Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Personlig hotell i trivelige Västervik

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet er Västerviks eldste familieeide hotell, og åpnet i 1968. Her bor du komfortabelt med høy standard midt i byen, bare et steinkast fra sjøen.

Rommene

Hotellet har 37 enkeltrom eller dobbeltrom i forskjellige størrelser og utforminger, med kapasitet til maksimalt to personer. Alle rommene har minibar, safe, hårføner, strykejern og skrivebord. Det finnes en rekke sengealternativer, fra enkeltseng til hel dobbeltseng med justerbar hardhet.


Hotellet

Hotellet har en hyggelig bakgård og en mindre takterrasse som kan benyttes av gjestene. Hver morgen serveres en velsmakende frokostbuffet. Frokosten er inkludert for deg som bor på hotellet.  Hotellet har ikke heis.


Ting å finne på i Västervik

Västervik er kjent for sin vakre skjærgård, Visfestivalen og de sjarmerende brosteinsbelagte gatene i sentrum. Her er det enkelt å spasere langs strandpromenaden, ta en kaffe og noe å bite i på en uteservering eller shoppe i butikkene. Hvis du besøker byen om sommeren, går det daglige båtturer til Idö og Hasselö, der du blant annet kan bli med på ørne- og selsafari. Hvis du vil spille golf, hjelper hotellet gjerne til med å booke starttider på Västerviks Golfklubb, en variert og spennende bane med 18 hull og karakter av både skog-, park- og kystbane.

Kundevurderinger: 4,6/5 (649 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Brunnsgatan 23, 593 32 Vastervik

Telefon: +46 49089550

E-post: info@centralhotellet.com

Visetradisjonen sitter i veggene

I Västervik har Visfestivalen blitt arrangert hver sommer siden 1966. Dette gjenspeiles hos Sure Hotel by Best Western Centralhotellet. Både rom og korridorer har innredning og bilder av blant annet Cornelis Vreeswijk, og en hilsen fra ham i hotellets gjestebok er innrammet på veggen.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW Centralhotellet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Exterior view

Uteservering

I sommermånedene kan du innta frokosten i den koselige bakgården. Hit kan du også ta med kaffe eller te og kake, som hotellet spanderer på sine gjester i lobbyen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kun 2 personer totalt per rom – barn regnes som voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte av rommene og de fleste fellesområdene, unntatt i matsalen. Kontakt hotellet for mer informasjon og reservasjon. 200 SEK ekstra per opphold.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har 8 parkeringsplasser, hvorav 4 har ladere for elbil. Plassene må forhåndsbestilles. Kostnad 100 sek/dag (14:00-13:00). Betales på hotellet ved innsjekking. Pris for lading av elbil: 5 kr/kWh. Betales via appen Pair Recharge. 4 parkeringsplasser for motorsykkel.


Øvrige tjenester

  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Skopussemaskin
  • Utendørs parkering
Sauna Sure Hotel by BW Centralhotellet

Badstue

I underetasjen finner du badstue og dusj som kan brukes av hotellets gjester. Badstuen er gratis og unisex, og kan ikke forhåndsreserveres.

Rooftop Terrace

Takterasse

Som hotellgjest er du velkommen opp på takterrassen, som du kommer til via 3. etasje eller trappen fra bakgården.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.