icon

Sure Hotel by Best Western Esplanade

Lobby

Prisvennlig overnatting sentralt i Västerås

Velkommen til Sure Hotel by Best Western Esplanade! Her tilbys du en prisvennlig overnatting midt i Västerås sentrum. Ideell for forretningsreisende, par og familier uansett om oppholdet er kort eller langt.

Innsjekking skjer på søsterhotellet Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger noen få minutter unna (350m).


Rom å trives i

Hotellet tilbyr hyggelige rom der du enkelt kan føle deg som hjemme. Her finnes det både dobbeltrom i ulike størrelser og romslige familierom med kjøkkenkrok og ekstra soveplass i form av en sovesofa.


Relaxavdeling og spisesal

En trapp ned fra inngangen finner du hotellets relaxavdeling, der du som gjest har gratis tilgang til både tørr- og dampbadstue. Her er det også komfortable hvilestoler og sofaer du kan lene deg tilbake og senke skuldrene i. Hotellets spisesal har både kaffemaskin, mikrobølgeovner, servise og andre ting som kan brukes til å ordne frokost eller andre måltider.


Hvis du vil kjøpe hotellfrokost, spise på restaurant eller gå på spa, er du hjertelig velkommen til Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger 350 meter unna.


Aktiviteter i Västerås

I Västerås er det masse å se og utforske for både voksne og barn. For den historieinteresserte kan det for eksempel være verdt å ta turen til Anundshög, et av Sveriges fremste arkeologiske plasser. I tillegg er vakre Västerås Domkirke vel verdt et besøk. Hvis dere er ute etter mer adrenalinmettede aktiviteter, må dere ikke gå glipp av badelandet Kokpunkten, med massevis av spennende vannattraksjoner for hele familien!

Kundevurderinger: 3,5/5 (262 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Esplanade

Domkyrkoesplanaden 2, Box 520, 721 09 Vasteras

Telefon: +46 21 101200

E-post: info@esplanadevasteras.se

icon

Funkistrapp fra 50-tallet

Sure Hotel by Best Western Esplanade ble bygget mot slutten av funksjonalismens storhetstid, i 1957. Her finner du en rekke fine detaljer fra perioden. Blant annet kan du oppleve denne trappen, som med utførelsen i marmor og det typiske rekkverket er et vakkert innslag som vitner om bygningens historie.

Velg rom

Mat og drikke

matsalen

Spisesal

Sure Hotel by Best Western Esplanade har ingen frokost- eller matservering, men det er mulig å varme opp egen mat i hotellets spisesal. Hvis du ønsker hotellfrokost, er du hjertelig velkommen til Best Western Plus Hotel Plaza, som ligger 250 meter unna. Tillegg 125 SEK/person.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/opphold.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Hotellet har en oppvarmet garasje med 18 plasser og fire utendørs parkeringsplasser for 125 SEK/døgn. Det er også kommunal parkering i området.


Øvrige tjenester

  • Ekspress utsjekking
  • Tilrettelagte fasiliteter
  • Ismaskin
Bastu

Relaxavdeling

På dette hotellet har du tilgang til et herlig relax-område med sofaer, hvilestoler og to ulike typer badstue. Relaxavdelingen ligger en trapp ned fra entréplan, og håndklær er tilgjengelige i garderobene.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen konferanselokaler, men ligger i nærheten av både Best Western Plus Hotel Plaza og B26, som tilbyr lokaler for både små og store grupper.

Konferansebooking

E-post: reservation@plazavasteras.se

Telefon: +46 21 – 10 10 10

    icon

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.