Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Spånga

Information

Hotellets mobilnummer: +46 (0)760 22 50 12

Prisgunstig hotell i Spånga

Hotellet for deg som ønsker overnatting med god beliggenhet, bare noen få minutter unna E4 og E18. Her parkerer du bilen gratis og sover godt i en komfortabel seng. Fra hotellet har du førsteklasses kommunikasjonsmuligheter til både sentrale Stockholm og Arlanda og Bromma flyplass – perfekt om du planlegger en konferanse med gjester langveisfra.

Rom for selskaper av mange slag

På Sure Hotel by Best Western Spånga fines det rom for alle typer reisende. Rommene har senger for alt fra én til fire personer, og passer både for forretningsreisende og familier. I tillegg til senger har rommene skrivebord, stol, garderobe og TV.


Frokostbuffet, bar og konferanselokaler

Når du overnatter på dette hotellet, er en herlig frokostbuffet hver morgen, servert i hotellets frokostsal, inkludert. Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og i tillegg er det en bar i lobbyen som er åpen til sent på kvelden. For møter og konferanser finnes det tre konferanserom med kapasitet opptil 60 deltakere. Du som kommer med bil, har adgang til gratis utendørs parkering – og kommer du med motorsykkel, kan du trygt parkere den innendørs.  


Spångas nærområde

I Spånga kan du blant annet besøke hyggelige kaféer, gå på en herlig spasertur langs elven og spille golf. Bare noen kilometer unna finner du Barkarby kjøpesenter, der du blant annet kan vandre rundt i Stockholm Quality Outlet. Hvis du lengter etter mer natur, ligger Norra Igelbäcken naturreservat og Säbysjön rett ved kjøpesenteret.

Kundevurderinger: 3,4/5 (174 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Spånga

Finspångsgatan 54 A, 163 53 Stockholm

Telefon: +46 8362540

E-post: info@hotelspanga.com

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW Sp nga

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering for både biler og motorsykler.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

52

Hotellrom

3

Møterom

60

Teater

Hotellet tilbyr tre ulike lokaler for møter, konferanser og andre tilstelninger. Alle lokaler har projektor og lerret. De to større lokalene kan møbleres med ulike oppsett, og den minste har fast møblering. Frukt og andre forfriskninger kan bestilles.

Konferansebooking

E-post: info@hotelspanga.com

Telefon: +46 836 25 40

 • Rioja

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area80 m2

  Rioja er hotellets største lokale. Her er det plass til opptil 60 deltakere ved konferanser, foredrag eller andre større arrangementer.

 • Provence

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area24 m2

  Provence er et mellomstort og lyst lokale med vinduer i to himmelretninger. Rommet har plass til opptil 20 deltakere i kinooppsett.

 • Bordeaux

  Number of personsMaks 6 gjester
  Area12 m2

  Bordeaux er et mindre rom med fastmøblering, som rommer opptil seks personer. Rommet er egnet for intervjuer eller mindre arbeidsgrupper.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.