icon

Hotel Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Falkoping facad outdoor seating Photoshoped

Klassisk byhotell sentralt i Falköping

På Hotell Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western bor du i smakfullt renoverte rom. Hotellet ligger midt i byen, vegg i vegg med Stadsteatern. Teaterbaren, hotellets restaurant og bar, serverer velsmakende retter og god drikke. Bedrifter som skal arrangere konferanser, har kommet til riktig sted. Bestill ett av hotellets lokaler, eller hvorfor ikke selveste Stadsteatern?

Avslappende hotellrom  

Hotellet har 25 enkeltrom og 25 dobbeltrom. Alle er innredet i jordfarger i enten beige, grønt eller grått. Med nye senger i alle rom, gratis Wi-Fi og fasiliteter som TV, kaffe og te på rommet, ligger alt til rette for et hyggelig opphold.   


Frokost og restaurant  

Hver morgen kan du nyte en lokalprodusert frokostbuffé i hotellets restaurant Teaterbaren. Her serveres også dagens lunsj mandag til fredag, og på kvelden samles en kombinasjon av hotellets gjester, byens innbyggere og besøkende til Stadsteatern til middag eller et glass i Teaterbaren.   


Møtehotell med byteateret som kronen på verket 

Hotellet har åtte konferanserom i forskjellige størrelser, perfekt for alt fra små møter til store konferanser. Takket være det tette samarbeidet med Stadsteatern kan du også bestille det lokalet til arrangementet ditt.    


Ting å gjøre i og rundt Falköping  

Når du besøker Falköping, får du sannsynligvis lyst til å rusle rundt i den sjarmerende bykjernen. I og rundt Falköping finner du mange museer, for eksempel Falbygdens museum eller opplevelsesmuseet Åsle Tå der du vandrer i et historisk miljø med gamle bygninger.  Mösseberg er et naturområde utenfor Falköping der du finner treningsstier, pumptrack, grillplasser med mer. Om vinteren er det både skiløyper og en skibakke her.   Hvis du er fugleinteressert, vet du sikkert at velkjente Hornborgasjön med den årlige tranedansen ligger ved Falköping. Her ligger også Naturum Hornborgasjön, et besøkssenter der du kan lære mer om en av Europas viktigste fugleinnsjøer.

Kundevurderinger: 4,1/5 (302 anmeldelser)
Hotel Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Medborgarplatsen 1, 521 44 Falkoping

Telefon: 46515686100

E-post: info@hotellfalkoping.se

icon
Stadsteatern

Byhotell og byteater

Hotell og teater er en uslåelig kombinasjon – både for fritidsreisende og for bedrifter som skal arrangere større konferanser.


Vegg i vegg med hotellet finner du Falköpings Stadsteater, der det regelmessig settes opp forskjellige forestillinger, og som du kan leie til arrangementer og konferanser.

Velg rom

Mat og drikke

Hotel Falkoping breakfast buffet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Falkoping Teaterbaren restaurant

Teaterbaren

I hotellets restaurant Teaterbaren kan du nyte dagens lunsj fra mandag til fredag. Lunsjen serveres ved bordet. Om kvelden kan du velge fra en a la carte-meny. En rett du ikke vil gå glipp av, er Teaterbarens signaturrett kjøttboller med tyttebærsyltetøy.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

0-4 år gratis i eksisterende møbler. 0-4 år i sprinkelseng 250 kr. 0-12 år i ekstra seng 350 kr.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


icon
Parkering

Gratis parkering.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Konferansefasiliteter
 • Accessible parking
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

icon

50

Hotellrom

icon

8

Møterom

icon

120

Teater

Hotellet har fire egne konferanserom i forskjellige størrelser, samt fire grupperom. I tillegg har hotellet et samarbeid med Stadsteatern som ligger vegg i vegg, og scenen deres kan leies til møter og arrangementer.

Konferansebooking

E-post: info@hotellfalkoping.se

Telefon: +46 515 686 110

 • Hotel Falkoping meeting room Teatern

  Teatersalongen

  iconMaks 525 gjester
  icon325 m2

  Stadsteaterns scene. Utstyr leies inn etter behov fra en separat leverandør. Hotellet formidler kontakt.

 • Conference room "Margaretasalen"

  Margaretasalen

  iconMaks 120 gjester
  icon170 m2

  Hotellets største egne konferanserom har mange vinduer som gir godt lys. Her er det også teleslynge

 • Hotel Falkoping meeting room Kinnarp

  Kinnarps

  iconMaks 50 gjester
  icon72 m2

  Hotellets nest største lokale kan møbleres på flere forskjellige måter basert på formålet med møtet. Godt lys, og moderne teknologi.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.