Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotell ved sjøen i Österlen

I pittoreske Simrishamn på Österlen ønskes du velkommen til det kjente Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western. På dette kysthotellet med aner fra 1840 kan du starte dagen med en dukkert i sjøen, fulgt av en lang og herlig frokost. Hotellet tilbyr flere fleksible møtelokaler, som sammen med restaurantens skånske kjøkken og bølgenes brus sørger for at alt ligger til rette for en vellykket konferanse.

Rom for fred og ro

Når du bor på Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western, får du et rom som ligger rolig og avslappende til – uansett romkategori. Du har utsikt enten ut mot havet eller hotellets frodige hage. Her finnes det både enkeltrom og dobbeltrom, pluss romslige familierom for deg som reiser med partner og barn. Hotellet har til sammen 62 rom fordelt på tre etasjer.


Restaurant, konferanselokaler, badstue og spillerom

I hotellets restaurant kan du nyte god mat og drikke i kombinasjon med en fantastisk havutsikt, med en meny som preges av både klassiske smaker og innovative innslag. Restauranten kan også bookes til private arrangementer. For møter og konferanser finnes det tre større lokaler og fire grupperom med kapasitet til 100 deltakere i den største salen. Hotellet tilbyr også en badstue med tilhørende relaxområde der du kan koble av etter en lang dag. I tillegg finnes det et nyåpnet spillrom med biljard, shuffleboard og dart.


Paradiset Österlen

Österlen har en spesiell plass i hjertet til mange svensker – og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Her tilbys man en kombinasjon av vakker natur, salte sjøbad og interessant kultur. Österlen byr på en fantastisk kyststripe, åpne jorder, eplehager, gamle ruiner, vakre hager, unike restauranter og mye mer. Ikke gå glipp av et besøk til Sandhammaren – Sveriges vakreste strand, eller en av alle de koselige gårdsbutikkene som selger ferske, lokale delikatesser.

Kundevurderinger: 4,1/5 (385 anmeldelser)
Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvägen 3, 272 31 Simrishamn

Telefon: +46 414 41 17 20

E-post: info@hotelsvea.se

111

Med havet som nærmeste nabo

Når du bor på Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western, har du fantastisk utsikt over havet nesten uansett hvor på hotellet du måtte befinne deg. Med havets blå bølger og Simrishamn havn som nærmeste nabo er du garantert å oppleve et magisk marint miljø. I tillegg ligger Tobisviken strand bare ti minutters spasertur langs Strandvägen og Badstigen unna for deg som vil ha en avkjølende dukkert.

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Svea Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Svea Restaurant Bar

Restaurang Piraten

På hotellets restaurant, som går under navnet Piraten, kan du nyte velsmakende retter som er tilberedt fra bunnen av med lokale råvarer. Til lunsj serveres klassiske skånske retter som «äggakaga» og «fläskestek» både i form av dagens og à la carte. Til middag kan du sette sammen din egen treretters meny à la carte. Ikke glem å reservere bord!

Best Western Svea Garden Bar

Trädgårdsbaren

Hotellets fine hagebar kan brukes spontant eller bestilles separat for private arrangementer. Her er det en enklere barmeny med kveldens hovedrett, burger og salat, samt et stort utvalg av øl, vin, cider og annen drikke.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Barn på opptil seks år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot et gebyr på 250 SEK/natt.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Utenfor hotellet er det offentlige parkeringsplasser med fri parkering.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
Best Western Svea Sauna

Badstue og relaxavdeling

Hotellet tilbyr en herlig relaxadeling med badstue hvor du kan lene deg tilbake etter en intens konferansedag – eller kanskje etter en dukkert i havet. Relaxavdelingen tilbyr også massasjebehandlinger.

Møte & konferanse

62

Hotellrom

7

Møterom

100

Teater

Hotellet tilbyr syv ulike lokaler for møter, konferanser og andre tilstelninger. Tre av dem er større lokaler, og de resterende fire er mindre grupperom for seks til åtte personer. Her kan dere konferere i rolige og avslappede omgivelser, og dere kan enkelt kombinere møtet med mat og kaffe fra hotellets restaurant, overnatting og aktiviteter.

Konferansebooking

E-post: info@hotelsvea.se

Telefon: +46 414 41 17 20

 • Brantevik

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area100 m2

  Brantevik er hotellets største lokale, og ligger i et anneks tvers over gårdsplassen i direkte tilknytning til hagen. Lokalet er ideelt for konferanser, bryllup og andre arrangementer, og blant annet headset er tilgjengelig for utlån.

 • Kivik

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area45 m2

  Kivik er et mellomstort lokale med fleksibel møblering. Rommet er egnet for både foredrag og møter.

 • Skillinge, Baskemölla, Kåseberga & Haväng

  Number of personsMaks 8 gjester
  Area16 m2

  Lokalene Skillinge, Baskemölla, Kåseberga & Haväng er fire grupperom som ligger i direkte tilknytning til lokalet Brantevik. I Haväng er det plass til seks deltakere, mens de øvrige tre har plass til opptil åtte deltakere. Bildet viser lokalet Baskemölla.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.