Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Familieeid hotell- og konferanseanlegg utenfor Karlstad

I hjertet av Värmland, bare noen kilometer utenfor den solfylte byen Karlstad, ønskes du velkommen til Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens. Hotellet tilbyr overnatting, mat, konferanse og mange arrangementer som involverer både dans og musikk. Om sommeren kan du benytte deg av hotellets oppvarmede utendørsbasseng, som er populært blant både barn og voksne.

Hotellrom i litteraturens spor

Hotellet tilbyr fine og romslige rom med god komfort. Noen av dem er også innredet med inspirasjon fra Selma Lagerlöf og Gustaf Fröding, og noen av dem har også fått navn etter disse forfatternes bøker og dikt. I tillegg har hotellet to suiter der du kan nyte et ekstra luksuriøst opphold i ditt eget boblebad.


Konferanse, restaurant, relax og basseng

Hvis du ser etter et konferansehotell i Värmland, er dette hotellet et svært godt valg. Her finner du møterom med kapasitet for opptil 400 personer. I hotellets restaurant Emilia kan du spise både frokost, lunsj og middag, og i tillegg arrangerer hotellet for eksempel dansebandkvelder. I tillegg har hotellet en relaxavdeling med både treningsstudio, forskjellige typer badstuer samt boblebad. Om sommeren kan du også ta en avkjølende dukkert i hotellets utendørsbasseng.


Utforsk Karlstad

I den värmlandske byen Karlstad er det mye å se og gjøre. Her finner du et rikt kulturliv med teater, opera, museer, konserter og mye mer. Du kan for eksempel besøke kunsthallen Sandgrund der du kan beundre verker av først og fremst Lars Lerin, men også av andre gjesteutstillere. Hvis du besøker Karlstad med familien, bør dere ta en tur til byparken Mariebergsskogen. Parken tilbyr lekeplasser, dyrepark, et sightseeingtog, skøytebane og mange andre spennende aktiviteter.

Kundevurderinger: 4,1/5 (2 666 anmeldelser)
Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens

Höjdgatan 3, 654 68 Karlstad

Telefon: +46 54670000

E-post: info@gustaffroding.se

Legendariske bassengfester

Det oppvarmede bassenget hos Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens har en nærmest ikonisk status blant Karlstads innbyggere. Mange husker de legendariske bassengfestene med flere hundre gjester som ble arrangert ved bassenget om sommeren, med bassengbar og grillbuffé.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Gustaf Fr ding

Restaurant Emilia

I hotellets restaurant kan hotellets gjester nyte en deilig frokost, lunsjbuffé og middag a la carte. Her serveres først og fremst husmannskost med klassikere som rekesmørbrød og kveldens husmannsrett. Fra restauranten har du fin utsikt mot hotellets gårdsplass og det flotte bassenget.

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Wine cellar

Vinkjeller

Via en spiraltrapp i hotellets Fröding shop tar du deg ned til berggrunnen og hotellets egen vinkjeller.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er velkomne i egne hunderom uten ekstra kostnad.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har en stor parkeringsplass med 200 plasser som er gratis for hotellets gjester. Det finnes også ladestolper der du belastes etter forbruk.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Badstue
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Utendørs svømmebasseng
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
 • Accessible parking
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
Relax BW Gustaf Fr ding

Relaxavdeling

 Lei en deilig morgenkåpe og et par tøfler, og slapp av i hotellets relaxavdeling. I relaxavdelingen finner du dampbadstue, tørrbadstue, boblebad og kald dusj. Tøflene kan du ta med deg hjem!

Pool BW Gustaf Fr ding

Basseng

Om sommeren, når solen varmer og vinden er lun, åpner hotellet opp det flotte utendørsbassenget. Her kan du svømme og avkjøle deg, eller sole deg i en av de komfortable solstolene.

Gym BW Gustaf Fr ding

Treningsstudio

Hotellet har et godt utstyrt treningsstudio med tredemølle, crosstrainer, treningssykkel og romaskin. I tillegg har det manualer, vektstang med forskjellige vektplater, en multimaskin og annet tradisjonelt utstyr som benker og pilatesballer.

Childrens Playroom BW Gustaf Fr ding

Lekerom

Hvis du har med deg barn til hotellet, kan de slippe løs både fantasi og energi i et spennende lekerom.

Møte & konferanse

163

Hotellrom

9

Møterom

410

Teater

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens er et av Värmlands største konferanseanlegg. Hotellet har ni lokaler, hvorav tre grupperom, samt gode muligheter for å kombinere konferansen med forskjellige aktiviteter og overnatting.

Konferansebooking

E-post: konferens@gustaffroding.se

Telefon: +46 54670050

 • Värmlandssalen

  Number of personsMaks 410 gjester
  Area265 m2

  Värmlandssalen er hotellets største lokale med takhøyde på mer enn fem meter og rikelig med lys. Salen passer perfekt til større forelesninger og messer, men også til festmiddager og andre private arrangementer. Lokalet har teleslynge.

 • Alsterdalen

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area70 m2

  Lokalet Alsterdalen har fått navn etter Alsters Herrgård der Gustaf Fröding ble født. Et populært og fint lokale som er svært fleksibelt, og som kan åpnes opp mot hotellets restaurant.

 • Dungen

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area67 m2

  Dungen er et middels stort lokale som passer for forskjellige typer konferanser og forelesninger. Navnet kommer fra Gustaf Frödings diktsamling Stänk och flikar der Dungen beskrives som et sted fullt av kjærlighet.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.