Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Oslo Airport

På terskelen til Oslo, og 5 minutter unna resten av verden!

Hos Best Western Plus Oslo Airport skal gjestene skal oppleve personlig service i alle ledd. Hotellet har 201 rom, 9 møterom og en flott restaurant med fokus på kortreist nordisk mat. Man kan nyte en kopp kaffe eller en forfriskning fra baren i innbydende fellesarealer. Hotellet har også et stort gym hvor man finner alt man måtte trenge for en god treningsøkt.

Rom og møterom
Det er lagt til rette for både hybridmøter og mulighet for streaming. Hotellet kan ta imot arrangement på alt fra 2 til 120 personer. Alle 9 møterom ligger på ett og samme plan og har naturlig dagslys fra gulv til tak vinduer. De ligger i umiddelbar nærhet til både loungeområdet, resepsjon og restaurant. Når været tillater det kan man legge aperitiffen til uteplassen som er vestvendt med herlig kveldssol. Til kurs- og konferansegjester byr hotellet på en spennende og variert meny, både til lunsj og pausemat.

Restaurant og bar
Restauranten tilbyr en fristende a la carte meny på kveldstid. Matkonseptet er bygget opp rundt ekte matglede, og her serveres det delikate retter som er laget basert på sesongens råvarer.  Frokosten byr på alt det sunne, samt det ekstra gode som man forventer å finne på en frokostbuffet. Restauranten kan ta opptil 138 personer sittende og uteplassen ca. 100 personer til stående aperitiff.


Gardermoen
Ta en tur innom Trandumskogen som byr på vakkert skogsterreng og et nasjonalt minnesmerke. Det er også noen interessante museum å besøke. Naturlig nok har de begge med luftfart å gjøre. Flysamlingen som ligger kun et steinkast fra hotellet, er Østlandets største flymuseum og byr på militær luftfartshistorie fra 1912 og frem til nyere tid. 

Kundevurderinger: 4,2/5 (1 419 anmeldelser)
Best Western Plus Oslo Airport

Ravinevegen 11, 2060 Gardermoen

Telefon: +47 63940800

E-post: booking@bwosloairport.com

ala carte matrett

“Hotellets eminente kjøkkensjef garanterer at maten er laget av kortreiste råvarer, og ikke minst, en god dose kjærlighet. ”

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast buffet

Frokost

Frokosten byr på alt det sunne, samt det ekstra gode som man forventer å finne på en frokostbuffet. Dersom man ønsker nystekt omelett har hotellet en egen omelettkokk som lager på bestilling.
Skal man tidlig avgårde tilbyr hotellet en enklere earlybird-frokost fra klokken 04.00.

Ala carte ice portal

Restaurant

Restauranten tilbyr en fristende a la carte meny på kveldstid. Matkonseptet er bygget opp rundt ekte matglede, og her serveres det delikate retter som er laget basert på sesongens råvarer. Frokosten byr på alt det sunne, samt det ekstra gode som man forventer å finne på en frokostbuffet. Restauranten kan ta opp til 138 personer sittende og uteplassen ca. 100 personer til stående aperitiff.

Barception

Barception

Hotellets barception er åpen døgnet rundt. Her får man kjøpt et utvalg av drikkevarer og snacks.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn inntil 12 år bor gratis i foreldrenes seng. Sprinkelseng er kostnadsfritt.


Kjæledyr

Kjæledyr er hjertelig velkommen mot et tillegg i pris. Gi beskjed på forhånd dersom du skal ha med hund, slik at rommet blir klargjort for dette.


Parkering

Hotellet tilbyr over 200 parkeringsplasser, både med og uten tak. I tillegg til disse har hotellet 12 ladestasjoner for el-bil tilgjengelig mot avgift.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Salong/bar
 • Restaurant
Gym

Treningsrom

Hotellet har et fresht gym på 48 kvadratmeter med moderne treningsutstyr.

Møte & konferanse

Hotellet kan ta imot kurs på alt fra 2 til 120 personer som er maks kapasiteten i det største møterommet. Alle 9 møterom ligger på ett og samme plan i umiddelbar nærhet til resepsjon, restaurant og minglerom. Alle møterom har naturlig belysning og moderne teknisk utstyr. Det tilbys en spennende meny til lunsj og til pausemat.

Konferansebooking

E-post: konferanse@bwosloairport.com

Telefon: +47 63 94 08 00

 • Flesland

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area123 m2

  Møterommet har white board, projektor, kamera, lydsystem, håndholdt mikrofon/mygg, penn og papir. På møterommet er det gulv til tak vinduer som gir naturlig dagslys. Langbord for opptil 84 personer.

 • Værnes

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area101 m2

  Møterommet har white board, projektor, kamera, lydsystem, håndholdt mikrofon/mygg, penn og papir. På møterommet er det gulv til tak vinduer som gir naturlig dagslys. Langbord for opptil 108 personer.

 • Vigra

  Number of personsMaks 41 gjester
  Area37 m2

  Møterommet har whiteboard, projektor, kamera, lydsystem og penn og papir. I tillegg er det gulv-til-tak vinduer som gir naturlig dagslys.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.