Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Dahls

Hyggelig hotell med egen diner

I utkanten av byen Löddeköpinge i Skåne, ved siden av Center Syd, finner du Sure Hotel by Best Western Dahls. Her bor du i lyse og koselige rom, spiser i en 50-tallsinpsirert diner, og du kan gjennomføre møter i et av de to konferanserommene. Hotellet har perfekt beliggenhet hvis du kommer med bil, med kort avstand til E20 og stor, gratis parkeringsplass.

Rommene 

Her bor du i romslige og lyse rom innredet i dempede farger som beige eller grønt. Flere av rommene har praktiske sengeskap med køyeseng – perfekt for familien.


Mat og møter

Hotellets restaurant Lucy’s Diner er innredet som en klassisk amerikansk diner fra 50-tallet. På kvelden kan du spise hamburger og drikke milkshake der, men om morgenen er det annerledes. Hver morgen dekker hotellet opp en velsmakende frokostbuffé med ingredienser og råvarer som skaper et best mulig grunnlag for resten av dagen.


Hotellet har to lyse og luftige konferanserom med moderne teknologi. Med beliggenheten mellom Malmö, Lund og Landskrona har hotellet et større geografisk nedslagsfelt.


Ting å gjøre i og rundt Löddeköpinge

Löddeköpinge har vært en livlig markedsplass helt siden vikingtiden. Hvis du er interessert i historie, kan du besøke friluftsmuseet VikingaTider. I området rundt Löddeköpinge finner du flere vakre naturområder, for eksempel Salvikens strandenger, Järavallens friluftsområde og naturreservatet Löddeöns munning.


Hotellets beliggenhet er også et perfekt utgangspunkt for shopping i det tilstøtende kjøpesenteret, eller hvorfor ikke ta en tur til den fine stranden i Barsebäck, bare åtte minutter med bil fra hotellet?

Kundevurderinger: 4,3/5 (573 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Dahls

Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge

Telefon: +46 46 2852400

E-post: info@dahlshotell.se

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Dahls Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Frokost serveres:

mandag-fredag ​​06.30-09.30

lørdag-søndag og helligdager 07.30-10.00

Lucy´s Diner

Velkommen til restauranten, som er innredet som en klassisk amerikansk diner fra 50-tallet. Restauranten serverer hjemmelaget mat i store porsjoner. I lunsjtiden på hverdager kan du bestille dagens lunsj.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Stor, gratis parkeringsplass utenfor hotellet. Her finner du også ladestolper fra Tesla.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Sen utsjekk
 • Skopussemaskin
 • Konferansefasiliteter
 • Gratis parkering
Best Western Dahls Gym

Treningsstudio

Hvis du vil trene under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio. Der finner du treningssykkel, tredemølle, kettlebells, manualer, strikker med mer.

Best Western Dahls Sauna

Badstue

Unn deg en stund i hotellets avslappende badstue, som har benker i to nivåer. Her finner du også dusj og relaxrom, slik at du kan slappe av etter en intens dag.

Møte & konferanse

44

Hotellrom

2

Møterom

70

Teater

Hotellets konferanselokaler har alt utstyr dere trenger for å kunne gjennomføre en vellykket konferanse eller et større forretningsmøte.

Frukt, vann, kaffe og te er alltid inkludert.

Hotellet arrangerer kaffepauser, lunsj og middag basert på deres ønsker.

Konferansebooking

E-post: info@dahlshotell.se

Telefon: 046-285 24 00

 • Stora rummet

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area95 m2

  Et stort konferanserom med mye lys. Perfekt for større møter.

 • Lilla rummet

  Number of personsMaks 12 gjester
  Area25 m2

  Lyst og luftig konferanserom med styreoppsett.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.