innredet, og noen av dem har badekar. 


Restaurant, badstue og konferanser

På Kalmar Kött & Bar serveres både frokost, lunsj og middag til både hotellets gjester og byens sultne innbyggere. Som navnet antyder, er det mye kjøtt på menyen, men her finner du også fisk og vegetariske alternativer. I hotellets kjeller er det en badstue som hotellets gjester kan bruke gratis. Hvis du vil trene mens du er på besøk, samarbeider hotellet med Wellness Studio, som ligger en fem minutters spasertur fra hotellet. For møter og konferanser kan hotellet tilby to lokaler som kan bestilles, hvorav det ene er hotellets vakre glassveranda. 


Kalmar – Smålands tredje største tettsted
Kalmar byr på mange koselige restauranter og kafeer der du kan nyte god mat og drikke. Byen er også full av spennende historie som du kan utforske på for eksempel Kalmar slott, Kalmar läns museum og Kalmar domkirke, som stod ferdig i 1703. I tillegg finnes det flere natur- og grøntområder for turer og sykling samt mange flotte badeplasser. Nord for bykjernen kan du også krysse broen over til vakre Öland.

Kundevurderinger: 3,9/5 (179 anmeldelser)
Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western

Larmtorget 2, 392 32 Kalmar

Telefon: +46 48015230

E-post: info@frimurarehotellet.se

Exterior

Frimurerordenes eiendom

Byggingen av Frimurarehuset startet i 1876, og to år senere ble det innviet som Frimurerordenens lokaler. Allerede fra starten var det hotelldrift her, med 18 hotellrom i bygningen i tillegg til Frimurerordenens arbeid. I dag eies bygningen av Frimurerordenen, men selve Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by Best Western er helt frittstående.

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Restaurant

Kalmar Kött & Bar

Hotellets restaurant serverer frokostbuffé, dagens lunsj og middag a la carte. Menyen har stor vekt på forskjellige typer kjøtt, men den har også fiskeretter og vegetariske alternativer. Råvarene velges med stor omhu og tilpasses sesongen. I restauranten finner du også en hyggelig bar med et stort utvalg av forskjellige typer gin.

Best Western Frimurarhotellet Kalmar Outdoor restaurant

Uteservering

I tilknytning til restauranten er det en hyggelig uteservering som er åpen i sommermånedene. Her kan du nyte både mat og drinker mens du ser ut over Larmtorget.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en ekstra avgift på 150 SEK per natt.


Parkering

Hotellet tilbyr ikke parkering, men henviser til parkeringen på sentralstasjonen, som ligger 100 meter unna.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
Best Western Frimurarhotellet Kalmar Sauna

Badstue

I kjelleren finner du en koselig badstue som hotellets gjester kan bruke gratis. Gi beskjed i resepsjonen hvis du vil bestille badstuen!

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr to lokaler som kan brukes til møter, mindre konferanser og andre arrangementer som private middager og fester.

Konferansebooking

E-post: info@frimurarehotellet.se

Telefon: +480-15230

 • Lilla matsalen

  Number of personsMaks 46 gjester
  Area65 m2

  Den lille spisesalen er et stort lokale med fleksibel møblering. Det blir plass til flest personer med småbord, men på grunn av rommets utforming er det ikke optimalt hvis alle deltakerne må se skjermen.

 • Paviljongen

  Number of personsMaks 24 gjester
  Area29 m2

  Paviljongen er hotellets vakre glassveranda med medaljongtapeter og fløyelsgardiner. Her møtes dere i et koselig miljø i styreoppsett i en eller to lengder.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.