Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Herregårdshotell i Öjaby utenfor Växjö

I et harmonisk miljø ved Helgasjön, cirka åtte kilometer utenfor Växjö sentrum, ønskes du velkommen til Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård. Hotellet tilbyr relaxavdeling med boblebad og badstue, konferanselokaler og en hjemmekoselig restaurant. Her nyter du et komfortabelt opphold på et rolig og naturnært sted.

Rom for avslapning  

Hotellet tilbyr 43 rom som er fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og flersengsrom. I tillegg har hotellet ekstra luksuriøse dobbeltrom med separat stue og eget boblebad. Takket være hotellets beliggenhet er det enkelt å slappe av og få en god natts søvn uansett hvilket rom du bestiller. 


Relaxavdeling, konferanse og restaurant  

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, får du gratis adgang til hotellets relaxavdeling, der du finner boblebad, dampbadstue, tørrbadstue og relaxområde med sofaer. Med åtte lokaler for konferanser, møter og arrangementer er det gode muligheter for både deg som trenger et festlokale til en privat fest, og for deg som trenger lokaler til jobbrelaterte arrangementer. I forbindelse med oppholdet kan du også nyte god og godt tilberedt mat i hotellets restaurant, eller bare ta et glass i den tilhørende baren.  


Öjaby og Växjö  

Öjaby er en bydel i Växjö som ligger cirka åtte kilometer fra sentrum. Et steinkast fra hotellet finner du turområdet Dragåsen med sitt naturreservat og sine flotte miljøer. I tillegg er det bare en 20 minutters spasertur til nærmeste badeplass. Hvis du vil komme dit enda raskere, kan du låne en sykkel på hotellet. Du kan også sykle inn til Växjö sentrum eller Växjö Golfklubb på litt over 20 minutter. Hvis du vil ha en litt lengre tur, tar det cirka 40 minutter å sykle til Kronobergs Slottsruin, der du finner spennende historie og vakker natur.

Kundevurderinger: 3,7/5 (359 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Öjabyvägen 113, 352 50 Växjö

Telefon: +46 470701620

E-post: info@ojabyherrgard.se

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW jaby Herrg rd

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW jaby Herrg rd

Restaurant

I tillegg til frokost kan du også spise både lunsj og middag i hotellets koselige restaurantspisesal. Her serveres mat som er inspirert av både Sverige, Skandinavia og andre deler av Europa.

Restauranten er åpen mandag-lørdag.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering utendørs.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
Hot Tub

Boblebad

Som gjest ved hotellet har du gratis adgang til den flotte relaxavdelingen. Her finner du blant annet et varmt boblebad med utsikt mot den fine hagen. Det er også flere hvilestoler ved bassenget.

Sauna BW jaby Herrg rd

Badstue

I relaxavdelingen finner du også to forskjellige typer badstue: tørrbadstue og dampbadstue. Her kan du lene deg tilbake og nyte varmen etter en lang dag.

Møte & konferanse

43

Hotellrom

8

Møterom

100

Teater

Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård tilbyr åtte lokaler for konferanser, møter og private arrangementer. Lokalene er lyse og romslige, og de er utstyrt med den teknologien som trengs for et vellykket arrangement. Du kan også leie inn annet teknisk utstyr, og hvis det er ønskelig, kan hotellet også bistå med forskjellige aktiviteter i forbindelse med arrangementet.

Konferansebooking

E-post: bokning@ojabyherrgard.se

Telefon: +46 733 10 57 97

 • Kråkegård

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area94 m2

  Kråkegård er et romslig lokale som passer for store konferanser, forelesninger og møter med mange deltakere.

 • Stenhuset

  Number of personsMaks 90 gjester
  Area89 m2

  Stenhuset er et stort lokale som ligger i et separat hus, og som derfor passer perfekt for bryllup, fester og andre private arrangementer. Lokalet er naturligvis også velegnet for konferanser og møter.

 • Torstorp, Gulhalla, Hansagård & Västragård

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area37-58 m2

  Torstorp, Gulhalla, Hansagård og Västragård er fire mellomstore lokaler med nesten lik kapasitet. Hansagård har plass til flest deltakere, mens Gulhalla har størst plass. Bildet viser lokalet Torstorp.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.