Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Et hjemmekoselig og familiedrevet hotell

Et hjemmekoselig familiedrevet hotell i hjertet av Kongsberg, som i over 70 år har lagt sin ære i å være vertskap for sine gjester. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til jernbanestasjonen og byens hovedgate. Hotellet har 63 velutstyrte rom som setter rammen for en god natts søvn.

Rom og møterom
Hotellet har 63 romslige og velutstyrte rom med god arbeidsplass. Det egner seg derfor utmerket til forretningsreisende. I tillegg er sengene splitter nye, så her er alt tilrettelagt for en god natts søvn.
Hotellet har to møterom, kalt Kabinettet og Bykroa.

Frokost, restaurant og bar
Hotellet serverer en variert og rikholdig frokostbuffet.
I tillegg tilbys en á la carte-meny i Restaurant Gyldenløve om kvelden. Hotellets restaurant, kjent som Kongsbergs storstue blant lokalbefolkningen, har både tradisjonsrike og mer moderne retter på menyen. Ønsker man noe godt i glasset, er baren i hovedetasjen stedet for det. 


Kongsberg

Kongsberg har et rikt tilbud av aktiviteter, arrangementer og attraksjoner. Skog og fjell finnes rett utenfor dørstokken med turer på ski, til fots og på sykkel. Det finnes også et fantastisk skisenter midt i sentrum, samt en av Norges flotteste golfbaner. Byens spennende sølv- og teknologihistorie formidles ved Norsk Bergverksmuseum, og i Sølvgruvene.  Kongsberg byr også på musikalske høydepunkt. I juli hvert år, arrangeres Kongsberg jazzfestival.


Kundevurderinger: 4,3/5 (275 anmeldelser)
Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Hermann Fossgate 1, 3611 Kongsberg

Telefon: +47 32865800

E-post: resepsjon@gyldenlove.no

Gyldenlove details

“Vårt motto er ekte gjestfrihet. I over 70 år har vi lagt vår ære i å være vertskap for mang en gjest - businessreisende fra hele verden, så vel som turister fra nær og fjern. ”

Geir-Aage

Eier og daglig leder

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast buffet Gyldenlove

Frokost

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Man – fre: 06.30 – 09.30
Lør: 07.00 – 10.00
Søn: 08.00 – 11.00.

Gyldenlove restaurant area

Restaurant Gyldenløve

Her kan du nyte smakfulle retter fra a la carte menyen. Man kan velge blant gode, tradisjonsrike retter og nye spennende smaksopplevelser. 


Åpningstider: 

Man - lør: 17.00 - 21.30

Søn: stengt


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn er velkommen i følge med en voksen, og ett barn inntil 12 år bor gratis på foreldrenes rom. Ved behov kan ekstrasenger bestilles mot et tillegg i prisen.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et gebyr.


Parkering

Hotellet har egen kostnadsfri parkering. Det er også 4 ladestasjoner for el-bil tilgjengelig, i samarbeid med Kople (her gjelder Kople sine egne avtalepriser).


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Gratis parkering
 • Treningsstudio
 • WiFi
Gyldenlove facade

Sykkelutleie

Lei en sykkel for en dag - det finnes sykler til utleie på hotellet.
Pris: 150kr/dagen. Bestilles direkte på hotellet. Her kan du velge mellom bysykkel eller allroundsykkel. Hjelm følger med.

Møte & konferanse

63

Hotellrom

2

Møterom

36

Teater

Det finnes to møterom på hotellet, kalt Kabinettet og Bykroa.

Hotellet arrangerer også mer enn gjerne små og store selskap, og har egne selskapsmenyer å tilby til slike arrangement. Maks kapasitet til bords er 80 personer. På stående mingle-arrangement med tapas og andre småretter, kan hotellet huse et selskap på opptil 100 personer. I kjelleren på hotellet finner man Bykroa, som er et bar-og loungeområde. Her arrangeres det konserter, små selskap og jubileumsfester, og kroa kan leies til ditt unike arrangement. 

Konferansebooking

E-post: resepsjon@gyldenlove.no

Telefon: +47 32 86 58 00

 • Kabinettet

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area31 m2

  Passer perfekt for styremøter. Utstyrt med whiteboard, projektor, papir og penn.

 • Bykroa

  Number of personsMaks 36 gjester
  Area49 m2

  Bykroa kan settes opp som U-bord, klasserom eller kinooppsett. Utstyrt med whiteboard, projektor, papir og penn.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.