Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Klassisk byhotell i Åmål

Velkommen til Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western – en klassisk 1900-tallsbygning som innbyr til et hyggelig hotellopphold i et karakteristisk miljø fra århundreskiftet. Hotellet ligger ved elven Åmålsån, på grensen mellom den gamle trebebyggelsen og den moderne delen av Åmål. Hit kommer både turister og lokalbefolkningen for å overnatte, spise og markere store og små anledninger!

Rom du sover godt i  

Alle rommene er innredet med tidsriktige tapeter og detaljer samt møbler som utstråler tidlig 1900-tall. Hotellet tilbyr enkeltrom i kategorien standard, og dobbeltrom i enten standard eller superior.    


Restaurant, bar og festlokale 

På hotellets restaurant Bakfickan serveres både frokost, lunsj og middag. Lunsjen består av en deilig buffé, og middagen bestiller du fra menyen. Hotellet har en forkjærlighet for husmannskost, men menyen inneholder også retter med smaker fra hele verden. I tillegg til restauranten har hotellet en lobbybar og et stort festlokale som passer perfekt til forskjellige fester og høytidsdager. Ved siden av festlokalet er det også en takterrasse med skybar som passer perfekt på en varm sommerkveld i gode venners lag.   


Åmål og Vänern  

Like nedenfor hotellet ligger den vakre småbåthavnen der du kan dra på båtturer på Vänern, reise på koselige utflukter og slappe av på stranden om sommeren. I den andre retningen kan du oppleve ekte småbysjarm med vakre, gamle bygninger, flotte turstier og en koselig gågate. Hvis du lengter etter skog og natur, kan du besøke turmålet Örnäs, som byr på naturstier, ballsport og en dyrehage for de minste.

Kundevurderinger: 4,2/5 (124 anmeldelser)
Åmåls Stadshotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Kungsgatan 9, 66231 Åmål

Telefon: +46 53261610

E-post: info@amalsstadshotell.se

Staircase

Åmåls mest kjente trapp

Når du kommer inn på hotellet, møtes du av en veldig vakker og storslått trapp som nesten alle i Åmål kjenner til. De fleste av dem har blitt fotografert i denne trappen en eller annen gang, i forbindelse med forskjellige fester og høytider som bryllup og jubileer. Husk å ta et bilde, du også!

Velg rom

Mat og drikke

A la cart restaurang bakfickan

Bakfickan

Bakfickan serverer lunsjbuffet på hverdager og middag fra tirsdag til lørdag. Til middag kan du velge mellom forskjellige småretter, hovedretter og desserter. I tillegg til restauranten har hotellet en lobbybar der du kan nyte en kopp kaffe eller et glass vin eller øl.

Frukostbuff

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt på forespørsel og mot en kostnad på 120 SEK/booking.


Parkering

Som gjest ved hotellet får du parkeringsbevis i resepsjonen, som gjelder for de kommunale parkeringsplassene på gatene rundt hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Skopussemaskin
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

29

Hotellrom

2

Møterom

146

Teater

Hotellet har to lokaler som kan bestilles til konferanser, møter, fester og andre arrangementer. Her samles dere i et vakkert miljø fra århundreskiftet, og dere kan velge å bestille én dag eller flere dager kombinert med overnatting.

Konferansebooking

E-post: iia@amalsstadshotell.se

Telefon: +46 532 247 42

 • Festsalen

  Number of personsMaks 146 gjester
  Area110 m2

  Hotellets festsal kan brukes til både tradisjonelle konferanser og mer formelle møter og banketter. Dette praktfulle lokalet har fin takstukkatur og tapet.

 • Klubben

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area40 m2

  Et mellomstort konferanserom med klassisk interiør fra århundreskiftet. Lokalet har vakker fiskebensparkett og tapet.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.