Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Byhotell sentralt i Kalmar

Tilbring noen dager i den smålandske kystbyen Kalmar hos Best Western Plus Kalmarsund Hotell. Hotellet tilbyr lyse og komfortable rom, og det har sentral beliggenhet i byen.

Lyse og komfortable rom

Best Western Plus Kalmarsund Hotell tilbyr 106 rom i forskjellige kategorier. Her finner du dobbeltrom, familierom og juniorsuiter. I tillegg har hotellet en større suite med separat soverom og stue, som er perfekt for deg som ønsker en helt unik hotellopplevelse.


Frokost, kveldsbuffé og barmeny

På dette hotellet kan du nyte en deilig frokostbuffé hver morgen. I tillegg serveres kveldens hovedrett på kveldstid mandag til torsdag. På andre tidspunkt og ukedager kan du bestille fra en enklere barmeny i resepsjonen. I resepsjonen/baren kan du også kjøpe et glass vin, en øl eller alkoholfri drikke. Om sommeren kan du slappe av på hotellets terrasse og nyte solens stråler med noe leskende i glasset.


Severdigheter og opplevelser i Kalmar

I Kalmar merker du historien nesten uansett hvor du befinner deg i byen. Rundt Kvarnholmen, som utgjør de sentrale delene av byen, er det en mur som ble bygd på 1600-tallet for å beskytte byen mot eventuelle fiender. Kvarnholmen byr også på mange gamle hus, og hvis du blir med på en av byvandringene, kan du lære mer om dem. Du kan også besøke flere andre severdigheter, for eksempel Kalmar Slott og Stadsparken. Du bør heller ikke gå glipp av Larmtorget med alle sine restauranter, og om sommeren er det ofte levende musikk der også.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1 710 anmeldelser)
Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Fiskaregatan 5, 392 32 Kalmar

Telefon: +46 480 480 380

E-post: info@kalmarsundhotel.se

Trapp av Maciej Gorski

Som en del av den historiske byen Kalmar har også Best Western Plus Kalmarsund Hotell noe unikt å by på. I hotellets inngangsparti finner du denne vakre trappen. Den er designet av Maciej Gorski, som også står bak andre bygninger i byen. Han er for eksempel arkitekten bak tilbygget til Kalmar brannstasjon hovedtribunen på Fredriksskans IP.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Plus Kalmarsund Hotell

Kveldens spesialitet og barmeny

Hotellet serverer kveldens hovedrett som buffé fra mandag til torsdag. Hvis du ønsker noe lettere, kan du bestille fra barmenyen. Barmenyen serveres frem til klokken 01.00 alle ukedager.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje mot en avgift på 200 SEK per døgn. Begrenset antall plasser. Utenfor hotellet er det også kommunal parkering mot avgift.


Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon
  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Printer-tjenester tilgjengelig
  • Safe

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.