Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Ranten Hotel, BW Signature Collection

Sjarmerende høyfjellshotell i boutique-stil

På høyfjellet ved Myking ved Nesbyen ligger Ranten Hotel, BW Signature Collection, et unikt hotell som gir deg den ultimate høyfjellshotellfølelsen. Stilren skandinavisk design og vintage-møbler setter rammen for en lun og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet har innbydende fellesarealer med peis, brettspill, bar på hemsen og 34 komfortable rom.

Rom og møterom
Hotellet har 34 delikate og romslige rom med utsikt over fjellheimen. Ranten Hotel, BW Signature Collection har også et nyrenovert møterom med plass til 35 personer, med alt teknisk utstyr tilgjengelig.   
Restaurant og bar
I restauranten, eller Storstua, kan man nyte en herlig frokost, lunsj eller en velsmakende 3-retters middag, alt basert på kortreiste råvarer. Det er også mulig for turfolk eller hyttefolk i nærområdet å ta turen innom for en nystekt vaffel, varm kakao med krem, eller en lunsj.  På hemsen har hotellet sin intime bar som byr på både småretter og forfriskninger. For konferansegjester tilbyr hotellet egne pakker med møteromsleie, lunsj, middag og pausemat.   

Nesbyen og Nesfjellet 
Nesfjellet er en helårsdestinasjon, og skianlegget ligger kun 20 minutters kjøring fra hotellet.  I vintersesongen er det gode forhold for både alpint og langrenn på Nesfjellet. Foretrekker man langrenn finnes det over 100 kilometer med preparerte løyper i skogen og på snaufjellet. Nesfjellet byr også på helårsaktiviteter. Nesfjellet Golf har kanskje Norges fineste fjellbaner. Terrenget rundt hotellet er også som skapt for sykling. Ellers så finnes det utallige turstier i setermiljøet rundt hotellet, eller på snaufjellet. Det finnes også gode fiskemuligheter i fjellvannene rundt Ranten og i elven.

Kundevurderinger: 4,2/5 (58 anmeldelser)
Ranten Hotel, BW Signature Collection

Øvre Ranten 5, 3540 Nesbyen

Telefon: +47 467 77040

Lounge area

Det gode liv på fjellet

Hotellets konsept er basert på å skape uforglemmelige opplevelser hvor kortreist mat, nøye utvalgt drikke og avslappet atmosfære står i fokus. Et utmerket sted for å feire de store dagene, ta en romantisk getaway eller teambuilding med jobben.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Mat og drikke

I restauranten, eller Storstua, kan man nyte en herlig frokost, lunsj eller en velsmakende 3-retters middag, alt basert på kortreiste råvarer. På hemsen har hotellet sin intime bar som byr på både småretter og forfriskninger. For konferansegjester tilbyr hotellet egne pakker med møteromsleie, lunsj, middag og pausemat.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn inntil 12 år bor gratis i foreldrenes seng.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et gebyr.


Parkering

Hotellet har egen kostnadsfri parkering.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

0

Hotellrom

1

Møterom

35

Teater

Hotellet har et møterom med plass til 35 personer, med alt teknisk utstyr tilgjengelig. For konferansegjester tilbyr hotellet egne pakker med møteromsleie, lunsj, middag og pausemat.

Konferansebooking

E-post:

Telefon: +47 467 770 40

 • Ranten-stugu

  Number of personsMaks 35 gjester

  Lyst og fint møterom med gode tekniske løsninger.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.