Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Nya Star Hotel

Forretnings- og konferansehotell i Avesta

Best Western Nya Star Hotel ligger i byen Avesta i Dalarna, midt i Avesta Galleria. Hotellet kjennetegnes av en sjarmerende 70-tallsstil og en unik design som skaper en hjemmekoselig atmosfære. Her kan du arrangere konferanser og møter med opptil 60 deltakere – eller bare nyte et opphold i Avesta sammen med familien!

Romslige rom  

Hotellet tilbyr 79 rom som består av enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Rommene er romslige og har flislagte bad med dusj. I dobbeltrommene kan det settes inn en ekstraseng mot avgift. Alle rom ligger i samme etasje, noe som gjør hotellet ekstra tilgjengelig. 


Relaxavdeling og konferanserom  

Som gjest hos Best Western Nya Star Hotel får du fri tilgang til hotellets relaxavdeling. Der finner du en infrarød badstue og deilige lenestoler som du kan slappe av i. I tillegg har hotellet fire konferanserom og fem grupperom, som kan bestilles til forskjellige møter og arrangementer. I lobbyen kan du nyte et glass vin eller øl sammen med en enklere rett fra barmenyen.  Avesta og Dalarna  


Byen Avesta beskrives ofte som et Sverige i miniatyr.

Her finner du en variert natur med innsjøer, åpne sletter, dype skoger og den vakre Dalälven. Og naturligvis de klassiske røde hyttene. Stedets gamle jernbruk er i dag et interaktivt opplevelsesmuseum kalt Verket, og der finner du historie, teknologi, kunst og kultur som er vel verdt et besøk. I Avesta kan du også studere den berømte Dalahästen i gigantformat.

Kundevurderinger: 3,9/5 (1 106 anmeldelser)
Best Western Nya Star Hotel

Markustorget 1, 774 30 Avesta

Telefon: +46 226 560 00

E-post: info@nyastarhotel.com

En original 70-tallslobby

Når du kommer til Best Western Nya Star Hotel, møtes du av en merkbart annerledes stil enn det moderne kjøpesenteret som hotellet ligger i. Her kommer du inn i en sjarmerende 70-tallslobby med rødt marmorgulv, mørkebrunt interiør og en resepsjonsdisk av grønn marmor. Over peisen henger dette maleriet som viser hvordan lobbyen i dag er identisk med hvordan den så ut da den ble bygd i 1973.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Nya Star Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 300 SEK/opphold og rom.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Det ligger en stor, gratis parkeringsplass ved hotellet. Hotellet tilbyr også seks plasser i oppvarmet garasje mot en avgift på 120 SEK/døgn.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Badstue
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
Relax BW Nya Star Hotel

Relaxavdeling

Hotellet har en relaxavdeling med lenestoler, dusj og en behagelig infrarød badstue. Denne typen badstue kalles også lavtemperaturbadstue, siden temperaturen er 40–60 grader.

Møte & konferanse

79

Hotellrom

8

Møterom

60

Teater

Her finner du åtte konferanserom – tre større rom, og fem grupperom. Hotellet kan også arrangere forskjellige aktiviteter i forbindelse med konferansen, for eksempel turridning og bykamp. Frukt og vann er inkludert ved heldagskonferanser.

Konferansebooking

E-post: info@nyastarhotel.com

Telefon: +46 226 560 00

 • Cassiopeia

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area72 m2

  Cassiopeia er hotellets største lokale, og det er velegnet for større konferanser og møter. Lokalet er lyst og fleksibelt, og det har også overhead som kan være praktisk ved for eksempel forelesninger.

 • Orion

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area60 m2

  Et stort lokale med fleksibel møblering og mye dagslys. Også her finner du overhead som supplement til utstyret under.

 • Stora Björn

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area40 m2

  Et mellomstort lokale som passer perfekt til undervisning, forelesninger og møter.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.