Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Familieeid hotell sentralt i Linköping.

Rett overfor «fyrstikkområdet» i den smålandske byen Jönköping finner du Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping. Hotellet har koselige rom og vaffelbuffet hver kveld. Her bor du med kort vei til både sentralstasjonen og Sveriges nest største innsjø, Vättern.

Komfortable rom

På Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping finnes det mange ulike rom å velge mellom. Her kan du booke både enkeltrom og dobbeltrom i ulike kategorier, i tillegg til romslige familierom eller suiter. Noen av rommene har egen balkong og milevis med sjøutsikt.


Frokost og vaffelbuffet

Som gjest på hotellet er en deilig frokostbuffet inkludert hver morgen, som du kan innta i hotellet frokostsal. Om kvelden kan du også steke dine egne vafler i hotellets spisesal – helt gratis!


Ting å gjøre i Jönköping

Jönköping er en koselig by med mye å by på. Rett ved siden av hotellet ligger det kjente fyrstikkområdet, der de første fyrstikkfabrikkene ble bygget i 1847. I tillegg til fyrstikkmuseet kan du også besøke restauranter, kaféer og butikker. Fra Gränna kan du ta fergen ut til den historiske øya Visingsö i innsjøen Vättern, og oppleve vakker natur og ruiner etter Sveriges første kongeborg. Før du hopper om bord på fergen i Gränna, må du ikke gå glipp av et besøk hos noen av de fantastiske polkagriskokeriene!

Kundevurderinger: 3,7/5 (257 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping

Västra Storgatan 25, 553 15 Jönköping

Telefon: +46 36 719280

E-post: info@cityhotel.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Lobby Restaurant

Gratis vaffelbuffet

Mot kvelden mellom klokken 16 og 21 har du som hotellgjest mulighet til å steke vafler selv – helt gratis! Perfekt om du skulle bli litt fysen før middag, eller vil avslutte dagen med et luksuriøst kveldsmåltid!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/opphold.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i låst garasje mot en avgift på 110 SEK/natt.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Ismaskin
  • Parkering ved hotellet
Play Room

Lekerom

For hotellets yngre gjester er det et spennende lekerom med bøker, leker, TV og annen moro.

Møte & konferanse

Sure Hotel by Best Western City Hotel Jönköping har ingen tradisjonelle konferanselokaler, men det er mulig å arrangere møter i hotellets frokostsal. Rommet kan stenges helt av for andre gjester, og her finnes det også en TV for presentasjoner og mørkleggingsgardiner.

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.