Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Kulturhotellet med spektakulær utsikt over Oslo

På Oslos tak, på toppen av Holmenkollen ligger Voksenåsen, BW Signature Collection, og har ifølge hotellet selv, «Sveriges fineste utsikt». Hotellet var i sin tid en nasjonalgave fra den norske stat til Sverige, som takk for humanitær bistand under andre verdenskrig. Fellesarealene er møblert med svensk design. Hotellet er en møteplass som oser av kultur, hygge og vakker natur. Her finnes det piano, bibliotek, utebasseng og uteservering med en utsikt som tar pusten fra de fleste. I tillegg kan man beundre vakker kunst og skulpturer både inne og ute. Hotellet er også kjent for sine fantastiske konferansefasiliteter og sitt gode kjøkken.

Rom og møterom
Hotellet har 85 komfortable og stilrene rom, hvorav fire er tilgjengelighetsrom. Det finnes også en suite som har eget soverom og stue med sofakrok og spisebord, samt et bad med boblebadekar. Hotellet tilbyr også flere topp-moderne møterom med alt av AV-utstyr med konferansekapasitet opptil 180 personer. 

Frokost, restaurant og bar
Det serveres en rikholdig frokostbuffet, basert på kjedens frokostkonsept, Best Breakfast.
Det tilbys også en variert og smakfull buffet til forhåndsbestilte grupper til lunsj. Til middag kan man gå for kjøkkensjefens 3-retters a la carte meny, som er sesongbasert med kortreiste råvarer i fokus. Uteserveringen brukes både sommer og vinter, og her kan man kjøpe småretter og hotellets berømte pizza. 

Voksenkollen, Holmenkollen og Oslo
Det finnes både aktiviteter i naturen og mer urbane opplevelser å foreta seg i området rundt. Det er utallige turløyper man kan ta til fots. På vinterstid kan man spenne på seg skiene og utforske løypene rett utenfor hotelldøren. I gangavstand fra hotellet finner man Roseslottet, som er en unik kunstopplevelse. Søker man fart og spenning, kan zipline ned Holmenkollbakken være midt i blinken. Mer urbane opplevelser er også bare noen minutters T-banetur unna. Norges hovedstad byr på kulturopplevelser, shopping og gode restaurantopplevelser.
Kundevurderinger: 4,1/5 (286 anmeldelser)
Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Ullveien 4, 0791 Oslo

Telefon: +47 22 811500

E-post: booking@voksenaasen.no

outdoor

«Sveriges fineste utsikt»

Hotellet var i sin tid en nasjonalgave fra den norske stat til Sverige, som takk for humanitær bistand under andre verdenskrig. Voksenåsen eies av den svenske stat gjennom kulturdepartementet. Fellesarealene er møblert med svensk design og kunst, det er også en lobbyshop med svenske produkter og varer. 

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area

Frokost

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant area

Restaurant

Hotellet setter sin ære i å bevare nordiske mattradisjoner. Til middag serveres kjøkkensjefens 3-retters a la carte meny, som er sesongbasert med kortreiste råvarer i fokus. Uteserveringen brukes både sommer og vinter, og her kan man kjøpe småretter og hotellets berømte pizza.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn inntil 12 år bor gratis i foreldrenes seng.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

2 timer gratis parkering, deretter 20 kr per time. Maksimum 130 kr per dag. Elbillader fra Fortum Charge and Drive.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokost inkludert
 • Salong/bar
 • Parkering
Exterior

Fasiliteter

- Hotellet har eget strykerom.
- I perioden fra mai til september kan man som gjest benytte seg kostnadsfritt av hotellets 14 meters utebasseng.
-Hotellet har et nyrenovert treningsrom. Her finner man et stort utvalg av apparater, samt tredemøller, sykler, frivekter og vektstang. Hotellet har også badstue tilgjengelig.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr fleksible løsninger for møter, konferanse eller seminar, og det man forventer av teknisk utstyr er selvfølgelig på plass.


Hotellet har også flere flotte fest- og bryllupslokaler som er perfekt for feiringen, uansett om man skal ha et sommer- eller vinterbryllup, et stort selskap med alle nære og kjære, eller et mindre, intimt selskap.

 • Dag Hammarskjöld

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area90 m2

  Et stort, lyst og luftig møterom. Passer til alt fra selskaper og intimkonserter, til konferanser og møter.

 • Astrid Lindgren

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area70 m2

  Et hyggelig møterom med fantastisk utsikt over hovedstaden.

 • Einar Gerhardsen

  Number of personsMaks 180 gjester
  Area165 m2

  Storsalen passer ypperlig til alt fra konferanser og workshops, til konserter og selskaper. Rommet tilbyr egen scene og flygel.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.