Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Tranås Statt

Information

Frem til juni 2024 vil alle hotellets fellesområder samt fasade og vinduer bli totalrenovert. Dette kan føre til forstyrrelser i form av støy, vannstengning samt endrede rutiner og midlertidige løsninger. Vi håper på forståelse og vi gjør dette for å kunne gi gjestene en enda bedre og et mer luksuriøst opphold. Kontakt hotellet for innsjekking på søndager eller etter kl. 22.00.

Usjenert hotell sentralt i Tranås

Velkommen til den koselige smålandsidyllen Tranås og Best Western Hotel Tranås Statt. Med perfekt beliggenhet midt i sentrum ved byens hovedgate, får du kort avstand til alt Tranås tilbyr. I tillegg til komfortable rom har hotellet restaurant, relaxavdeling og lokaler for selskaper og møter.

Rom med nøytral fargepalett

Best Western Hotel Tranås Statt tilbyr 52 hotellrom i form av enkeltrom, dobbeltrom og en mer luksuriøs suite med separat soverom og stue samt egen badstue og boblebad. Rommene er fordelt i andre og tredje etasje i bygningen, og de har vindu mot enten gaten eller gårdsplassen. Alle enkelt- og dobbeltrom har en nøytral fargepalett.


Restaurant, bar, konferanselokaler og relaxavdeling

Hotellet har en restaurant som heter Biz Brasserie, og som serverer både dagens lunsj og middag a la carte. Restauranten arrangerer også forskjellige sosiale ting, for eksempel quizkvelder og after work. I Biz Sportbar kan du også slå deg ned for en matbit, eller utfordre selskapet ditt i biljard og shuffleboard.


For konferanser og arrangementer har hotellet to lokaler i forskjellige størrelser. Det ene er en bankettsal for opptil 150 gjester, og den andre er et mindre grupperom. Biz Brasserie kan også bestilles til selskaper og andre arrangementer. Som gjest ved hotellet får du også gratis adgang til en relaxavdeling med badstue og boblebad.


Ting å gjøre i Tranås

I samme gate som hotellet ligger, kan du besøke Eriksbergs museum, som forteller om Tranås’ historie. Storgatan byr også på koselige butikker og flere kafeer og restauranter. I byen finner du også flere lokale håndverkere og kunstnere som selger verkene sine i gårdsbutikker. Hvis du er mer interessert i å utforske naturen, kan du besøke både Romanäs og Illerns naturreservat.

Kundevurderinger: 4,2/5 (588 anmeldelser)
Best Western Hotel Tranås Statt

Storgatan 22, 573 32 Tranås

Telefon: +46 0140 566 00

E-post: info@tranasstatt.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Hotel Tranas Statt

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Biz BW Hotel Tranas Statt

Biz Brasserie

Hotellets restaurant Biz Brasserie serverer klassiske retter som varierer etter sesong. Her kan du sette sammen din egen tre retters meny eller velge kokkens anbefaling.

Sports bar BW Hotel Tranas Statt

Biz Sportbar

På Biz Sportbar kan du spise og drikke godt i kombinasjon med forskjellige aktiviteter som biljard og shuffleboard. Her vises også viktige ligakamper for deg som følger for eksempel SHL, Premier League og Champions League.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Ved Parkhallen, som ligger fem minutters gange fra hotellet, er det en stor gratis parkeringsplass som også har ladestasjoner for elbiler.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Badstue
 • Jacuzzi
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
Spa BW Hotel Tranas Statt

Relaxavdeling

I hotellets relaxavdeling finner du en badstue, et boblebad og en sofagruppe som du kan slappe av i. Som gjest ved hotellet har du gratis adgang til relaxavdelingen.

Møte & konferanse

52

Hotellrom

2

Møterom

100

Teater

Best Western Hotel Tranås Statt tilbyr to lokaler for konferanser, møter og andre arrangementer. Det større lokalet er en bankettsal med plass til opptil 100 sittende gjester, og det mindre er et møterom for opptil 12 deltakere. Hotellet kan organisere alt fra enklere kaffepauser til storslåtte middagsbuffeer i forbindelse med arrangementet ditt.

Konferansebooking

E-post: info@tranasstatt.se

Telefon: +46 140 566 00

 • Banketthall

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area105 m2

  Et lyst lokale med mange vinduer og stor takhøyde. Lokalet passer til både bedriftsarrangementer, brylluper og andre private selskaper.

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 12 gjester
  Area26 m2

  Et mindre konferanserom som ligger i fjerde etasje, med vinduer i to retninger og utsikt over Tranås. Passer for små konferanser og møter.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.