Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell SöderH

Koselig hotell i Söderhamn

Best Western Hotell SöderH har perfekt beliggenhet i kystbyen Söderhamn, med kort avstand til både jernbanestasjon, sentrum, motorveien og den vakre skjærgården. Hotellet har flere konferanserom og en deilig spaavdeling.

Komfortable rom

Hotellet tilbyr enkeltrom og dobbeltrom av flere forskjellige typer samt en suite med separat soverom og stue. Hotellets gjester har gratis tilgang til badstue, basseng og treningsrom. Rommene har parkettgulv og lyse vegger, noe som skaper en avslappet og behagelig atmosfære.


Relaxavdeling, restaurant og bar

I tillegg til komfortable rom har hotellet en flott relaxavdeling med innendørsbasseng og badstue. I tillegg har det et treningsrom. Du kan også nyte en god middag eller en drink i hotellets restaurant og bar. I baren finner du også en enklere barmeny.


Utforsk Söderhamn

I Söderhamn er det mye å se og oppleve uansett om du foretrekker by eller natur. I sentrum finner du flere koselige restauranter, barer, kafeer og butikker. Byen tilbyr også mange kulturopplevelser, for eksempel hälsingegården Erik-Anders som står på UNESCOs verdensarvliste, og utsiktstårnet Oscarsborg. For mer naturnære aktiviteter har Söderhamn flere naturreservater med turstier samt en fantastisk skjærgård med stort sett uutforskede øyer og holmer.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1 133 anmeldelser)
Best Western Hotell SöderH

Montörsbacken 4, 826 40 Söderhamn

Telefon: +46 270 266 200

E-post: info@hotellsoderh.se

Best bike wash

Hvis du kommer til Söderhamn og Best Western Hotell SöderH på sykkelferie, kan du enkelt vedlikeholde sykkelen din i hotellets sykkelvask. Her kan du vaske, skru, pumpe og olje sykkelen din. Hvis du har med deg hunden din på ferie, kan vannslangen også brukes på skitne poter!

Velg rom

Mat og drikke

Resaurang

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restarang

Restaurant og bar

Hotellets restaurant serverer a la carte-middag med stort fokus på husmannskost, men du finner også flere internasjonale retter på menyen. Her kan du nyte både forrett, hovedrett og dessert. Når restauranten er stengt, kan du bestille fra barmenyen vår, og du kan også kjøpe noe godt å drikke i baren.

Uteservering

Uteservering

Når været tillater det om sommeren, er du velkommen til hotellets uteservering. Her finner du deilige loungemøbler og stoler som du kan slappe av i sammen med morgenkaffen eller noe annet leskende.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er tillatt mot en avgift på 200 SEK/booking.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering med tilgang til ladestolper for elbiler.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Innendørs basseng
 • Badstue
 • Treningsstudio
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Konferansefasiliteter
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
Pool

Relaxavdeling

Hotellets relaxavdeling består av et innendørsbasseng og en badstue.

Gym

Treningsstudio

Hvis du vil trene, har hotellet et enklere treningsrom som hotellets gjester kan bruke gratis. Her finner du kardio- og styrkemaskiner, en stående boksesekk, frivekter og annet treningsutstyr.

Møte & konferanse

85

Hotellrom

5

Møterom

70

Teater

Best Western Hotell SöderH tilbyr fem bookbare lokaler for møter og konferanser. I forbindelse med konferansen kan hotellet også bidra med forskjellige aktiviteter og øvelser for å styrke teamet. For enda større arrangementer samarbeider hotellet med et eksternt selskap som har kapasitet til opptil 400 deltakere.

Konferansebooking

E-post: info@hotellsoderh.se

Telefon: +46 270 26 62 00

 • Hvitgrund

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area70 m2

  Et romslig lokale med fine vinduer og glassdør, som passer til konferanser og større arrangementer. Mulighet for å leie inn annet utstyr.

 • Prästgrundet

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area66 m2

  Prästgrundet er litt mindre enn Hvitgrund, men passer også til store møter og konferanser. Mulighet for å leie inn annet utstyr.

 • Sandskär

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area20 m2

  Et romslig grupperom dere kan sitte for dere selv. Passer til for eksempel styremøter eller møter i ledergruppen.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.